milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.344
- Πόντοι
- 1.336
Το έχω δει αυτό από περσινή της συναυλία.
Φέτος φόραγε πιο σέξυ συνολακια η καυλιάρα.
φέτος όντως τ φορεματακια της ήταν υπερβολικά κονταΤο έχω δει αυτό από περσινή της συναυλία.
Έχει βελτιωθει πολύ. Της τον ακούμπαγα άνετα ...δεν πάει πιο πάνω η φούστα. δεν πάει πιο πάνω και η πούτσα μας
παχουλες - λεπτες ολες τα μπουτια εξωδεν πάει πιο πάνω η φούστα. δεν πάει πιο πάνω και η πούτσα μας
Επιτέλους αναφέρθηκε. Μπουταρες, αξιοπρεπές κωλαρακι και καταπληκτηκοί βυζοι. Και η φάτσα θεωρώ ότι πρέπει για ασπρισμα. Εμένα πάντως με φτιάχνει η Ιουλίτσα αν και λεσβία πιθανότατα.
Η καριολα δεν μας δείχνει λιγο στριγκακι όμως φτάνει στο όριο να φανεί λες και το κάνει επίτηδεςδεν πάει πιο πάνω η φούστα. δεν πάει πιο πάνω και η πούτσα μας
Είναι ποιοτική τυπε, δεν είναι ξεκωλοΗ καριολα δεν μας δείχνει λιγο στριγκακι όμως φτάνει στο όριο να φανεί λες και το κάνει επίτηδες
Το άλλαξε τώρα τυπε μου και σε ένα βιντεάκι που είδα που χορεύει πάνω από τον κόσμο με την κοντή κόκκινη φουστιτσα της φοράει μποξερακι από μέσα.του χρόνου την βλέπω χωρίς καν βρακάκι
Στάζει καυλα η ΙουλίαΗ καριολα δεν μας δείχνει λιγο στριγκακι όμως φτάνει στο όριο να φανεί λες και το κάνει επίτηδες
Στάζουμε και εμείςΣτάζει καυλα η Ιουλία
Κατουράει;
Θα μπορούσε... Δεν με χαλάει πάντωςΚατουράει;
Η κωλαρα της όλα τα λεφτά.
Για πολύ χύσιμο και η φατσαρα της
Αυτή και η Παπαρίζου και πολλές άλλες. ΆμεσεςΔεν έχει μέση, μονοκόμματη είναι![]()