Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
Si senior Odin....βλεπω κανεις και "ιδιαιτερα" στα ιταλικα![]()
Si senior Odin....βλεπω κανεις και "ιδιαιτερα" στα ιταλικα![]()
Adesso e tardi !!Ίριδα μην του απαντήσεις του κουτσομπόλη...![]()
Tu pettegolo?? No κάποιο λάθος έχει γίνει ..!....Io koutsompolis?!?!!?!?!![]()
Ας τοποθετηθω:Παρακαλείται η @Irida_msg όπως τοποθετηθεί δημοσίως! Τοκουτσομπολιο, εεεεεεε, ο κοινωνικός σχολιασμός ήθελα να πω, είναι εθνικό μας σπορ κύριοι!
![]()
Si e vero...οχι ρε αρχοντα, μν 'ξηγιεσαι ετσι τωρα! Εγω ειμαι "ακρα του ταφου σιωπη"![]()
Εννοείται πως κάνω πλάκα...Ας τοποθετηθω:
Καταρχάς κουτσομπολιό σημαίνει
να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους, να μεταφέρεις ιστορίες (συχνά υπερβολικές ή ψεύτικες), να σχολιάζεις την προσωπική τους ζωή χωρίς λόγο, και συνήθως δλδ το κουτσομπολιό έχει αρνητική χροιά.
Συνεπώς, όχι, ο @Odin_ δεν είναι κουτσομπολης, αν είναι δυνατόν δλδ που τέθηκε και τέτοιο θέμα, φαντάζομαι πως πιο πάνω στην αναφορά σου @italaki αστείευτηκες.... Εδώ μέσα, στο φόρουμ, όλοι μια παρέα είμαστε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και αποψεις, με αγάπη και σεβασμό. Και οποιοδήποτε θέμα υπάρξει εδώ είμαστε παιδιά να το συζητήσουμε.
Φιλάκια![]()
Έχεις προχωρήσει πολύ βλέπω....Si e vero![]()

Siamo tutti bravi ragazzi.άντε καλά, το παίρνω πίσω... άλλωστε φήμες λένε ότι είσαι το καλύτερο παιδί
Ας τοποθετηθω:
Καταρχάς κουτσομπολιό σημαίνει
να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους, να μεταφέρεις ιστορίες (συχνά υπερβολικές ή ψεύτικες), να σχολιάζεις την προσωπική τους ζωή χωρίς λόγο, και συνήθως δλδ το κουτσομπολιό έχει αρνητική χροιά.
Συνεπώς, όχι, ο @Odin_ δεν είναι κουτσομπολης, αν είναι δυνατόν δλδ που τέθηκε και τέτοιο θέμα, φαντάζομαι πως πιο πάνω στην αναφορά σου @italaki αστείευτηκες.... Εδώ μέσα, στο φόρουμ, όλοι μια παρέα είμαστε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και αποψεις, με αγάπη και σεβασμό. Και οποιοδήποτε θέμα υπάρξει εδώ είμαστε παιδιά να το συζητήσουμε.
Φιλάκια![]()
Εννοείται πως κάνω πλάκα...
Siamo tutti bravi ragazzi.
E in realta non esistono bambini cattivi, esistono comportamenti cattivi κι επειδή έτσι όπως το έγραψα ούτε εγώ το καταλαβαίνωας το πω στα ελληνικά " Όλοι είμαστε καλά παιδιά. Βασικά δεν υπάρχουν κακά παιδιά, υπάρχουν κακές συμπεριφορες".!!

Τι είπες ότι θα κάνεις δεν κατάλαβα.... Θα πληρώσεις την Νικόλ για να με απαυτωσει;;;Δηλώνω εθελοντικά να χρηματοδοτήσω αυτή τη φορά υπηρεσίες της Νικόλ προς την Ίριδα όπως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Αν και βλέπω διάθεση για δωρεάν παροχή υπηρεσιών. Αναμένω iris σε pm.
Grazie mille!! Σε λίγο αν συνεχίσουμε έτσι θα πάω να πάρω το CELI..!!Έχεις προχωρήσει πολύ βλέπω....
I miei complimenti ragazza...![]()
Bella donna thou art kind young maidenCon tanto amore, amico mio
(Με πολλή αγάπη φίλε μου)
εφόσον το αξίζεις, να το πάρεις! γιατί όχι;; άλλες κι άλλες ατάλαντες το έχουν, εσύ είσαι και μοναδικό ταλέντο!Grazie mille!! Σε λίγο αν συνεχίσουμε έτσι θα πάω να πάρω το CELI..!!![]()
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! I send you a big hug my sweat friend.!!!Bella donna thou art kind young maiden
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εφόσον το αξίζεις, να το πάρεις! γιατί όχι;; άλλες κι άλλες ατάλαντες το έχουν, εσύ είσαι και μοναδικό ταλέντο!
Είπα να δείξω το καπέλλο που δεν το έχετε δει ποτέ, εμένα με έχετε δει πολλές φορές..!!εδώ κολλάει το you can leave your hat on, αλλά θα προτιμούσαμε να το έβγαζες και αυτό...
Σε έχουμε δει, αλλά δεν σε χορταίνουμεΕίπα να δείξω το καπέλλο που δεν το έχετε δει ποτέ, εμένα με έχετε δει πολλές φορές..!!![]()