Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.371
Πόντοι
6.896
  • Like
Αντιδράσεις: vinnie

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.371
Πόντοι
6.896
Όπως ειπώθηκε και μερικές σελίδες πιο πίσω, δεν γράφουν εδώ γιατί αν γράψουν κάτι θετικό, μετά βρίσκουν τα σαλόνια γεμάτα και με αναμονή. Κοινώς κρατάνε την κοπέλα για τη πάρτη τους. Μη δίνεις σημασία, μερικοί την βρίσκουν με το να την λένε.

Και τώρα κουφάλες, για πείτε την καινούρια την κοκκινομάλλα Τίφανυ από Βουλιαγμένης, την είδε κανείς σας;

:tooth:
Ασε την χοντροκωλα την τιφανυ
Και πηγαινε αννα απο αριστ5, αν δεν εχεις παει ηδη γιατι εισαι και κουφαλα εσυ,:tooth:

ΕΙναι ιδια στο προγραμμα με την στεφανυ
Και δεν την λεμε σε καποιον για το τιποτα δες απο κατω τι εγραψε ο συναδελφος κακη αρχη εκανε στο νημα :coffee:
Απ' ότι φαίνεται μόνο επισκέπτες το παρακολουθούν το νήμα και παρτάκιδες που δεν λένε τίποτα...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.456
Πόντοι
6.795
Ασε την χοντροκωλα την τιφανυ
Και πηγαινε αννα απο αριστ5, αν δεν εχεις παει ηδη γιατι εισαι και κουφαλα εσυ,:tooth:

ΕΙναι ιδια στο προγραμμα με την στεφανυ
Και δεν την λεμε σε καποιον για το τιποτα δες απο κατω τι εγραψε ο συναδελφος κακη αρχη εκανε στο νημα :coffee:
myturn-que-managment-system-dispenser-4-1000x1000.jpg

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.976
Πόντοι
7.636
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Νομιζω βραδακι καλοκαιρακι που ηρθε..μια βολτιτσα σε μια ακροπολη περιξ η' κανα φλοισβο ειναι πιο χαλαρωτικη...κατι καλυτερο θα κανεις...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.456
Πόντοι
6.795
υπάρχει κι η επιλογή βρείτε καμιά γυναίκα να ξεδώσετε παρέα

Melvin13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
0
Ποια η άποψη σας για Αφροδίτη studio βουλιαγμένης;

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
80
Like
6.265
Πόντοι
17.335
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια βόλτα για να δω τι παίζει…Κινήθηκα πέριξ Λ.Αθηνων μιας και με βολεύει αρκετά λόγω απόστασης.Τι το ήθελα όμως,τζάμπα βενζίνη έκαψα.De Paris,Μαραια/τατιανα/Βικτωρια,καμία του γούστου μου…Πήγα δίπλα στο 318,όπου το μόνο αξιόλογο που παίζει είναι η Καταλεγια(που και αυτή πλέον 1 δουλεύει και μετά εξαφανίζεται,έχει γίνει δημόσιο δηλαδή)Στο 318 λοιπόν κάτι αδιάφορες λατινες επιπέδου φυλής,ατσούμπαλες και βαριεστημένες…Κατηφόρησα και στο κροκεων μπας και σωθεί η κατάσταση,στο ισόγειο κατι θείες,την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες,αφού ρώτησα την υπηρεσία πότε θα ξαναγυρίσει η Μαγια,που παρεπιπτόντως δουλεύει σήμερα και για μένα είναι αρκετά καλή μέσα στο δωμάτιο!!Ανεβηκα και στο πάνω,η κατάσταση μαύρα χάλια,η μια χειρότερη από την άλλη με πολλές λατινες και εκεί.Γενικα η κατάσταση στα studio είναι θλιβερή πλέον,βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και σκέφτεσαι αν αξίζει ή βόλτα που θα κανεις…
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
80
Like
6.265
Πόντοι
17.335
Χθες στο 318 είχε την Νταρια ( Σερβα ) . Φυσικά δεν ήταν . Ευτυχώς πήρα τηλέφωνο . Σήμερα είναι στο Θησεως 365 . Αλλά και πάλι δεν είναι( πάλι πήρα τηλέφωνο) . Την έχει δει κανένας ή είναι πονηραδες την μάναντζερ/αγαπητικων της αλυσίδας;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
534
Πόντοι
21
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193
Δώσε update για το upgrade στο πιστό κοινό και μη...tnx

isaak kos

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
54
Like
6.303
Πόντοι
7.636
Έκανε δύο μήνες παύση αυτή ε

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
949
Πόντοι
86
Πριν από λίγο Λ. Αθηνών 318 μέτρησα 5 άτομα στο σαλόνι +1 πιτσιρικάς που έμπαινε.. οπότε άκυρο

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
534
Πόντοι
21
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς . Εγώ μίλησα για αποχή
Φυσικά, κατανοητό. Απλά ανέφερες οτι ξαναάρχισε και κάτι μου λέει/υπέθεσα οτι θα την "δεις" σύντομα... αν θες/μπορείς λες κάτι...
Φυσικά θα μπορούσε να πεί και κάποιος απο όλους αυτούς που περιμένουν υπομονετικά στο σαλόνι ,αλλά...
( Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι ( upgrade ) , να φούσκωσε σαν μπαλόνια το στήθος της σαν την Εύα ή να χάλασε το προσωπάκι της...)
thank you in advance που λενε κ στο χωριό

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
80
Like
6.265
Πόντοι
17.335
Φυσικά, κατανοητό. Απλά ανέφερες οτι ξαναάρχισε και κάτι μου λέει/υπέθεσα οτι θα την "δεις" σύντομα... αν θες/μπορείς λες κάτι...
Φυσικά θα μπορούσε να πεί και κάποιος απο όλους αυτούς που περιμένουν υπομονετικά στο σαλόνι ,αλλά...
( Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι ( upgrade ) , να φούσκωσε σαν μπαλόνια το στήθος της σαν την Εύα ή να χάλασε το προσωπάκι της...)
thank you in advance που λενε κ στο χωριό
Δεν ξέρω καν τι έχει κάνει . Εχω να την δω από αρχές Μαρτίου . Οποτε κάποιοι άλλοι που έχουν πρόσφατη εμπειρία ας δώσουν info .

Harry Callahan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
275
Πόντοι
21
Ποια η άποψη σας για Αφροδίτη studio βουλιαγμένης;
Καλη κοπελα, αξιοπρεπής στο δωμάτιο,, κάνει τα βασικά, αλλά πολυ πλαστική για τα γούστα μου. Ελληνίδα, η τουλάχιστον έτσι φαίνεται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom