Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Probably ...but not sure who do you mean ....
Probably ...but not sure who do you mean ....
Ααααχχχ τι μας κάνεις και πρέπει να ανέβουμε άμεσα στη Σαλονίκη![]()
For footlovers with love
![]()
....και πολυ το αργησεςΤην Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Στο βίντεο παρακαλούμε να έχει και το happy ending.Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Ολο ανωμαλιες εισαι..Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
...και οχι μονο!!!!!Στο βίντεο παρακαλούμε να έχει και το happy ending.
Με τις υγίες σου !!! (Έτσι έλεγαν οι μπαρμπέρηδες όταν τελείωναν το ξύρισμα)
Τα ξέρω όλα αυτά που λες αγαπητή Nicole, μιας και η νεαρά έχει ήδη περιποιηθεί την κοπέλα μου, με κάποια έξτρα κόλπα που της είπα, και μάλλον λάτρεψε. Είναι όντως μοναδική, αν και χρειάζεται λίγη ξεκούραση για το χέρι της.Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Κι άλλο τόσο θα καθόμουν να σε τρίβω... Σου στέλνω σφιχτή αγκαλιά και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ..!!!Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Ε ναι..!!Ααααχχχ τι μας κάνεις και πρέπει να ανέβουμε άμεσα στη Σαλονίκη
Σήμερα ναι!! Εντωμεταξυ έχω φάει ήδη σχεδόν όλη την τούρτα. Άμα κάνω κοιλιά σήμερα αύριο δικαιολογούμαι έτσι; Λόγω της ημέρας!!Χρονια πολλα Ιριδα μας .. σμρ νμζ τ εχεις κανονικα; Ν εισαι πάντα ευτυχισμένη
Εντωμεταξυ @Nicole πρέπει να σου πω ότι ήσουν καταπληκτικό μοντέλο! Είσαι απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πως να σου περιγράψω ακριβώς τι αισθάνομαι βρισκόμενη κοντά σου, τα λόγια πολλές δεν μπορούν να μιλήσουν όσο οι πράξεις, είσαι φοβερή και πανέμορφηΤην Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending![]()
Θα σου δειξω εγω τι αισθάνομαι την επόμενη φορά.. χρονια σου πολλα μωρο μουΕντωμεταξυ @Nicole πρέπει να σου πω ότι ήσουν καταπληκτικό μοντέλο! Είσαι απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πως να σου περιγράψω ακριβώς τι αισθάνομαι βρισκόμενη κοντά σου, τα λόγια πολλές δεν μπορούν να μιλήσουν όσο οι πράξεις, είσαι φοβερή και πανέμορφη
Αυτό που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ είναι ότι απολαμβάνες κάθε άγγιγμα. Σ' ευχαριστώ πραγματικά πολύ.
Jusqu' a la prochaine fois ...bisous![]()
![]()