Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Εσύ τα πάντα έκανες αλλά μην το κάνουμε θέμα ..!!Εγώ τι έκανα Humax ?????
(Σε πειραζω... εννοειται... Τίποτα δεν έκανες....

Εσύ τα πάντα έκανες αλλά μην το κάνουμε θέμα ..!!Εγώ τι έκανα Humax ?????
Οταν θα σε συναντήσω να δεις τι θα σου κάνω.....Εσύ τα πάντα έκανες αλλά μην το κάνουμε θέμα ..!!
(Σε πειραζω... εννοειται... Τίποτα δεν έκανες....)
....βλεπω κανεις και "ιδιαιτερα" στα ιταλικα![]()
Buonanotte e tanti baci
![]()
....Io koutsompolis?!?!!?!?!Ίριδα μην του απαντήσεις του κουτσομπόλη...![]()
για κοινωνικό σχολιαστή σε κόβω σε κάποιο παράθυρο του χαζοκουτίου....Io koutsompolis?!?!!?!?!![]()
...οχι ρε αρχοντα, μν 'ξηγιεσαι ετσι τωρα! Εγω ειμαι "ακρα του ταφου σιωπη"για κοινωνικό σχολιαστή σε κόβω σε κάποιο παράθυρο του χαζοκουτίου![]()
άντε καλά, το παίρνω πίσω... άλλωστε φήμες λένε ότι είσαι το καλύτερο παιδί...οχι ρε αρχοντα, μν 'ξηγιεσαι ετσι τωρα! Εγω ειμαι "ακρα του ταφου σιωπη"![]()
άντε καλά, το παίρνω πίσω... άλλωστε φήμες λένε ότι είσαι το καλύτερο παιδί
Δηλώνω εθελοντικά να χρηματοδοτήσω αυτή τη φορά υπηρεσίες της Νικόλ προς την Ίριδα όπως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Αν και βλέπω διάθεση για δωρεάν παροχή υπηρεσιώνΘα σου δειξω εγω τι αισθάνομαι την επόμενη φορά.. χρονια σου πολλα μωρο μου
Si senior Odin....βλεπω κανεις και "ιδιαιτερα" στα ιταλικα![]()
Adesso e tardi !!Ίριδα μην του απαντήσεις του κουτσομπόλη...![]()
Tu pettegolo?? No κάποιο λάθος έχει γίνει ..!....Io koutsompolis?!?!!?!?!![]()
Ας τοποθετηθω:Παρακαλείται η @Irida_msg όπως τοποθετηθεί δημοσίως! Τοκουτσομπολιο, εεεεεεε, ο κοινωνικός σχολιασμός ήθελα να πω, είναι εθνικό μας σπορ κύριοι!
![]()
Si e vero...οχι ρε αρχοντα, μν 'ξηγιεσαι ετσι τωρα! Εγω ειμαι "ακρα του ταφου σιωπη"![]()
Εννοείται πως κάνω πλάκα...Ας τοποθετηθω:
Καταρχάς κουτσομπολιό σημαίνει
να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους, να μεταφέρεις ιστορίες (συχνά υπερβολικές ή ψεύτικες), να σχολιάζεις την προσωπική τους ζωή χωρίς λόγο, και συνήθως δλδ το κουτσομπολιό έχει αρνητική χροιά.
Συνεπώς, όχι, ο @Odin_ δεν είναι κουτσομπολης, αν είναι δυνατόν δλδ που τέθηκε και τέτοιο θέμα, φαντάζομαι πως πιο πάνω στην αναφορά σου @italaki αστείευτηκες.... Εδώ μέσα, στο φόρουμ, όλοι μια παρέα είμαστε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και αποψεις, με αγάπη και σεβασμό. Και οποιοδήποτε θέμα υπάρξει εδώ είμαστε παιδιά να το συζητήσουμε.
Φιλάκια![]()
Έχεις προχωρήσει πολύ βλέπω....Si e vero![]()