Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
94
Πόντοι
0
Με τόσο ζορικο κορμί πες μου και να θέλω πως να σε πονέσω ... Τα ' δωσα όλα πέθανα και δε σε έφτασε να πονεσεις;;! :cheesy:
Θα με πας είπες κάπου που μαυρίζουν γυμνοί; (Ελπίζω να το πάρω απόφαση πριν τελειώσει το καλοκαίρι ....μπήκε ο Αύγουστος και ούτε το μαγιό έχω βγάλει από τη ντουλαπα ..! :cheesy: )
Υ.Γ. Ζουμερο φιλί και σφιχτή αγκαλΕ

Με τόσο ζορικο κορμί πες μου και να θέλω πως να σε πονέσω ... Τα ' δωσα όλα πέθανα και δε σε έφτασε να πονεσεις;;! :cheesy:
Θα με πας είπες κάπου που μαυρίζουν γυμνοί; (Ελπίζω να το πάρω απόφαση πριν τελειώσει το καλοκαίρι ....μπήκε ο Αύγουστος και ούτε το μαγιό έχω βγάλει από τη ντουλαπα ..! :cheesy: )
Υ.Γ. Ζουμερο φιλί και σφιχτή αγκαλια ❤️
Εννοειται θα το κανονισουμε να φυγουμε , θα χαλαρωσουμε να παρεις κ χρωματακι... Χαχαχα

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Εννοειται θα το κανονισουμε να φυγουμε , θα χαλαρωσουμε να παρεις κ χρωματακι... Χαχαχα
Μην ξεχνάμε όμως κιόλας ότι ο ήλιος "γερναει" και δεν κάνει εγώ τώρα 22 χρόνων κοπελίτσα να βγάλω ρυτίδες :cheesy:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000007546.jpg

:rose: Βροχερή μέρα σήμερα ... Good mornings να έχουμε with love ❤️

Stallone

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
1.171
Πόντοι
2.390
Τελικά ήρθε Αθήνα η irida;;;

Geomar

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Τι το ήθελες και συζητούσες για μαγιό και μπάνια, πάει χειμωνιασε απότομα..... Σύντομα θα δοκιμάσω τις πολυσχολιασμενες υπηρεσίες σου

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Τι το ήθελες και συζητούσες για μαγιό και μπάνια, πάει χειμωνιασε απότομα..... Σύντομα θα δοκιμάσω τις πολυσχολιασμενες υπηρεσίες σου
Δεν πιστεύω να κρατήσει.... ακόμα ζεστη κάνει...

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα Ίριδα !
Παρατηρώ πως έχεις λίγο καιρό να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία !
Αν θα σου άρεσε σαν ιδέα, θα μπρούσες να βάλεις κάτι σχετικό με την καλοκαιρινή περίοδο, όπως για παράδειγμα μια φωτογραφία με ένα μαγιώ !
:hi:
Αν ντυθεί Μπομπ Σφουγγαράκης είναι μέσα στο θέμα; Σε καλύπτει;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Τι επαθε το χεράκι σου?
Δεν είναι εύκολο να τρίβεις όλη μέρα κάθε μέρα. Οι παροχές του μασάζ δεν πληρώνονται. Προς τιμήν της όμως γιατί θα μπορούσε να ξεμπερδευει με χάιδεμα και ένα καλό στοματικό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να δουλεύεις @Irida_msg και να μπορέσω να απολαύσω τις υπηρεσίας σου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.091
Πόντοι
456
Ένα μασαζάκι νομίζω και εγώ θα χρειαστώ μόλις επανέλθεις :wink:.
Νέος στην παρέα σου @Irida_msg.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Δεν είναι εύκολο να τρίβεις όλη μέρα κάθε μέρα. Οι παροχές του μασάζ δεν πληρώνονται. Προς τιμήν της όμως γιατί θα μπορούσε να ξεμπερδευει με χάιδεμα και ένα καλό στοματικό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να δουλεύεις @Irida_msg και να μπορέσω να απολαύσω τις υπηρεσίας σου.
Δουλεύω κανονικά, δεν έχω σταματήσει. Το χέρι δεν με εμποδίζει, το χρησιμοποιώ κανονικα και μην ξεχνάς έχω και το υπόλοιπο σώμα πήχη, αγκώνα, γόνατα, πέλματα, κοιλιά, στήθος...
Πράγμα που σημαίνει χαλάει το ένα;; Έχω το άλλο!! :cheesy:
Φιλάκια :kiss-mark: να ρθεις για μασάζ

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Δουλεύω κανονικά, δεν έχω σταματήσει. Το χέρι δεν με εμποδίζει, το χρησιμοποιώ κανονικα και μην ξεχνάς έχω και το υπόλοιπο σώμα πήχη, αγκώνα, γόνατα, πέλματα, κοιλιά, στήθος...
Πράγμα που σημαίνει χαλάει το ένα;; Έχω το άλλο!! :cheesy:
Φιλάκια :kiss-mark: να ρθεις για μασάζ
Θα έρθω να απολαύσω όλο το πακέτο κούκλα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom