You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιουλία Καραπατάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cardi( anal )ios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.898
- Πόντοι
- 1.056
Μάλιστα, Ιουλία Καραπατάκη λοιπόν. Φτιάξαμε και νήμα εδώ.
Καλλιτεχνικά είναι πολύ ωραία φωνή. Επίσης παίζει κιθάρα πολύ καλά. Είναι γεννηθείς 1986 με ύψος 1,60.
Σύχναζε σε ρεμπετοταβέρνες και τέτοια μαγαζιά, την προώθησαν Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
Είναι γλυκύτατη και καλό παιδί. Το συχνά επαναλαμβανόμενο χαμόγελο της είναι ειλικρινές.
Τώρα ως γυναίκα, δεν κόβεις φλέβες. Απλά νοστιμούλα και ως εκεί. Λίγο χύμα και ατιμέλητη ως εικόνα.
Αυτά.
Καλλιτεχνικά είναι πολύ ωραία φωνή. Επίσης παίζει κιθάρα πολύ καλά. Είναι γεννηθείς 1986 με ύψος 1,60.
Σύχναζε σε ρεμπετοταβέρνες και τέτοια μαγαζιά, την προώθησαν Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
Είναι γλυκύτατη και καλό παιδί. Το συχνά επαναλαμβανόμενο χαμόγελο της είναι ειλικρινές.
Τώρα ως γυναίκα, δεν κόβεις φλέβες. Απλά νοστιμούλα και ως εκεί. Λίγο χύμα και ατιμέλητη ως εικόνα.
Αυτά.
Φωνή πολύ καλήΧωρίς να λέει τίποτα, κάτι μου βγάζει.
Από φωνή δε, καλή αλλά μέχρι εκεί.
Ποιοτικό τραγούδι
πρώτο τραπέζι βλέπεις κ κωλαράκι με τις φούστιτσες π φοράει. έχω πάει κ ξέρω
Συνημμένα
-
Screenshot_2024-12-08-18-14-42-124_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg471,8 KB · Εμφανίσεις: 385 -
Screenshot_2024-12-08-18-16-05-584_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg451,5 KB · Εμφανίσεις: 363 -
Screenshot_2024-12-08-18-19-23-063_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg553,6 KB · Εμφανίσεις: 352 -
Screenshot_2024-12-08-18-19-05-100_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg669,4 KB · Εμφανίσεις: 364
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 1.336
ενώ χορεύει πάνω στη σκηνή φοράει κανονικά τη στριγκάρα της και δεν την νοιάζει, όχι σαν κάτι άλλες που και καλά το παίζουν κυρίες και φοράνε ειδικά βρακιά.upskirt με στρινγκ στην αρχή από την καύλα
απο το βίντεο πάντως φαίνεται ότι έχει ωραίο και περιποιημένο κωλαράκι

milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 1.336
στριγκάκι φοράει και εκεί?πρώτο τραπέζι βλέπεις κ κωλαράκι με τις φούστιτσες π φοράει. έχω πάει κ ξέρω
έπρεπε να τραβήξεις τίποτα να δώσεις υλικό
δυνατή και σταυρό του νότου στρινγκαρα. απλά είχα γυναικ; δίπλα δν μπορούσα πολλάενώ χορεύει πάνω στη σκηνή φοράει κανονικά τη στριγκάρα της και δεν την νοιάζει, όχι σαν κάτι άλλες που και καλά το παίζουν κυρίες και φοράνε ειδικά βρακιά.
απο το βίντεο πάντως φαίνεται ότι έχει ωραίο και περιποιημένο κωλαράκι![]()
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 1.336
με γυναίκα δύσκολο ούτε να πάρεις μάτι με την ησυχία σου δεν μπορείς.δυνατή και σταυρό του νότου στρινγκαρα. απλά είχα γυναικ; δίπλα δν μπορούσα πολλά
τι χρώμα φόραγε η καυλίτσα?
bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.213
- Πόντοι
- 1.056
το καλυτερο γαμησι το κανουν οι γυναικες που δεν σου γεμιζουν το ματι ........
Katapeltis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 7.201
το καλυτερο γαμησι το κανουν οι γυναικες που δεν σου γεμιζουν το ματι ........
Ναι γιατί θέλουν να φτάσουν σε απόδοση τις υπόλοιπες
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 1.336
Σε κάτι βιντεάκια που είδα φάνηκε κατι σε μαύρο εσώρουχο αλλά όχι καθαρά.ανεβαίνει η φούστα
Η κωλαρα της πάντως είναι υπέροχη στρογγυλή για σκισιμο
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ αδερφέ είτε σε συναυλία που είμαι εκεί είτε από βιντεάκια στο τικ τοκ κυλοτακι και κωλαρακι δεν έχω καταφέρει να δω ξεκάθαρα,δεν ξέρω πως το καταφέρνει η καριολα και ενώ φοράει μίνι και χοροπηδάει πάνω στην σκηνή να μην φανεί κάτι.πάντως σε όσες συναυλίες πάω το βρακάκι της το βλεπω
Αν έχεις κάτι στείλε ρε αδερφέ!
Rossobrunist13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2024
- Like
- 615
- Πόντοι
- 80
Επιτέλους αναφέρθηκε. Μπουταρες, αξιοπρεπές κωλαρακι και καταπληκτηκοί βυζοι. Και η φάτσα θεωρώ ότι πρέπει για ασπρισμα. Εμένα πάντως με φτιάχνει η Ιουλίτσα αν και λεσβία πιθανότατα.
τρομερό μουνι είναι ρε. είναι σέξυ και τα πετάει όλα . φέτος κάθε εμφάνιση και πιο κοντό φόρεμα η σορτς. αξίζει τρελό ασπρισμαΕπιτέλους αναφέρθηκε. Μπουταρες, αξιοπρεπές κωλαρακι και καταπληκτηκοί βυζοι. Και η φάτσα θεωρώ ότι πρέπει για ασπρισμα. Εμένα πάντως με φτιάχνει η Ιουλίτσα αν και λεσβία πιθανότατα.
Εγώ αδερφέ είτε σε συναυλία που είμαι εκεί είτε από βιντεάκια στο τικ τοκ κυλοτακι και κωλαρακι δεν έχω καταφέρει να δω ξεκάθαρα,δεν ξέρω πως το καταφέρνει η καριολα και ενώ φοράει μίνι και χοροπηδάει πάνω στην σκηνή να μην φανεί κάτι.
Αν έχεις κάτι στείλε ρε αδερφέ!
Συνημμένα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις