Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
Αν σας τρίψω με τσίπουρο θα τραγουδάμε μετά δε θα κάνουμε μασάζΚαι με τσιπρο να μας έτριβες το ίδιο θα μας ήταν![]()
Αν σας τρίψω με τσίπουρο θα τραγουδάμε μετά δε θα κάνουμε μασάζΚαι με τσιπρο να μας έτριβες το ίδιο θα μας ήταν![]()
φωτια θα παρουμε με την τριβη.....Αν σας τρίψω με τσίπουρο θα τραγουδάμε μετά δε θα κάνουμε μασάζ![]()
Τέλειο ήταν![]()
Ήρθε σήμερα και δε μπορώ να περιγράψω πόσο υπέροχο είναι!!
La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη![]()
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.
Είναι από τα πιο ωραία που έχω χρησιμοποιήσει, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!Τέλειο ήταν
Αυτο το ζηταμε με επιμονη ολοι !!!Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Εδω θα συνυπογραψω.Κανε 2 βδομαδες "διακοπες" Αθηνα.Το τερπνον μετα του ωφελιμου!Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Δυστυχώς....Ιριδα, εχεις στο προγραμμα καθολου Αθηνα το καλοκαιρι ?
Δεν έχω δικό μου χώρο. Εξυπηρετω σε κατοικιες, ξενοδοχεία, Airbnb...Ίριδα δικό σου χώρο δεν έχεις?
Δυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!Δυστυχώς....
Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πωΔυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!
Τι τυχη ειναι αυτη ομορφη ...
Πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει περιπτωση να μην περασεις θαυμασια με τοσους φιλους σου που σε περιμενουν εδω ????Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πω
"Δυστυχώς θα έρθω" ...χμμμ.... Φαντάζομαι καλά θα περάσω έτσι; Ή να ανησυχώ και να αρχίσω να πιστεύω ότι είναι "δυστυχώς";;![]()
Μη με κάνεις να ξεκινήσω τώρα να έρθω!!!Πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει περιπτωση να μην περασεις θαυμασια με τοσους φιλους σου που σε περιμενουν εδω ????
Σ ευχαριστώΔιαμάντι αυτά να βλέπουν κάποιες κάποιες Α και Α
Με τόση αγάπη πως να μη χαμογελάω ... Πάω να βγάλω κι άλλες τέτοιεςΩραία φωτογραφία, πολυ καυλιάρικια. Έτσι να χαμογελάς, φαίνεσαι πιο ωραία.
Σήμερα δρόσισε στη Θεσσαλονίκη, από εχθές το βράδυ φυσάει δροσερά!! (Μη σας πω παραλίγο να φορέσω ζακέτα εχθές το βράδυ!!)Η καλύτερηΜη με κάνεις να ξεκινήσω τώρα να έρθω!!!
Σου στέλνω πολύ σφιχτή αγκαλιά... Και φιλάκια