Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Έρχονται δύσκολες πίστες. Η ΛΟΚατζου των ανεξάρτητων

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.881
Πόντοι
7.865
IMG_0927.jpeg

Εχουν δυσκολέψει κ τα ραντεβού
Φτύνεις αίμα για το μεροκάματο χαχαχα

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Μετά τη προχθεσινή συνεύρεση με Ίριδα και Nicole, έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές την κριτική μου γιατί ομολογώ ότι πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.

Θα σταθώ μόνο στην ζεστασιά της ίριδας που έβλεπα πρώτη φορά (με την γκέισα είχαμε συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της είναι σημείο αναφοράς για τον χώρο) που με έκανε να αισθανθώ τόσο οικεία.

Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν όχι , δεν υπήρχαν πρέπει, δεν προσπάθησε κανένα μέλος της παρέας να βρει τη βάση του ουράνιου τόξου.

Λεπτομερή περιγραφή δεν θα κάνω τώρα γιατί υπάρχουν χρωστούμενα για την επομένη φορά .
Έτσι δεν είναι ;
Σ' ευχαριστούμε πολύ! ♥️ :smiling-face-with-heart-eyes:
Κάτι αφήσαμε for the next time :cheesy:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Περισσότερο σκεφτόμουν το nuru, που κανονικά θέλει κάτι αδιάβροχο από κάτω αντί για το βαμβάκι που ρουφάει το τζελ. Για να το δουλεύεις κάτι ξέρεις απλά μου έκανε εντύπωση.

Ποιο ξενοδοχείο βολεύει περισσότερο από άποψη δωματίων; Το Ανδρομέδα;
Κάνω nuru με λάδι, όχι με gel, οπότε είναι μια χαρά δεν λερώνει τόσο πολύ.
Το Andromeda είναι πολύ ωραίο ξενοδοχείο.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Οφείλω να προαπαιτούμενα και όχι δεν μπορούν εύκολα να υπάρξουν μιας και τα δύο κορίτσια είναι ξεκάθαρα στις υπηρεσίες που προσφέρουν και ιδίως στις παροχές των έξτρα . Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται . Πιστεύω πως πέρασες καλά μύστη.
Λέει για ένα "παιχνιδάκι" που θα χρησιμοποιήσει η @Nicole σε εμένα ♥️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Μύστη nuru gel μόνο η κοπέλα στην Αγίου Δημητρίου χρησιμοποιεί,για την οποία επίσης υπάρχει νήμα.Και για αυτόν τον λόγο σε ξαπλώνει σε στρώμα.Η Ίριδα χρησιμοποιεί λαδάκι.Οπότε ουσιαστικά είναι body to body massage αλλά όχι nuru.Υπέροχο μεν,αλλά όχι γνήσιο nuru massage.Το καθένα έχει τη χάρη του.Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο με λάδι,γιατί το τζελ γλιστράει πολύ και αφαιρεί λίγο τον αισθησιασμό.
Nuru σημαίνει "γλιστράω". Και αφού γλιστράω με το σώμα μου επάνω σου, είναι nuru.
Απλώς εγώ το κάνω με λάδι, για να είναι και πιο δυνατό, οι κινήσεις πιο βαθιές. Και γενικώς έχω ακούσει να κάνουν παράπονα για το τζελ, οπότε εγώ δεν το χρησιμοποιώ.
Signature γιατί οι κινήσεις και όλο το μασάζ είναι δικό μου δημιούργημα, δικές μου κινήσεις τις οποίες επινόησα μετά από πολύ προσπάθεια, πολύ χρόνο και πολυ δουλειά.
Φιλάκια ❤️ ✨

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
32.881
Πόντοι
7.865
Nuru σημαίνει "γλιστράω". Και αφού γλιστράω με το σώμα μου επάνω σου, είναι nuru.
Απλώς εγώ το κάνω με λάδι, για να είναι και πιο δυνατό, οι κινήσεις πιο βαθιές. Και γενικώς έχω ακούσει να κάνουν παράπονα για το τζελ, οπότε εγώ δεν το χρησιμοποιώ.
Signature γιατί οι κινήσεις και όλο το μασάζ είναι δικό μου δημιούργημα, δικές μου κινήσεις τις οποίες επινόησα μετά από πολύ προσπάθεια, πολύ χρόνο και πολυ δουλειά.
Φιλάκια ❤️ ✨
Δεν νομίζω ότι το "κινήσεις" αποδίδει αυτό που ζεις μαζί της.... Μάλλον "χορογραφία" αποδίδει καλύτερα... <3

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.370
Πόντοι
5.956
Στο ραντεβου μαζι σας ,μηπως παιζει και φαγητο μαζι ; κανενα παστιτσιο; η κανενας μουσακας; για να παιρνουμε δυναμεις:hi::hi:
Ναι ρε παπατζη , θα εχουν και ψησταριά και θα περναει η ίριδα λαδι στις πανσετες και στα υπόλοιπα κρεατα (πελάτες) για να πάρουμε και χρωμα απο το ψήσιμο

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Ναι ρε παπατζη , θα εχουν και ψησταριά και θα περναει η ίριδα λαδι στις πανσετες και στα υπόλοιπα κρεατα (πελάτες) για να πάρουμε και χρωμα απο το ψήσιμο
πολυ αυθαδειαζεις τελευταια

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.370
Πόντοι
5.956

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Εχω καλο δάσκαλο.. :hi:Υγ Το αντίθετο ρε παπατζη. Αν εχω πει καμια κουβέντα παραπάνω ζητάω ταπεινά συγνώμη. Ξέρεις οτι μονο αν με προκαλούν και πολύ σπάνια θα απαντησω.
παψε:headbang:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Στο ραντεβου μαζι σας ,μηπως παιζει και φαγητο μαζι ; κανενα παστιτσιο; η κανενας μουσακας; για να παιρνουμε δυναμεις:hi::hi:
Άμα φάμε στο ραντεβού...έτσι όπως θα σε πατήσω....
Άσε που άμα φάω μετά θα με τρίψεις εσύ.!! :cheesy:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Να φέρω λάδι μαυρίσματος; :cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: trimis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom