Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
1
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
1
1000006353.jpg

:rose: Ήρθε σήμερα και δε μπορώ να περιγράψω πόσο υπέροχο είναι!!

La Palm _Aromatherapy Massage Oil _Sweet Lavender Dreams with Aloe Vera & Vitamin E... με όλη μου την αγάπη ❤️✨
Τέλειο ήταν

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
6
Ίριδα δικό σου χώρο δεν έχεις?

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ότι γράψω είναι προσωπική γνώμη και μόνο.
Αρχικά όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει χημεία, με την Ίριδα υπήρξε από την πρώτη επαφή στα μηνύματα και στη συνέχεια στο τηλέφωνο αλλά και στο δωμάτιο.
Είναι τρομερό "τυπάκι" όπως της είπα και οι υπηρεσίες που προσφέρει εκπληκτικές.
Περιποίηση από το πρώτο λεπτό, μασάζ που σε χαλαρώνει αν αφεθείς είναι και δύσκολο όταν τρίβεται τόση ώρα πάνω σου με τον τρόπο που το κάνει.
Το βασικότερο που μου έκανε εντύπωση είναι το μετά που θα τελειώσεις, μπανάκι κουβεντουλα και όχι πήραμε αυτό που θέλαμε και γεια σας.
Εμφάνιση δεν θα πω έχει φωτό και βίντεο στο νήμα.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω παραπάνω δεν χρειάζεται κιόλας, μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαν τον τρόπο της Ίριδας.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ❤️:smiling-face-with-heart-eyes:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Δυστυχως εννοεις "δυστυχως θα ελθω ...." !!!!!
Τι τυχη ειναι αυτη ομορφη ...
Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πω ❤️

"Δυστυχώς θα έρθω" ...χμμμ.... Φαντάζομαι καλά θα περάσω έτσι; Ή να ανησυχώ και να αρχίσω να πιστεύω ότι είναι "δυστυχώς";; :cheesy::cheesy:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.802
Πόντοι
7.195
Δυστυχώς εννοώ ότι , θα ήταν χαρά μου να έρθω όμως δεν θα το κάνω ... Όταν είναι θα σας το πω ❤️

"Δυστυχώς θα έρθω" ...χμμμ.... Φαντάζομαι καλά θα περάσω έτσι; Ή να ανησυχώ και να αρχίσω να πιστεύω ότι είναι "δυστυχώς";; :cheesy::cheesy:
Πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει περιπτωση να μην περασεις θαυμασια με τοσους φιλους σου που σε περιμενουν εδω ????

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει περιπτωση να μην περασεις θαυμασια με τοσους φιλους σου που σε περιμενουν εδω ????
Μη με κάνεις να ξεκινήσω τώρα να έρθω!!! :cheesy::grin:
Σου στέλνω πολύ σφιχτή αγκαλιά... Και φιλάκια

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
:rose: Σήμερα δρόσισε στη Θεσσαλονίκη, από εχθές το βράδυ φυσάει δροσερά!! (Μη σας πω παραλίγο να φορέσω ζακέτα εχθές το βράδυ!!)

Πολύ όμορφα σήμερα...μετά το βασανιστήριο με τον καύσωνα ήταν ότι χρειαζόμασταν !!

Φιλάκια γλυκά παντού και πολλές αγκαλιές ❤️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom