Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
άντε καλά, το παίρνω πίσω... άλλωστε φήμες λένε ότι είσαι το καλύτερο παιδί
Siamo tutti bravi ragazzi.
E in realta non esistono bambini cattivi, esistono comportamenti cattivi κι επειδή έτσι όπως το έγραψα ούτε εγώ το καταλαβαίνω :cheesy: ας το πω στα ελληνικά " Όλοι είμαστε καλά παιδιά. Βασικά δεν υπάρχουν κακά παιδιά, υπάρχουν κακές συμπεριφορες".!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.510
Πόντοι
11.146
Ας τοποθετηθω:
Καταρχάς κουτσομπολιό σημαίνει
να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους, να μεταφέρεις ιστορίες (συχνά υπερβολικές ή ψεύτικες), να σχολιάζεις την προσωπική τους ζωή χωρίς λόγο, και συνήθως δλδ το κουτσομπολιό έχει αρνητική χροιά.
Συνεπώς, όχι, ο @Odin_ δεν είναι κουτσομπολης, αν είναι δυνατόν δλδ που τέθηκε και τέτοιο θέμα, φαντάζομαι πως πιο πάνω στην αναφορά σου @italaki αστείευτηκες.... Εδώ μέσα, στο φόρουμ, όλοι μια παρέα είμαστε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και αποψεις, με αγάπη και σεβασμό. Και οποιοδήποτε θέμα υπάρξει εδώ είμαστε παιδιά να το συζητήσουμε.
Φιλάκια ♥️
Εννοείται πως κάνω πλάκα...
diekatzlei-die-katzlei.gif

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
18.894
Πόντοι
3.506
Siamo tutti bravi ragazzi.
E in realta non esistono bambini cattivi, esistono comportamenti cattivi κι επειδή έτσι όπως το έγραψα ούτε εγώ το καταλαβαίνω :cheesy: ας το πω στα ελληνικά " Όλοι είμαστε καλά παιδιά. Βασικά δεν υπάρχουν κακά παιδιά, υπάρχουν κακές συμπεριφορες".!!
:kneel:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
Δηλώνω εθελοντικά να χρηματοδοτήσω αυτή τη φορά υπηρεσίες της Νικόλ προς την Ίριδα όπως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Αν και βλέπω διάθεση για δωρεάν παροχή υπηρεσιών :sunglasses:. Αναμένω iris σε pm.
Τι είπες ότι θα κάνεις δεν κατάλαβα.... Θα πληρώσεις την Νικόλ για να με απαυτωσει;;; :cheesy::cheesy: @Nicole there is a situation here ...!! :cheesy::cheesy:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Spiler

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.313
Πόντοι
4.895
Con tanto amore, amico mio ♥️
(Με πολλή αγάπη φίλε μου :kiss-mark:)
Bella donna thou art kind young maiden :kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Grazie mille!! Σε λίγο αν συνεχίσουμε έτσι θα πάω να πάρω το CELI..!! :cheesy::cheesy:
εφόσον το αξίζεις, να το πάρεις! γιατί όχι;; άλλες κι άλλες ατάλαντες το έχουν, εσύ είσαι και μοναδικό ταλέντο!

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
Bella donna thou art kind young maiden :kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εφόσον το αξίζεις, να το πάρεις! γιατί όχι;; άλλες κι άλλες ατάλαντες το έχουν, εσύ είσαι και μοναδικό ταλέντο!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! I send you a big hug my sweat friend.!!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Ξέρεις καμιά φορά κάνουμε κάτι στο μέτρο που μπορούμε, που μπορεί να μην είναι το 100% ή το τέλειο, αλλά είναι και αυτό "κάτι".

Πολλή love ♥️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.510
Πόντοι
11.146
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046

dannylos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Στην Συνεδρία μου να μην υπάρχει μασάζ; Ούτε για πλάκα.!!
Στις Συνεδριες μου έχει κυρίως μασάζ.!
Η συνεδρία θα είναι της Νικόλ!! Αυτό λέω. Η Νικόλ παρέχει άλλες υπηρεσίες. Εσύ απλά πήγαινε και θα στα εξηγήσει... :wink:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nicole
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
....εγω παλι θα αφησω το καλλιτεχνικο, θα γινω αρκετα πεζος και θα σχολιασω τις ρωγαρες που βγαζουν ματι!!!!!! :kneel::kneel::kneel:
Εσύ να επιστρέψεις στα καλλιτεχνικά! Άκου εκεί σχολιάζεις τις ρώγες ντροπή!!
( I am kidding...of course you can σχολιάσεις my nipples, εξάλλου κι αυτά κομμάτι της καλλιτεχνίας δεν είναι; :cheesy::cheesy: )
Thank you ♥️

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
35.748

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom