You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιουλία Καραπατάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cardi( anal )ios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μακάρι να ανεβάσει σταδιακά ένα κλικ το σέξυ ντύσιμοΠολύ καλή .την προτιμώ σε συναυλίες παρά σε κέντρο Σταυρό του Νότου.
Την εχω δει λάιβ αμακιγιάριστη κ είναι καβλόμουτρο
Nikosnorth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Like
- 1.254
- Πόντοι
- 201
Τεράστια ρώγα που διαγράφει ακόμα και μέσα από το σουτιέν
Μανάρι Ιουλία
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.360
- Πόντοι
- 1.336
Πρίν 1-2 χρόνια που δεν γινόταν τόσο χαμός να ανεβάζουν βίντεο στα σοσιαλ φόραγε στο στριγκακι από μέσα και δεν έκρυβε τίποτα, φέτος που πηγαίνουν όλοι με ένα κινητό φοράει μποξερακι η καυλιτσα.
Πάντως φοβερή αψεγάδιαστη κωλαρα έχει...
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 446
Καλό παιδί,γέλιο αυθόρμητο ,εξω καρδιά και μπορει να μην εχει φωνάρα αλλα τραγουδάει με ψυχή.Έχω ξαναπεί άνθρωπος με αυτα τα χαρακτηριστικα αποκλείεται να μην χαίρεται το σεξ και θα το διασκεδάζει και θα γουσταρει .Απο κει και πέρα εμενα σα γυναικα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας με κοιλίτσα μπούτια κλπ που τη θες στην παρέα ή στην καλύτερη στο κρεβάτι .Το μόνο κακό που προσκόλλησε σε κομματικό χώρο.
Τελευταία τροποποίηση:
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.320
- Πόντοι
- 3.506
Σε ποιο κόμμα είναιΚαλό παιδί,γέλιο αυθόρμητο ,εξω καρδιά και μπορει να μην εχει φωνάρα αλλα τραγουδάει με ψυχή.Έχω ξαναπεί άνθρωπος με αυτα τα χαρακτηριστικα αποκλείεται να μην χαίρεται το σεξ και θα το διασκεδάζει και θα γουσταρει .Απο κει και πέρα εμενα σα γυναικα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας με κοιλίτσα μπούτια κλπ που τη θες στην παρέα ή στην καλύτερη στο κρεβάτι .Το μόνο κακό που προσκόλλησε σε κομματικό χώρο.
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 446
Δεν είπα κομμα αλλά χώρο.Οταν πας σερί σε όλα τα φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή όπως και να το κάνουμε χρωματίζεται.Σε ποιο κόμμα είναι
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.114
- Πόντοι
- 456
Καλά μη το λες ...Δεν είπα κομμα αλλά χώρο.Οταν πας σερί σε όλα τα φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή όπως και να το κάνουμε χρωματίζεται.
Δεν είναι όσοι παίζουν για τη ΚΝΕ αναγκαστικά ΚΚΕδες.
Γενικά οι ΚΚΕδες έχουν τη φήμη των καλοπληρωτών στη τέχνη , οπότε ο άλλος λέει γιατί να μη πάω ;
( Στο λέω εγώ επειδή ημιεπαγγελματικά κάνω τέχνη αν και έχω όρο σε εμένα , όχι πολιτικά και κομματικά. )
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.591
- Πόντοι
- 446
Ισχύει,αλλά δυστυχώς τείνουν να σε βαφτίζουν από μόνοι τους.Καλά μη το λες ...
Δεν είναι όσοι παίζουν για τη ΚΝΕ αναγκαστικά ΚΚΕδες.
Γενικά οι ΚΚΕδες έχουν τη φήμη των καλοπληρωτών στη τέχνη , οπότε ο άλλος λέει γιατί να μη πάω ;
( Στο λέω εγώ επειδή ημιεπαγγελματικά κάνω τέχνη αν και έχω όρο σε εμένα , όχι πολιτικά και κομματικά. )
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.114
- Πόντοι
- 456
Ναι για αυτό εγώ δε δουλεύω για πολιτικούς ποτέ.Ισχύει,αλλά δυστυχώς τείνουν να σε βαφτίζουν από μόνοι τους.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις