Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 424K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
475
Πόντοι
36
Ε ναι γιατί άμα δε μου κάτσεις έχω και τα μαστίγια...!! :cheesy::cheesy:
Ηρεμα κουκλα μου ......... Θα ειμαι καλό παιδί. Οτι θέλεις θα σου κάνω. Αν θες γλυψιμο τοτε γλύψιμο μεχρι να τελειωσεις.....

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.732
Πόντοι
1.041
Ηρεμα κουκλα μου ......... Θα ειμαι καλό παιδί. Οτι θέλεις θα σου κάνω. Αν θες γλυψιμο τοτε γλύψιμο μεχρι να τελειωσεις.....
Αγκαλιές και φιλιά θα σου κάνω αφού το ξέρεις ❤️

• Αγάπη
Αντιδράσεις: AB66

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.091
Πόντοι
3.506
....τι να πρωτοεκανα μαγκα μου, one man show! Να κανω το υποκειμενο για το βιντεο, να παιρνω πλανα, να φωτιζω, να κοιταω την σκηνοθεσια-φωτογραφια?!?!?! Και που αντεξα τοσο και τραβηξα αυτα (με αυτα που μου εκανε), αθλος ειναι :cheesy: :cheesy::cheesy:
Μάγκα 2 ερωτήσεις....
1. Θα έχεικαι 2ο κύκλο η σειρά??
2. Το βασικότερο. Αν θυμάμαι καλά σε όλα είσαι μπρούμητα.... Ανάσκελα δεν έχει τίποτα ή απλά για προφανής λόγους δεν είχε ανάσκελα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.346
Πόντοι
201
Εγώ που έχω διαπιστωμένη τενοντίτιδα, κι έχει εγκρίνει ο γιατρός μου φυσιοθεραπείες απο την ασφάλεια μου, μπορώ να τις χρησιμοποιήσω σε συνεδρίες μαζί σου ???

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.765
Πόντοι
11.146
Θα μπορούμε να τα κατεβάσουμε ή θα μπλέξουμε με των νέο νόμο κατά της πειρατείας
Βάλε VPN, εκτος κι αν δεν υπαρχουν πνευματικά δικαιώματα!
...ας απαντησω εγω, περαν της πλακας οντως το υλικο (φωτο-βιντεο) παρολο που αναρταται δημοσια εχει πνευματικα δικαιωματα (ο δημιουργος) και συγγενικα δικαιωματα (το υποκειμενο). Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα πνευματικα δικαιωματα εχουν παραχωρηθει στην @Irida_msg οποτε της ανηκουν ολα τα δικαιωματα.
:hi:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.765
Πόντοι
11.146
Μάγκα 2 ερωτήσεις....
1. Θα έχεικαι 2ο κύκλο η σειρά??
2. Το βασικότερο. Αν θυμάμαι καλά σε όλα είσαι μπρούμητα.... Ανάσκελα δεν έχει τίποτα ή απλά για προφανής λόγους δεν είχε ανάσκελα...
...μαγκα μου δεν ξερω αν θα την παλεψω για 2ο κυκλο :cheesy::cheesy::cheesy:
Οσον αφορα το δευτερο, να παρουσιασει την δουλεια της ηθελε η κοπελα οποτε το μασαζ στο μεγαλυτερο μερος του γινεται μπρουμητα (btw. στα βιντεο 9-10 κ 11 ειμαι ανασκελα).
Αλλα νομιζω αδιαφορο ειναι η σταση η δικη μου οταν βλεπεις την κοριτσαρα να κανει το προγραμμα της :wink::wink::wink:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
359
Πόντοι
36
...ας απαντησω εγω, περαν της πλακας οντως το υλικο (φωτο-βιντεο) παρολο που αναρταται δημοσια εχει πνευματικα δικαιωματα (ο δημιουργος) και συγγενικα δικαιωματα (το υποκειμενο). Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα πνευματικα δικαιωματα εχουν παραχωρηθει στην @Irida_msg οποτε της ανηκουν ολα τα δικαιωματα.
:hi:
Θα μείνουμε φυσικά στην πλάκα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.765
Πόντοι
11.146
Πρέπει να βάλει και τα backstage, κομμένες σκηνές, πχ στο μπανιο ....:wink:
......:cheesy::cheesy::cheesy:
bs.jpg

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
657
Πόντοι
81
Τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς στον 1ο κύκλο αναμένονται συγκλονιστικά!
Θα χύσουμε όλοι… δάκρυα χαράς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom