You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 35.748
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Σήμερα ναι!! Εντωμεταξυ έχω φάει ήδη σχεδόν όλη την τούρτα. Άμα κάνω κοιλιά σήμερα αύριο δικαιολογούμαι έτσι; Λόγω της ημέρας!!Χρονια πολλα Ιριδα μας .. σμρ νμζ τ εχεις κανονικα; Ν εισαι πάντα ευτυχισμένη
Σ' ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ Νικόλ

Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Εντωμεταξυ @Nicole πρέπει να σου πω ότι ήσουν καταπληκτικό μοντέλο! Είσαι απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πως να σου περιγράψω ακριβώς τι αισθάνομαι βρισκόμενη κοντά σου, τα λόγια πολλές δεν μπορούν να μιλήσουν όσο οι πράξεις, είσαι φοβερή και πανέμορφηΤην Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()

Αυτό που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ είναι ότι απολαμβάνες κάθε άγγιγμα. Σ' ευχαριστώ πραγματικά πολύ.
Jusqu' a la prochaine fois ...bisous

Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 35.748
Θα σου δειξω εγω τι αισθάνομαι την επόμενη φορά.. χρονια σου πολλα μωρο μουΕντωμεταξυ @Nicole πρέπει να σου πω ότι ήσουν καταπληκτικό μοντέλο! Είσαι απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πως να σου περιγράψω ακριβώς τι αισθάνομαι βρισκόμενη κοντά σου, τα λόγια πολλές δεν μπορούν να μιλήσουν όσο οι πράξεις, είσαι φοβερή και πανέμορφη
Αυτό που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ είναι ότι απολαμβάνες κάθε άγγιγμα. Σ' ευχαριστώ πραγματικά πολύ.
Jusqu' a la prochaine fois ...bisous![]()
![]()
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 308
- Πόντοι
- 281
Χρονια σου πολλα Ιριδα!! Υγεια πανω απ ολα!!
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.313
- Πόντοι
- 4.895
Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 568
- Πόντοι
- 21
Χρόνια πολλά ότι επιθυμεί να έχει το κορίτσι.
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Χρονια σου πολλα Ιριδα!! Υγεια πανω απ ολα!!

Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.849
- Πόντοι
- 456
Χρόνια πολλά κοριτσαρα και από δω...
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Σ' ευχαριστώ πολύ!!! ΦιλάκιαΧρόνια πολλά και καλά όμορφη, να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη!

Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.336
- Πόντοι
- 456
Μπράβο!
Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.678
- Πόντοι
- 1.046
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Χρόνια πολλά κοριτσάρα. Πολύχρονη!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 6K