Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 25.091
- Πόντοι
- 6.896
Προχωρα στο παρασυνθημα δωσε πληροφοριεςΠρώην παρτάκιας επισκέπτης που αποφάσισε να κάνει λογαριασμό...
Επόμενη ερώτηση?!?!
Προχωρα στο παρασυνθημα δωσε πληροφοριεςΠρώην παρτάκιας επισκέπτης που αποφάσισε να κάνει λογαριασμό...
Επόμενη ερώτηση?!?!
Όπως προείπα "πρώην παρτάκιας που έκανα λογαριασμό ".Προχωρα στο παρασυνθημα δωσε πληροφοριες
Και τωρα παρτακιας εισαι αλλα εφτιαξες λογαριασμοΌπως προείπα "πρώην παρτάκιας που έκανα λογαριασμό ".
Ποιο παρασύνθημα εννοείς και πληροφορίες???

Ναι δεν λέω πως όχι, αλλά για κοίτα και μια στον καθρέφτη...Και τωρα παρτακιας εισαι αλλα εφτιαξες λογαριασμο![]()
Αμα μπορεις καντο και συ εστω και μια κριτικη το χρονο , μπορεις ? Η θα παραμεινεις παρτακιας με προφιλ και χωρις ουτε μια κριτικη?Ναι δεν λέω πως όχι, αλλά για κοίτα και μια στον καθρέφτη...
9,5 χρόνια και έχεις 14 κριτικές...
Με μαθηματικά σου θα πρέπει να ανεβάσω κριτική

Ο καθένας ότι μπορεί κάνει...Αμα μπορεις καντο και συ εστω και μια κριτικη το χρονο , μπορεις ? Η θα παραμεινεις παρτακιας με προφιλ και χωρις ουτε μια κριτικη?![]()
μπα...Θα γαμησουμε;;;;;
Ξεκινάω go fund me, ότι μπορεί ο καθένας ας προσφέρει!!!μπα...
για κάνα έρανο μας βλέπω μπας και γαμήσει ο Georko88 και γράψει κριτική
Μην βιάζεσαι κι εσύ. Πέντε μήνες. Περίμενε να σιτέψει λιγο η πληροφορία,να μεστώσει,όπως το παλιό καλό κρασί. Ανέβασέ την σε καμία δεκατία. Όπως κάνουν και οι άλλοι.Ναι δεν λέω πως όχι, αλλά για κοίτα και μια στον καθρέφτη...
9,5 χρόνια και έχεις 14 κριτικές...
Με μαθηματικά σου θα πρέπει να ανεβάσω κριτική σε 5 μήνες!!!
Δε μου λετε ρε μαγκες ποιανου μπαναρισμενου κλωνος εισαστε?Μην βιάζεσαι κι εσύ. Πέντε μήνες. Περίμενε να σιτέψει λιγο η πληροφορία,να μεστώσει,όπως το παλιό καλό κρασί. Ανέβασέ την σε καμία δεκατία. Όπως κάνουν και οι άλλοι.

Απλα κοίταξα τα προφίλ των σχολιαστών. 10ετιας ,15ετίας 20ετιας και μερικές κριτικές, οι πιο πολλές μαζεμενες στην αρχή της καριέρας.Δε μου λετε ρε μαγκες ποιανου μπαναρισμενου κλωνος εισαστε?
Εχετε βλεπω γνωμη και αποψη για ολα![]()
O πιο πολλοι αφελης νεοι που λες ερχονται εδω και ζητανε πληροφοριες λες και ειμαστε υπαλληλοι τους ,δεν εχω δει καποιον νεο να προσφερει κατιΤον λίγο καιρό που είμαι εδώ βλέπω μόνο μπαρούφες και αρλούμπες στα αλαμπουρνέζικα.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Αϊνστάιν για να καταλάβει πως λειτουργεί το νήμα.
Περιμένει ο παλιός ο εξυπνάκιας που δεν λέει ποτέ τίποτα να έρθει ο αφελής ο νέος να 'μοιραστεί την εμπειρία του με τα μέλη' ...Που δεν λένε ποτέ τίποτα.Να τους την δώσει έτοιμη στο πιάτο.
Περιττό νομίζω να πω τι θα μοιραστούμε , τουλάχιστον εγώ.
Καλά τότε εγώ λέω πήγα στη Χριστίνα στο Μελαντίας και πέρασα σούπερ.O πιο πολλοι αφελης νεοι που λες ερχονται εδω και ζητανε πληροφοριες λες και ειμαστε υπαλληλοι τους ,δεν εχω δει καποιον νεο να προσφερει κατι
Και ενω παλια υπηρχε πληροφορηση στο νημα , κοπηκαν αυτα
Με το που ακουγοταν κατι καλο στο site γεμιζαν τα σαλονια και κλαταριζε σε δευτερολεπτα η αλλη οσο καλη και να ταν
Πλακωναν τα ορκ
Αν τα βρισκεις με το χριστινακι περνας καλαΚαλά τότε εγώ λέω πήγα στη Χριστίνα στο Μελαντίας και πέρασα σούπερ.
Παραπάνω από απλά καλά.Ειδικα αν της κάνεις και διαφήμιση.Αν τα βρισκεις με το χριστινακι περνας καλα
Πολύ σωστά, να ωριμάσει σαν μια Dom Perignon εικοσαετίας καλύτερα!!!Μην βιάζεσαι κι εσύ. Πέντε μήνες. Περίμενε να σιτέψει λιγο η πληροφορία,να μεστώσει,όπως το παλιό καλό κρασί. Ανέβασέ την σε καμία δεκατία. Όπως κάνουν και οι άλλοι.