Πιστεύω της έβαλες αρκετές σκέψεις να ενδώσει στην πρόταση σου...Μόνο για αυτό τον κωλο σε παντρευομουν
Είναι σίγουρα το κοπλιμέντο που βάζει σε σκέψη κάθε κοπέλα του χώρου

Πιστεύω της έβαλες αρκετές σκέψεις να ενδώσει στην πρόταση σου...Μόνο για αυτό τον κωλο σε παντρευομουν
.....κοιτα, το υλικο των βιντεο καθως και οι φωτογραφιες ειναι μια ακριβης καταγραφη του προγραμματος της κοπελας. Οποιος κλεινει συναντηση μαζι της απολαμβανει ακριβως αυτες τις παροχες που απολαυσα εγω live κ εσεις σε βιντεο.Είσαι τυχερός που εκτός από φωτογράφος τρως και καλά!!! respect
Κι εμείς απολαύσαμε εσένα.....κοιτα, το υλικο των βιντεο καθως και οι φωτογραφιες ειναι μια ακριβης καταγραφη του προγραμματος της κοπελας. Οποιος κλεινει συναντηση μαζι της απολαμβανει ακριβως αυτες τις παροχες που απολαυσα εγω live κ εσεις σε βιντεο.
Τωρα εαν εγω απολαυσα "κατι" παραπανω, ναι απολαυσα περισσοτερες ωρες την ευχαριστη παρεα της λογω του πολυωρου της φωτογραφισης.
Κι εμείς απολαύσαμε εσένα
Μλκ στο τέλος θα νομίζω όντως ότι το γύρισα
Δε ξέρω τι λες εσύ Εγώ βλέπω ότι πολύ σε γυροφέρνει ο gagar το νου σου
![]()
Καλό μήνα με αγάπη
![]()
Επίσης!
Αυτα είναι.... και άλλη μια χωρίς εσώρουχα και παπούτσια, για να πάει ένα level πάνω η καυλα... , επίσης το βαθύ κάθισμα στις μύτες, βγαλμένο από πισω, είναι πάντα ο βασιλιάς της πόζας (δίνω ιδέες στον φωτογράφο για το επόμενο σετ).!
Δε σας ξεχνάω.... ΦιλάκιαΚουκλίτσα λέμε.Μη μας ξεχνάς εμάς εδώ στην Αθήνα, ανέβαζε το υλικό σου, έτσι να παίρνουμε την δόση μας.
![]()
![]()
Μπορεί να είναι οποιοδήποτε της επιλογής σας, όχι μόνο αυτά.Μόνο αυτά δέχεσαι δλδ?αν ειναι κάποιο rbnb στο κέντρο της επιλογής μας?
ετοιμαζεσαι να μαστιγωσεις κανεναν ????![]()
Καλό μεσημέρι & καλή εβδομάδα με αγάπη
![]()
![]()
![]()
Καλό μεσημέρι & καλή εβδομάδα με αγάπη
![]()
![]()
40 βαθμοί λιώνει το κορμί.....![]()
Καλό καυτό μεσημέρι
![]()
Ο Χριστός και η μάνα του και όλα τα θεία!!![]()
Καλό καυτό μεσημέρι
![]()
Πολύ sexy φωτογραφία !!![]()
Καλό καυτό μεσημέρι
![]()