Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 6.795
με ωτασπίδες πας;Εγω αν πω οτι ακομα και με την τρελόΜαλβινα/Χρύσα που ξαναγυρισε Μελαντιας, περνάω καλά, θα πέσετε να με φάτε...
με ωτασπίδες πας;Εγω αν πω οτι ακομα και με την τρελόΜαλβινα/Χρύσα που ξαναγυρισε Μελαντιας, περνάω καλά, θα πέσετε να με φάτε...
Μία φορά θα περάσεις άσχημα με αυτή και μετά θα βρίζεις.Εγω αν πω οτι ακομα και με την τρελόΜαλβινα/Χρύσα που ξαναγυρισε Μελαντιας, περνάω καλά, θα πέσετε να με φάτε...
Και εγώ έγραφα κριτικές αλλά δεν τις ανέβαζαν, και τα παράτησα διαφορετικά θα είχα 200+ κριτικές από εσκορτ και στούντιο, μασάζΝαι δεν λέω πως όχι, αλλά για κοίτα και μια στον καθρέφτη...
9,5 χρόνια και έχεις 14 κριτικές...
Με μαθηματικά σου θα πρέπει να ανεβάσω κριτική σε 5 μήνες!!!
Δεν αντιλέγω, είναι 100% σεβαστό το αν θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να κάτσει να γράψει μια κριτική.Και εγώ έγραφα κριτικές αλλά δεν τις ανέβαζαν, και τα παράτησα διαφορετικά θα είχα 200+ κριτικές από εσκορτ και στούντιο, μασάζ
Δεν αντιλέγω, είναι 100% σεβαστό το αν θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να κάτσει να γράψει μια κριτική.
Αλλά ρε συ όταν ο κάθε ένας "έμπειρος" κάθεται και σχολιάζει το σχόλιο μου, τη να πω?!
Τέλος πάντων, συγνώμη, το ξέρω ότι το νήμα δεν είναι "ξιφομαχίες μελών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη".

Αμα πηγαινεις και συ πιωμενος μια χαρα περνας μαζι τηςΕγω αν πω οτι ακομα και με την τρελόΜαλβινα/Χρύσα που ξαναγυρισε Μελαντιας, περνάω καλά, θα πέσετε να με φάτε...

Ασε την χοντροκωλα την τιφανυΌπως ειπώθηκε και μερικές σελίδες πιο πίσω, δεν γράφουν εδώ γιατί αν γράψουν κάτι θετικό, μετά βρίσκουν τα σαλόνια γεμάτα και με αναμονή. Κοινώς κρατάνε την κοπέλα για τη πάρτη τους. Μη δίνεις σημασία, μερικοί την βρίσκουν με το να την λένε.
Και τώρα κουφάλες, για πείτε την καινούρια την κοκκινομάλλα Τίφανυ από Βουλιαγμένης, την είδε κανείς σας;
![]()

Απ' ότι φαίνεται μόνο επισκέπτες το παρακολουθούν το νήμα και παρτάκιδες που δεν λένε τίποτα...
Ασε την χοντροκωλα την τιφανυ
Και πηγαινε αννα απο αριστ5, αν δεν εχεις παει ηδη γιατι εισαι και κουφαλα εσυ,
ΕΙναι ιδια στο προγραμμα με την στεφανυ
Και δεν την λεμε σε καποιον για το τιποτα δες απο κατω τι εγραψε ο συναδελφος κακη αρχη εκανε στο νημα![]()
Αξιόλογες έχει.Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Νομιζω βραδακι καλοκαιρακι που ηρθε..μια βολτιτσα σε μια ακροπολη περιξ η' κανα φλοισβο ειναι πιο χαλαρωτικη...κατι καλυτερο θα κανεις...Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Υπάρχει και η επιλογή να πάμε σε κανένα ηλίθιο κλαμπ.Νομιζω βραδακι καλοκαιρακι που ηρθε..μια βολτιτσα σε μια ακροπολη περιξ η' κανα φλοισβο ειναι πιο χαλαρωτικη...κατι καλυτερο θα κανεις...
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Δώσε update για το upgrade στο πιστό κοινό και μη...tnxΠόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς . Εγώ μίλησα για αποχήΔώσε update για το upgrade στο πιστό κοινό και μη...tnx