Νέα

Ιουλία Καραπατάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cardi( anal )ios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cpetr

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2026
Like
8
Πόντοι
0
Πολύ καλή .την προτιμώ σε συναυλίες παρά σε κέντρο Σταυρό του Νότου.
Την εχω δει λάιβ αμακιγιάριστη κ είναι καβλόμουτρο
Μακάρι να ανεβάσει σταδιακά ένα κλικ το σέξυ ντύσιμο

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.360
Πόντοι
1.336
Πρίν 1-2 χρόνια που δεν γινόταν τόσο χαμός να ανεβάζουν βίντεο στα σοσιαλ φόραγε στο στριγκακι από μέσα και δεν έκρυβε τίποτα, φέτος που πηγαίνουν όλοι με ένα κινητό φοράει μποξερακι η καυλιτσα.
Πάντως φοβερή αψεγάδιαστη κωλαρα έχει...

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
724
Πόντοι
81
Την έχει τώρα ο Λαζόπουλος Μέγκα

Με τα αρβυλάκια της μεστη κάβλα

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
446
Καλό παιδί,γέλιο αυθόρμητο ,εξω καρδιά και μπορει να μην εχει φωνάρα αλλα τραγουδάει με ψυχή.Έχω ξαναπεί άνθρωπος με αυτα τα χαρακτηριστικα αποκλείεται να μην χαίρεται το σεξ και θα το διασκεδάζει και θα γουσταρει .Απο κει και πέρα εμενα σα γυναικα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας με κοιλίτσα μπούτια κλπ που τη θες στην παρέα ή στην καλύτερη στο κρεβάτι .Το μόνο κακό που προσκόλλησε σε κομματικό χώρο.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.320
Πόντοι
3.506
Καλό παιδί,γέλιο αυθόρμητο ,εξω καρδιά και μπορει να μην εχει φωνάρα αλλα τραγουδάει με ψυχή.Έχω ξαναπεί άνθρωπος με αυτα τα χαρακτηριστικα αποκλείεται να μην χαίρεται το σεξ και θα το διασκεδάζει και θα γουσταρει .Απο κει και πέρα εμενα σα γυναικα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας με κοιλίτσα μπούτια κλπ που τη θες στην παρέα ή στην καλύτερη στο κρεβάτι .Το μόνο κακό που προσκόλλησε σε κομματικό χώρο.
Σε ποιο κόμμα είναι

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.114
Πόντοι
456
Δεν είπα κομμα αλλά χώρο.Οταν πας σερί σε όλα τα φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή όπως και να το κάνουμε χρωματίζεται.
Καλά μη το λες ...

Δεν είναι όσοι παίζουν για τη ΚΝΕ αναγκαστικά ΚΚΕδες.

Γενικά οι ΚΚΕδες έχουν τη φήμη των καλοπληρωτών στη τέχνη , οπότε ο άλλος λέει γιατί να μη πάω ;

( Στο λέω εγώ επειδή ημιεπαγγελματικά κάνω τέχνη αν και έχω όρο σε εμένα , όχι πολιτικά και κομματικά. )

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
446
Καλά μη το λες ...

Δεν είναι όσοι παίζουν για τη ΚΝΕ αναγκαστικά ΚΚΕδες.

Γενικά οι ΚΚΕδες έχουν τη φήμη των καλοπληρωτών στη τέχνη , οπότε ο άλλος λέει γιατί να μη πάω ;

( Στο λέω εγώ επειδή ημιεπαγγελματικά κάνω τέχνη αν και έχω όρο σε εμένα , όχι πολιτικά και κομματικά. )
Ισχύει,αλλά δυστυχώς τείνουν να σε βαφτίζουν από μόνοι τους.

Rrrrr7

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
218
Πόντοι
20
.

Συνημμένα

• IMG_0286.jpeg
    IMG_0286.jpeg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_0287.jpeg
    IMG_0287.jpeg
    138,2 KB · Εμφανίσεις: 60

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
299
Πόντοι
21
Το τρωει το φαγητο η Ιουλια....τα 3 τελευταια χρονια πρεπει να εχει βαλει καμια 10αρια κιλα..

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
299
Πόντοι
21
Και εμενα με αρεσει και σαν γυναικα και σαν τραγουδιστρια,απλως εκανα μια επισημανση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom