Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.529
Πόντοι
3.506
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000009624.jpg

:rose: Είπα να γίνω λίγο εφευρετική & καλλιτεχνική απόψε... Φιλάκια ✨

Οι αλλαγές αφορούν το Duo. ❤️

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.983
Πόντοι
23.656

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα Ίριδα πως μπορώ να στείλω μήνυμα σε εσένα και στην Νικόλ από εδώ ;

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Καλημέρα Ίριδα πως μπορώ να στείλω μήνυμα σε εσένα και στην Νικόλ από εδώ ;
Καλημέρα ♥️ Επάνω στη μπάρα αριστερά έχει έναν μικρό φάκελο. Επιλέγεις "Νέα Συνομιλία". Στο "Παραλήπτης" γράφεις Nicole , τον τίτλο , το μήνυμα σου και το στέλνεις.
Εμένα μπορείς να μου στείλεις και στο κινητό 6943865816

Dontcallmepr

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
12
Πόντοι
0
1000009376.jpg

:rose: IRiS & Nicole Signature Massage
(Nuru με λάδι & αιθέρια ελαια) γίνεται με γυμνά σώματα και περιλαμβάνει όλα τα παρακατω:

Μασάζ κεφαλής (Head Massage)
Μυοχαλαρωτικό μασαζ
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Shower together
Sex (Vagina Sex - Nicole), with Handjob, Blowjob & Lesbian (Iris & Nicole)

Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
90' / 250€
120' / 300€

Πληροφορίες:
Εξυπηρετουμε Θεσσαλονίκη, σε Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
Κάθε μέρα από τις 14:00 έως τις 0:00
(Late night μετά τις 23:00 +20€)
Για περιοχές μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης +30€

IRiS Massage - Find & Love your inner self

@Nicole & photo by @Odin_
Αυτό το ποστ αποκτά σημαδιακό χαρακτήρα για μενα, καθώς με εκανε να δημιουργήσω λογαριασμό.

ντουρασελ

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
90
Πόντοι
0
Να κάνω μια ερώτηση για κάτι που δεν έχω καταλάβει... αυτά όλα γίνονται στο κρεβάτι του ξενοδοχείου; Δεν είναι λίγο άβολο αυτό; Κανονικά χρειάζεται κρεβάτι μασάζ, όχι;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.829
Πόντοι
736
Μετά τη προχθεσινή συνεύρεση με Ίριδα και Nicole, έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές την κριτική μου γιατί ομολογώ ότι πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.

Θα σταθώ μόνο στην ζεστασιά της ίριδας που έβλεπα πρώτη φορά (με την γκέισα είχαμε συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της είναι σημείο αναφοράς για τον χώρο) που με έκανε να αισθανθώ τόσο οικεία.

Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν όχι , δεν υπήρχαν πρέπει, δεν προσπάθησε κανένα μέλος της παρέας να βρει τη βάση του ουράνιου τόξου.

Λεπτομερή περιγραφή δεν θα κάνω τώρα γιατί υπάρχουν χρωστούμενα για την επομένη φορά .
Έτσι δεν είναι ;

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Μετά τη προχθεσινή συνεύρεση με Ίριδα και Nicole, έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές την κριτική μου γιατί ομολογώ ότι πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.

Θα σταθώ μόνο στην ζεστασιά της ίριδας που έβλεπα πρώτη φορά (με την γκέισα είχαμε συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της είναι σημείο αναφοράς για τον χώρο) που με έκανε να αισθανθώ τόσο οικεία.

Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν όχι , δεν υπήρχαν πρέπει, δεν προσπάθησε κανένα μέλος της παρέας να βρει τη βάση του ουράνιου τόξου.

Λεπτομερή περιγραφή δεν θα κάνω τώρα γιατί υπάρχουν χρωστούμενα για την επομένη φορά .
Έτσι δεν είναι ;
Οφείλω να προαπαιτούμενα και όχι δεν μπορούν εύκολα να υπάρξουν μιας και τα δύο κορίτσια είναι ξεκάθαρα στις υπηρεσίες που προσφέρουν και ιδίως στις παροχές των έξτρα . Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται . Πιστεύω πως πέρασες καλά μύστη.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Να κάνω μια ερώτηση για κάτι που δεν έχω καταλάβει... αυτά όλα γίνονται στο κρεβάτι του ξενοδοχείου; Δεν είναι λίγο άβολο αυτό; Κανονικά χρειάζεται κρεβάτι μασάζ, όχι;
Το κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι πιο βολικό από το κρεβάτι του μασάζ, διότι το κρεβάτι του μασάζ είναι στενόμακρο και δυσκολεύει τις nuru κινήσεις. Και είναι και ψηλό, οπότε ...γίνεται αλλά πιο δύσκολα. Αυτό για το solo. Τώρα duo ... Με λίγη προσπάθεια μπορεί και αυτό ίσως να γίνει ... @Nicole ; Τι λες;

ντουρασελ

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
90
Πόντοι
0
Το κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι πιο βολικό από το κρεβάτι του μασάζ, διότι το κρεβάτι του μασάζ είναι στενόμακρο και δυσκολεύει τις nuru κινήσεις. Και είναι και ψηλό, οπότε ...γίνεται αλλά πιο δύσκολα. Αυτό για το solo. Τώρα duo ... Με λίγη προσπάθεια μπορεί και αυτό ίσως να γίνει ... @Nicole ; Τι λες;
Περισσότερο σκεφτόμουν το nuru, που κανονικά θέλει κάτι αδιάβροχο από κάτω αντί για το βαμβάκι που ρουφάει το τζελ. Για να το δουλεύεις κάτι ξέρεις απλά μου έκανε εντύπωση.

Ποιο ξενοδοχείο βολεύει περισσότερο από άποψη δωματίων; Το Ανδρομέδα;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.408
Πόντοι
4.546
Περισσότερο σκεφτόμουν το nuru, που κανονικά θέλει κάτι αδιάβροχο από κάτω αντί για το βαμβάκι που ρουφάει το τζελ. Για να το δουλεύεις κάτι ξέρεις απλά μου έκανε εντύπωση.

Ποιο ξενοδοχείο βολεύει περισσότερο από άποψη δωματίων; Το Ανδρομέδα;
Μύστη nuru gel μόνο η κοπέλα στην Αγίου Δημητρίου χρησιμοποιεί,για την οποία επίσης υπάρχει νήμα.Και για αυτόν τον λόγο σε ξαπλώνει σε στρώμα.Η Ίριδα χρησιμοποιεί λαδάκι.Οπότε ουσιαστικά είναι body to body massage αλλά όχι nuru.Υπέροχο μεν,αλλά όχι γνήσιο nuru massage.Το καθένα έχει τη χάρη του.Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο με λάδι,γιατί το τζελ γλιστράει πολύ και αφαιρεί λίγο τον αισθησιασμό.

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.320
Βεβαίως ! Κ το επόμενο βημα ειναι ν κανω σεξ κ σε δοκό ισορροπίας

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
163.419
Πόντοι
16.131

Stories

Νέο!

Stories