Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.946
Πόντοι
1.046
1000006353.jpg

:rose: Ήρθε σήμερα και δε μπορώ να περιγράψω πόσο υπέροχο είναι!!

La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη ❤️✨

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.434
Πόντοι
3.786
1000006353.jpg

La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη ❤️✨
Και με τσιπρο να μας έτριβες το ίδιο θα μας ήταν :confused:

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
1000006353.jpg

Αυτό δεν φτάνει ούτε για μια φορά … εκτός αν έχει πάρει καμμία 12αδα μπας και φτουρήσει

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.946
Πόντοι
1.046
Αυτό δεν φτάνει ούτε για μια φορά … εκτός αν έχει πάρει καμμία 12αδα μπας και φτουρήσει
Η συσκευασία εχει 3785ml. Και μαζί μου στις Συνεδριες έχω αυτό το μπουκαλάκι 200ml.
Είναι αρκετό δεν είναι λιγο

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.946
Πόντοι
1.046

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
6
Ίριδα δικό σου χώρο δεν έχεις?

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.946
Πόντοι
1.046
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ❤️:smiling-face-with-heart-eyes:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.946
Πόντοι
1.046
Δυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!
Τι τυχη ειναι αυτη ομορφη ...
Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πω ❤️

"Δυστυχώς θα έρθω" ...χμμμ.... Φαντάζομαι καλά θα περάσω έτσι; Ή να ανησυχώ και να αρχίσω να πιστεύω ότι είναι "δυστυχώς";; :cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom