Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Ειδες για να μας κακομαθαινεις ελειψες και πιστεψα οτι σε καποια ακρογιαλια ξεκουραζοσουν...
Ωραία θα ήταν....αλλά μας πρόλαβε ο καιρός και μας δρόσισε!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: SPL
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα Ίριδα !
Παρατηρώ πως έχεις λίγο καιρό να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία !
Αν θα σου άρεσε σαν ιδέα, θα μπρούσες να βάλεις κάτι σχετικό με την καλοκαιρινή περίοδο, όπως για παράδειγμα μια φωτογραφία με ένα μαγιώ !
:hi:
Ακόμα δεν το έχω φορέσει φέτος...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Μετά από πολύ καιρό βρέθηκα πάλι στην Θεσσαλονίκη και σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω την ίριδα. Εξαιρετική κοπέλα και παρότι ήμουν φουλ αγχωμένος κατάφερε να με χαλαρώσει. Το μασάζ εξαιρετικό. Νομίζω ότι δεν βρίσκεις πουθενά αλλού τέτοιο μασάζ. Συνεννόηση πολύ εύκολη με την κοπέλα και ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Ένα μόνο παράπονο - απορία θα έλεγα ότι έχω το οποίο δεν επηρέασε το ραντεβού και αν θέλει θα της τα πω σε προσωπικό επίπεδο. Ίριδα σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο χρόνο και την χαλάρωση.
Υ. Γ. Αυτός με το σκληρό δέρμα :cheesy::cheesy:
Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ♥️ Next time δύο φορές για να μην έχεις παράπονο :wink: και συγνώμη αλήθεια αλλά ήσουν τόσο πιασμένος που εστίασα περισσότερο στο μασάζ ... Φιλάκια

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Ραντεβού με την Ιριδα σήμερα στο Ρεξ , τρομερο κοριτσι, στην ωρα της όπως πάντα.. Στο μασάζ παιδιά,σε προσεχει να μην σε πονέσει και να σε κανει να νιώσεις καλα.... Στα εξτρά του προγράμματος παιδιά , να παρετε 2 ωρες και θα δείτε οτι παλι δεν αρκούν. Δεν δουλευει σαν να κανει αγκαρια... Και τιμαει τα λεφτα που δινεις...
Στα αρνητικά, το κορίτσι δεν πρόλαβε να μαυρίσει.....:buck2: Πλακα κανω,αξιζει το κοριτσι, διπλανής πορτας και σωμα 22 χρονων..
Υ.Γ. Με αγαπη John Ζορικος...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Ραντεβού με την Ιριδα σήμερα στο Ρεξ , τρομερο κοριτσι, στην ωρα της όπως πάντα.. Στο μασάζ παιδιά,σε προσεχει να μην σε πονέσει και να σε κανει να νιώσεις καλα.... Στα εξτρά του προγράμματος παιδιά , να παρετε 2 ωρες και θα δείτε οτι παλι δεν αρκούν. Δεν δουλευει σαν να κανει αγκαρια... Και τιμαει τα λεφτα που δινεις...
Στα αρνητικά, το κορίτσι δεν πρόλαβε να μαυρίσει.....:buck2: Πλακα κανω,αξιζει το κοριτσι, διπλανής πορτας και σωμα 22 χρονων..
Υ.Γ. Με αγαπη John Ζορικος...
Με τόσο ζορικο κορμί πες μου και να θέλω πως να σε πονέσω ... Τα ' δωσα όλα πέθανα και δε σε έφτασε να πονεσεις;;! :cheesy:
Θα με πας είπες κάπου που μαυρίζουν γυμνοί; (Ελπίζω να το πάρω απόφαση πριν τελειώσει το καλοκαίρι ....μπήκε ο Αύγουστος και ούτε το μαγιό έχω βγάλει από τη ντουλαπα ..! :cheesy: )
Υ.Γ. Ζουμερο φιλί και σφιχτή αγκαλια ❤️

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Με τόσο ζορικο κορμί πες μου και να θέλω πως να σε πονέσω ... Τα ' δωσα όλα πέθανα και δε σε έφτασε να πονεσεις;;! :cheesy:
Θα με πας είπες κάπου που μαυρίζουν γυμνοί; (Ελπίζω να το πάρω απόφαση πριν τελειώσει το καλοκαίρι ....μπήκε ο Αύγουστος και ούτε το μαγιό έχω βγάλει από τη ντουλαπα ..! :cheesy: )
Υ.Γ. Ζουμερο φιλί και σφιχτή αγκαλΕ

Υ.Γ. Ζουμερο φιλί και σφιχτή αγκαλια ❤️
Εννοειται θα το κανονισουμε να φυγουμε , θα χαλαρωσουμε να παρεις κ χρωματακι... Χαχαχα

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Εννοειται θα το κανονισουμε να φυγουμε , θα χαλαρωσουμε να παρεις κ χρωματακι... Χαχαχα
Μην ξεχνάμε όμως κιόλας ότι ο ήλιος "γερναει" και δεν κάνει εγώ τώρα 22 χρόνων κοπελίτσα να βγάλω ρυτίδες :cheesy:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
1000007546.jpg

:rose: Βροχερή μέρα σήμερα ... Good mornings να έχουμε with love ❤️

Stallone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
921
Πόντοι
990
Τελικά ήρθε Αθήνα η irida;;;

Geomar

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
67
Πόντοι
0
Τι το ήθελες και συζητούσες για μαγιό και μπάνια, πάει χειμωνιασε απότομα..... Σύντομα θα δοκιμάσω τις πολυσχολιασμενες υπηρεσίες σου

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.943
Πόντοι
1.046
Τι το ήθελες και συζητούσες για μαγιό και μπάνια, πάει χειμωνιασε απότομα..... Σύντομα θα δοκιμάσω τις πολυσχολιασμενες υπηρεσίες σου
Δεν πιστεύω να κρατήσει.... ακόμα ζεστη κάνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom