SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.644
- Πόντοι
- 1.436
Εμείς θα πάμε μετά τα τσίπουρα, θα πάμε κι εμείς σαν διπλό !!!...μαλακια?!?!?![]()
Λες να δεχτούν;
Εμείς θα πάμε μετά τα τσίπουρα, θα πάμε κι εμείς σαν διπλό !!!...μαλακια?!?!?![]()
Εχεις πολύ βρωμικο μυαλο. Φτου σου χαχαχχαχα...μαλακια?!?!?![]()
....τα σταφυλια να δω ποιος θα τα φερει!!!Εμείς θα πάμε μετά τα τσίπουρα, θα πάμε κι εμείς σαν διπλό !!!
Λες να δεχτούν;
o AB66....τα σταφυλια να δω ποιος θα τα φερει!!!![]()
Το κάνω εικόνα και πραγματικά καυλώνω απίστευτα.. Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; έπαιξες μόνη και τελείωσες ή ασχολήθηκε η ίδια με το γατάκι σου;Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Ασχοληθηκε η ιδια εγω δν εκανα τπτΤο κάνω εικόνα και πραγματικά καυλώνω απίστευτα.. Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; έπαιξες μόνη και τελείωσες ή ασχολήθηκε η ίδια με το γατάκι σου;
Νομιζα ειχα σβησει το φεισμπουκΧρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα.
![]()
Τα σταφυλια της οργης θα σου φερω ν μας διαβαζεις....τα σταφυλια να δω ποιος θα τα φερει!!!![]()
...το διαβασα στα 17 μου!!!!Τα σταφυλια της οργης θα σου φερω ν μας διαβαζεις
Εσύ μην ονειρεύεσαι όργια. εσύ μόνο θα τραβάς ..... είπαμε...το διαβασα στα 17 μου!!!!
Σταφυλια για οργιο θελουμε, οχι για επανασταση![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Πολύχρονη Ίριδα, ότι επιθυμείς!!!
Σ' ευχαριστώ!!!Χρόνια σου πολλά και οτι επιθυμείς να σε χαιρομαστέ.....
Σ' ευχαριστώ πολύ!!Χρόνια πολλά με υγεία!
Βιβλιάρα!Χρόνια πολλά Ίριδα
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Πολύχρονη Irida
Πάντως μια συνεργασία με Νικόλ που θα συνδυαζει μασάζ και σεξ θα έχει πολύ ζήτηση γιατί η καθεμία θα δίνει αυτό που είναι expert και θα μαζέψετε όλο το χαρτί κορίτσια
Σκεφτείτε το. Εγώ θα το πάρω το πακέτο πάντως με την πρώτη ευκαιρία
Cappuccinoooo ποια τσιπούρα!!!....θα το ελαφρυνουμε με τσιπουρα![]()