Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Εγω αν πω οτι ακομα και με την τρελόΜαλβινα/Χρύσα που ξαναγυρισε Μελαντιας, περνάω καλά, θα πέσετε να με φάτε...
Μία φορά θα περάσεις άσχημα με αυτή και μετά θα βρίζεις.

Και στο θέμα, πέρασα μία μεσημεριανή βόλτα από Αριστοτέλους 5 και είδα Γιασμίν και Άννα (Λατίνες και οι δύο).
Η Γιασμίν είναι ξανθιά, με μικρό βυζί αλλά κάπως γεμάτο σώμα (όχι χοντρή, πιο πολύ φαρδιά θα την έλεγα) και ευχάριστο πρόσωπο.
Η Άννα είναι κοντούλα, αδύνατη, με μικρό βυζάκι και πονητό μουτράκι που βγάζει πολλή καύλα.
Στο πενηντάρικο είναι τίμια, καλή συμμετοχή αλλά το πρόγραμμα είναι λίγο στο γρήγορο.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.611
Πόντοι
506
Ναι δεν λέω πως όχι, αλλά για κοίτα και μια στον καθρέφτη...
9,5 χρόνια και έχεις 14 κριτικές...
Με μαθηματικά σου θα πρέπει να ανεβάσω κριτική σε 5 μήνες!!!
Και εγώ έγραφα κριτικές αλλά δεν τις ανέβαζαν, και τα παράτησα διαφορετικά θα είχα 200+ κριτικές από εσκορτ και στούντιο, μασάζ

Georko88

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Και εγώ έγραφα κριτικές αλλά δεν τις ανέβαζαν, και τα παράτησα διαφορετικά θα είχα 200+ κριτικές από εσκορτ και στούντιο, μασάζ
Δεν αντιλέγω, είναι 100% σεβαστό το αν θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να κάτσει να γράψει μια κριτική.
Αλλά ρε συ όταν ο κάθε ένας "έμπειρος" κάθεται και σχολιάζει το σχόλιο μου, τη να πω?!
Τέλος πάντων, συγνώμη, το ξέρω ότι το νήμα δεν είναι "ξιφομαχίες μελών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη".

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
158
Like
50.281
Πόντοι
36.248
Δεν αντιλέγω, είναι 100% σεβαστό το αν θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να κάτσει να γράψει μια κριτική.
Αλλά ρε συ όταν ο κάθε ένας "έμπειρος" κάθεται και σχολιάζει το σχόλιο μου, τη να πω?!
Τέλος πάντων, συγνώμη, το ξέρω ότι το νήμα δεν είναι "ξιφομαχίες μελών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη".

Όπως ειπώθηκε και μερικές σελίδες πιο πίσω, δεν γράφουν εδώ γιατί αν γράψουν κάτι θετικό, μετά βρίσκουν τα σαλόνια γεμάτα και με αναμονή. Κοινώς κρατάνε την κοπέλα για τη πάρτη τους. Μη δίνεις σημασία, μερικοί την βρίσκουν με το να την λένε.

Και τώρα κουφάλες, για πείτε την καινούρια την κοκκινομάλλα Τίφανυ από Βουλιαγμένης, την είδε κανείς σας;

:tooth:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
20
Like
3.497
Πόντοι
1.436
Δοκίμασα την αζιζα, μια από τις νέες αφίξεις του 12, για όσους βαριούνται να διαβάσουν την κριτική αφήνω εδώ την κατακλείδα για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.

Γενικά ήταν συμμετοχική, χωρίς βιασύνες και άγχος, άμα είσαι οκ με τις πλαστικές επεμβάσεις, σου αρέσουν τα μιλφ και φτιάχνεσαι να πηδήξεις τη σλάβα στριπτιτζού δοκιμάζεις με κλειστά μάτια.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
796
Πόντοι
81
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
516
Πόντοι
21
Όχι ότι έχεις άδικο, αλλά αν περιμένεις υπερμουναρες μαλλον το 50αρικο θα το καψεις βενζίνη..

• Like
Αντιδράσεις: vinnie

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.091
Πόντοι
6.896
  • Like
Αντιδράσεις: vinnie

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.091
Πόντοι
6.896
Όπως ειπώθηκε και μερικές σελίδες πιο πίσω, δεν γράφουν εδώ γιατί αν γράψουν κάτι θετικό, μετά βρίσκουν τα σαλόνια γεμάτα και με αναμονή. Κοινώς κρατάνε την κοπέλα για τη πάρτη τους. Μη δίνεις σημασία, μερικοί την βρίσκουν με το να την λένε.

Και τώρα κουφάλες, για πείτε την καινούρια την κοκκινομάλλα Τίφανυ από Βουλιαγμένης, την είδε κανείς σας;

:tooth:
Ασε την χοντροκωλα την τιφανυ
Και πηγαινε αννα απο αριστ5, αν δεν εχεις παει ηδη γιατι εισαι και κουφαλα εσυ,:tooth:

ΕΙναι ιδια στο προγραμμα με την στεφανυ
Και δεν την λεμε σε καποιον για το τιποτα δες απο κατω τι εγραψε ο συναδελφος κακη αρχη εκανε στο νημα :coffee:
Απ' ότι φαίνεται μόνο επισκέπτες το παρακολουθούν το νήμα και παρτάκιδες που δεν λένε τίποτα...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
Ασε την χοντροκωλα την τιφανυ
Και πηγαινε αννα απο αριστ5, αν δεν εχεις παει ηδη γιατι εισαι και κουφαλα εσυ,:tooth:

ΕΙναι ιδια στο προγραμμα με την στεφανυ
Και δεν την λεμε σε καποιον για το τιποτα δες απο κατω τι εγραψε ο συναδελφος κακη αρχη εκανε στο νημα :coffee:
myturn-que-managment-system-dispenser-4-1000x1000.jpg

RiderLow

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Αξιόλογες έχει.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.898
Πόντοι
7.636
Νομιζω βραδακι καλοκαιρακι που ηρθε..μια βολτιτσα σε μια ακροπολη περιξ η' κανα φλοισβο ειναι πιο χαλαρωτικη...κατι καλυτερο θα κανεις...

RiderLow

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Νομιζω βραδακι καλοκαιρακι που ηρθε..μια βολτιτσα σε μια ακροπολη περιξ η' κανα φλοισβο ειναι πιο χαλαρωτικη...κατι καλυτερο θα κανεις...
Υπάρχει και η επιλογή να πάμε σε κανένα ηλίθιο κλαμπ.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
υπάρχει κι η επιλογή βρείτε καμιά γυναίκα να ξεδώσετε παρέα

Melvin13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Ποια η άποψη σας για Αφροδίτη studio βουλιαγμένης;

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
79
Like
6.096
Πόντοι
17.335
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
79
Like
6.096
Πόντοι
17.335
Χθες στο 318 είχε την Νταρια ( Σερβα ) . Φυσικά δεν ήταν . Ευτυχώς πήρα τηλέφωνο . Σήμερα είναι στο Θησεως 365 . Αλλά και πάλι δεν είναι( πάλι πήρα τηλέφωνο) . Την έχει δει κανένας ή είναι πονηραδες την μάναντζερ/αγαπητικων της αλυσίδας;

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
516
Πόντοι
21
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193
Δώσε update για το upgrade στο πιστό κοινό και μη...tnx

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom