Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.870
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα Ίριδα !
Παρατηρώ πως έχεις λίγο καιρό να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία !
Αν θα σου άρεσε σαν ιδέα, θα μπρούσες να βάλεις κάτι σχετικό με την καλοκαιρινή περίοδο, όπως για παράδειγμα μια φωτογραφία με ένα μαγιώ !
:hi:
Αν ντυθεί Μπομπ Σφουγγαράκης είναι μέσα στο θέμα; Σε καλύπτει;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.870
Πόντοι
3.506
Τι επαθε το χεράκι σου?
Δεν είναι εύκολο να τρίβεις όλη μέρα κάθε μέρα. Οι παροχές του μασάζ δεν πληρώνονται. Προς τιμήν της όμως γιατί θα μπορούσε να ξεμπερδευει με χάιδεμα και ένα καλό στοματικό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να δουλεύεις @Irida_msg και να μπορέσω να απολαύσω τις υπηρεσίας σου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.539
Πόντοι
456
Ένα μασαζάκι νομίζω και εγώ θα χρειαστώ μόλις επανέλθεις :wink:.
Νέος στην παρέα σου @Irida_msg.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Δεν είναι εύκολο να τρίβεις όλη μέρα κάθε μέρα. Οι παροχές του μασάζ δεν πληρώνονται. Προς τιμήν της όμως γιατί θα μπορούσε να ξεμπερδευει με χάιδεμα και ένα καλό στοματικό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να δουλεύεις @Irida_msg και να μπορέσω να απολαύσω τις υπηρεσίας σου.
Δουλεύω κανονικά, δεν έχω σταματήσει. Το χέρι δεν με εμποδίζει, το χρησιμοποιώ κανονικα και μην ξεχνάς έχω και το υπόλοιπο σώμα πήχη, αγκώνα, γόνατα, πέλματα, κοιλιά, στήθος...
Πράγμα που σημαίνει χαλάει το ένα;; Έχω το άλλο!! :cheesy:
Φιλάκια :kiss-mark: να ρθεις για μασάζ

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.870
Πόντοι
3.506
Δουλεύω κανονικά, δεν έχω σταματήσει. Το χέρι δεν με εμποδίζει, το χρησιμοποιώ κανονικα και μην ξεχνάς έχω και το υπόλοιπο σώμα πήχη, αγκώνα, γόνατα, πέλματα, κοιλιά, στήθος...
Πράγμα που σημαίνει χαλάει το ένα;; Έχω το άλλο!! :cheesy:
Φιλάκια :kiss-mark: να ρθεις για μασάζ
Θα έρθω να απολαύσω όλο το πακέτο κούκλα μου

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Να τολμησουμε να ελπιζουμε για το φθινοπωρο η τον χειμωνα ???
Αδερφέ έχετε στην Αθήνα πολλά μασατζίδικα που ειδικεύονται στο μασάζ σώμα με σώμα.Αλλά πάντα αυτό που μας λείπει είναι το καλύτερο.Χωρίς παρεξήγηση,ε;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.604
Πόντοι
7.195
Αδερφέ έχετε στην Αθήνα πολλά μασατζίδικα που ειδικεύονται στο μασάζ σώμα με σώμα.Αλλά πάντα αυτό που μας λείπει είναι το καλύτερο.Χωρίς παρεξήγηση,ε;
Μα δεν υπαρχει παρεξηγηση !
Αποψεις ειναι αυτες .
Οταν ομως μιλουμε για την Ιριδα ειναι κατι το οποιο δεν υπαρχει απλα στην Αθηνα σημερα.

gr_skg

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Νέος στο σάιτ και αρκετά ανενεργός πολύ καιρό,
σε ένα βαρετό μεσημέρι και κάνοντας βόλτα στα νήματα, αποφάσισα να δοκιμάσω ραντεβού με Ίριδα.
εύκολο κλείσιμο και άμεσα.

Το κορίτσι έχει απίστευτη ενέργεια και σου βγάζει ότι γουστάρει μασαζακι δυνατο και ωραια πιπα οτι πρεπει αυτό που κάνει πραγματική χαλάρωση με το πρόγραμμά της.
Εννοείται πως μετά από κανέναν μήνα δοκίμασα ξανά, όπου το ραντεβού ήταν το ίδιο καλό.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Νέος στο σάιτ και αρκετά ανενεργός πολύ καιρό,
σε ένα βαρετό μεσημέρι και κάνοντας βόλτα στα νήματα, αποφάσισα να δοκιμάσω ραντεβού με Ίριδα.
εύκολο κλείσιμο και άμεσα.

Το κορίτσι έχει απίστευτη ενέργεια και σου βγάζει ότι γουστάρει μασαζακι δυνατο και ωραια πιπα οτι πρεπει αυτό που κάνει πραγματική χαλάρωση με το πρόγραμμά της.
Εννοείται πως μετά από κανέναν μήνα δοκίμασα ξανά, όπου το ραντεβού ήταν το ίδιο καλό.
Σ' ευχαριστώ πολύ.!! ♥️
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλουμε να δούμε βίντεο του @Odin_
Εμένα δλδ δε θέλεις να με δεις;;!!:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom