Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φωνή πολύ καλήΧωρίς να λέει τίποτα, κάτι μου βγάζει.
Από φωνή δε, καλή αλλά μέχρι εκεί.
ενώ χορεύει πάνω στη σκηνή φοράει κανονικά τη στριγκάρα της και δεν την νοιάζει, όχι σαν κάτι άλλες που και καλά το παίζουν κυρίες και φοράνε ειδικά βρακιά.upskirt με στρινγκ στην αρχή από την καύλα

στριγκάκι φοράει και εκεί?πρώτο τραπέζι βλέπεις κ κωλαράκι με τις φούστιτσες π φοράει. έχω πάει κ ξέρω
δυνατή και σταυρό του νότου στρινγκαρα. απλά είχα γυναικ; δίπλα δν μπορούσα πολλάενώ χορεύει πάνω στη σκηνή φοράει κανονικά τη στριγκάρα της και δεν την νοιάζει, όχι σαν κάτι άλλες που και καλά το παίζουν κυρίες και φοράνε ειδικά βρακιά.
απο το βίντεο πάντως φαίνεται ότι έχει ωραίο και περιποιημένο κωλαράκι![]()
με γυναίκα δύσκολο ούτε να πάρεις μάτι με την ησυχία σου δεν μπορείς.δυνατή και σταυρό του νότου στρινγκαρα. απλά είχα γυναικ; δίπλα δν μπορούσα πολλά
το καλυτερο γαμησι το κανουν οι γυναικες που δεν σου γεμιζουν το ματι ........
Σε κάτι βιντεάκια που είδα φάνηκε κατι σε μαύρο εσώρουχο αλλά όχι καθαρά.ανεβαίνει η φούστα
Εγώ αδερφέ είτε σε συναυλία που είμαι εκεί είτε από βιντεάκια στο τικ τοκ κυλοτακι και κωλαρακι δεν έχω καταφέρει να δω ξεκάθαρα,δεν ξέρω πως το καταφέρνει η καριολα και ενώ φοράει μίνι και χοροπηδάει πάνω στην σκηνή να μην φανεί κάτι.πάντως σε όσες συναυλίες πάω το βρακάκι της το βλεπω
τρομερό μουνι είναι ρε. είναι σέξυ και τα πετάει όλα . φέτος κάθε εμφάνιση και πιο κοντό φόρεμα η σορτς. αξίζει τρελό ασπρισμαΕπιτέλους αναφέρθηκε. Μπουταρες, αξιοπρεπές κωλαρακι και καταπληκτηκοί βυζοι. Και η φάτσα θεωρώ ότι πρέπει για ασπρισμα. Εμένα πάντως με φτιάχνει η Ιουλίτσα αν και λεσβία πιθανότατα.
Εγώ αδερφέ είτε σε συναυλία που είμαι εκεί είτε από βιντεάκια στο τικ τοκ κυλοτακι και κωλαρακι δεν έχω καταφέρει να δω ξεκάθαρα,δεν ξέρω πως το καταφέρνει η καριολα και ενώ φοράει μίνι και χοροπηδάει πάνω στην σκηνή να μην φανεί κάτι.
Αν έχεις κάτι στείλε ρε αδερφέ!