You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και με τσιπρο να μας έτριβες το ίδιο θα μας ήταν![]()
Ήρθε σήμερα και δε μπορώ να περιγράψω πόσο υπέροχο είναι!!
La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη![]()
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.346
Αυτό δεν φτάνει ούτε για μια φορά … εκτός αν έχει πάρει καμμία 12αδα μπας και φτουρήσει![]()
La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη![]()
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Η συσκευασία εχει 3785ml. Και μαζί μου στις Συνεδριες έχω αυτό το μπουκαλάκι 200ml.Αυτό δεν φτάνει ούτε για μια φορά … εκτός αν έχει πάρει καμμία 12αδα μπας και φτουρήσει
Είναι αρκετό δεν είναι λιγο
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Αν σας τρίψω με τσίπουρο θα τραγουδάμε μετά δε θα κάνουμε μασάζΚαι με τσιπρο να μας έτριβες το ίδιο θα μας ήταν![]()
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 538
- Πόντοι
- 96
φωτια θα παρουμε με την τριβη.....Αν σας τρίψω με τσίπουρο θα τραγουδάμε μετά δε θα κάνουμε μασάζ![]()
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Τέλειο ήταν![]()
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.

Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Είναι από τα πιο ωραία που έχω χρησιμοποιήσει, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!Τέλειο ήταν

son_of_the_sun
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2017
- Like
- 418
- Πόντοι
- 20
Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Αυτο το ζηταμε με επιμονη ολοι !!!Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Μακαρι η ομορφη να το αποφασισει !!!
Εδω θα συνυπογραψω.Κανε 2 βδομαδες "διακοπες" Αθηνα.Το τερπνον μετα του ωφελιμου!Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Δυστυχώς....Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Δεν έχω δικό μου χώρο. Εξυπηρετω σε κατοικιες, ξενοδοχεία, Airbnb...Ίριδα δικό σου χώρο δεν έχεις?
Δυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!Δυστυχώς....
Τι τυχη ειναι αυτη ομορφη ...
Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 7.946
- Πόντοι
- 1.046
Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πωΔυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!
Τι τυχη ειναι αυτη ομορφη ...

"Δυστυχώς θα έρθω" ...χμμμ.... Φαντάζομαι καλά θα περάσω έτσι; Ή να ανησυχώ και να αρχίσω να πιστεύω ότι είναι "δυστυχώς";;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.880
- Πόντοι
- 3.506
Ωραία φωτογραφία, πολυ καυλιάρικια. Έτσι να χαμογελάς, φαίνεσαι πιο ωραία.![]()
Good morning with love
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K