Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

isaak kos

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
54
Like
6.278
Πόντοι
7.636
Πόσο δίκιο έχεις . Εγω ήμουν από τους τυχερούς που πρόλαβα την χρυσή εποχή των στούντιο. Λεφτά και καυλί ήθελε μόνο και άπειρες επιλογές .
Πάνε σήμερα 318 . Δουλεύει η Καταλεα κανονικά πλέον νομίζω μετά από αποχή 2 μηνών . Σάββατο στο 193
Έκανε δύο μήνες παύση αυτή ε

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
947
Πόντοι
86
Πριν από λίγο Λ. Αθηνών 318 μέτρησα 5 άτομα στο σαλόνι +1 πιτσιρικάς που έμπαινε.. οπότε άκυρο

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
516
Πόντοι
21
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς . Εγώ μίλησα για αποχή
Φυσικά, κατανοητό. Απλά ανέφερες οτι ξαναάρχισε και κάτι μου λέει/υπέθεσα οτι θα την "δεις" σύντομα... αν θες/μπορείς λες κάτι...
Φυσικά θα μπορούσε να πεί και κάποιος απο όλους αυτούς που περιμένουν υπομονετικά στο σαλόνι ,αλλά...
( Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι ( upgrade ) , να φούσκωσε σαν μπαλόνια το στήθος της σαν την Εύα ή να χάλασε το προσωπάκι της...)
thank you in advance που λενε κ στο χωριό

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
79
Like
6.096
Πόντοι
17.335
Φυσικά, κατανοητό. Απλά ανέφερες οτι ξαναάρχισε και κάτι μου λέει/υπέθεσα οτι θα την "δεις" σύντομα... αν θες/μπορείς λες κάτι...
Φυσικά θα μπορούσε να πεί και κάποιος απο όλους αυτούς που περιμένουν υπομονετικά στο σαλόνι ,αλλά...
( Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι ( upgrade ) , να φούσκωσε σαν μπαλόνια το στήθος της σαν την Εύα ή να χάλασε το προσωπάκι της...)
thank you in advance που λενε κ στο χωριό
Δεν ξέρω καν τι έχει κάνει . Εχω να την δω από αρχές Μαρτίου . Οποτε κάποιοι άλλοι που έχουν πρόσφατη εμπειρία ας δώσουν info .

Harry Callahan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
267
Πόντοι
21
Ποια η άποψη σας για Αφροδίτη studio βουλιαγμένης;
Καλη κοπελα, αξιοπρεπής στο δωμάτιο,, κάνει τα βασικά, αλλά πολυ πλαστική για τα γούστα μου. Ελληνίδα, η τουλάχιστον έτσι φαίνεται

RiderLow

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2026
Like
28
Πόντοι
0

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.517
Πόντοι
481
Το τελευταίο διάστημα έχω επιλέξει αρκετές φορές την Εύα από το studio L'amour στην Βουλιαγμένης 238. Πραγματικά κρίμα για αυτό που έχει κάνει στο στήθος κ στα χείλη της... Ενώ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, πραγματικά έχει καταστρέψει ένα πανέμορφο πρόσωπο και ένα αψεγάδιαστο σώμα. Και τι δεν θα έδινα να την έβλεπα πριν πειράξει αυτά πάνω της κ προσθέσει όλα αυτά τα τατουάζ στο σώμα της. Όταν σε κοιτάει αυτό το πλάσμα πραγματικά χάνεσαι!! Με πολύ όρεξη κάθε φορά κ εφηβική ενέργεια -παλαβομαρα! Κάθε φορά μαζί της μου φτιάχνει την διάθεση αλλά γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της ...???

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.513
Πόντοι
481

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.614
Πόντοι
40.703
Το τελευταίο διάστημα έχω επιλέξει αρκετές φορές την Εύα από το studio L'amour στην Βουλιαγμένης 238. Πραγματικά κρίμα για αυτό που έχει κάνει στο στήθος κ στα χείλη της... Ενώ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, πραγματικά έχει καταστρέψει ένα πανέμορφο πρόσωπο και ένα αψεγάδιαστο σώμα. Και τι δεν θα έδινα να την έβλεπα πριν πειράξει αυτά πάνω της κ προσθέσει όλα αυτά τα τατουάζ στο σώμα της. Όταν σε κοιτάει αυτό το πλάσμα πραγματικά χάνεσαι!! Με πολύ όρεξη κάθε φορά κ εφηβική ενέργεια -παλαβομαρα! Κάθε φορά μαζί της μου φτιάχνει την διάθεση αλλά γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της ...???
σε σχέση με πριν, συγκριτικά με τώρα δηλαδή (πριν πάει λαμούρ), κάπως βλεπόταν... ας πούμε.
τώρα δράμα.
ίσως φταίει το κούρεμα η' και το ντύσιμο μερικές φορές.
τελευταία φορά που την είδα είχε "καρέ" μαλλί μέχρι ώμους, έβαλε και άλλο σιλικόνη στα ήδη σιλικονέ βυζιά της και αν θυμάμαι καλά και άλλο υαλουρονικό στα χείλια.
:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.517
Πόντοι
481
Νομίζω ότι με το καπως βλεποταν είσαι υπερβολικός...Έχει πιο μακρύ μαλλί ίσιο πλέον. Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες του μαγαζιού. Με τα δικά μου κριτήρια αν δεν είχε κάνει το στήθος αλά Πάμελα Άντερσον στα μεγάλα της κ δεν είχε βάλει τόσο υαλουρονικο στα χείλια, θα ήταν υπερμουνο! Προσθέτω κ τα τατουάζ με τα οποία έχει καλύψει όλο της το σώμα

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
516
Πόντοι
21
Νομίζω ότι με το καπως βλεποταν είσαι υπερβολικός...Έχει πιο μακρύ μαλλί ίσιο πλέον. Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες του μαγαζιού. Με τα δικά μου κριτήρια αν δεν είχε κάνει το στήθος αλά Πάμελα Άντερσον στα μεγάλα της κ δεν είχε βάλει τόσο υαλουρονικο στα χείλια, θα ήταν υπερμουνο! Προσθέτω κ τα τατουάζ με τα οποία έχει καλύψει όλο της το σώμα
Έχει δίκιο....μπροστά στις δεκάδες θεομουνάρες που κυκλοφορούν στα στούντιο δεν έλεγε κ τπτ...εξάλλου μπορεί να να γαμάει μοντέλα και να πάει στα "μπάζα" στα στούντιο κ στα μπουρδέλα έτσι για αλλαγή..χαχα
Βέβαια όλα υποκειμενικά κ περί ορέξεως...
Αυτή είχε ωραίο προσωπο και μάτια, θέματα με τπ στηθος απο παλιά κ σωματότυπο βόρειας γυναίκας κ όχι μπαλαρινας. Αδυνάτισε πολύ και χάλασε τπ σώμα της , φούσκωσε το στήθος και τα χείλη της και γεμισε τα πάντα μελάνι... κρίμα. Κάποια απο αυτά αναστρέφονται με το νυστερι αλλά το θεματάκι στον εγκέφαλο πιο δύσκολα..

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
79
Like
6.096
Πόντοι
17.335
Έχει δίκιο....μπροστά στις δεκάδες θεομουνάρες που κυκλοφορούν στα στούντιο δεν έλεγε κ τπτ...εξάλλου μπορεί να να γαμάει μοντέλα και να πάει στα "μπάζα" στα στούντιο κ στα μπουρδέλα έτσι για αλλαγή..χαχα
Βέβαια όλα υποκειμενικά κ περί ορέξεως...
Αυτή είχε ωραίο προσωπο και μάτια, θέματα με τπ στηθος απο παλιά κ σωματότυπο βόρειας γυναίκας κ όχι μπαλαρινας. Αδυνάτισε πολύ και χάλασε τπ σώμα της , φούσκωσε το στήθος και τα χείλη της και γεμισε τα πάντα μελάνι... κρίμα. Κάποια απο αυτά αναστρέφονται με το νυστερι αλλά το θεματάκι στον εγκέφαλο πιο δύσκολα..
Την Εύα η Αλεξάνδρα απο Αριστολτελους 5 και μέρα Γερμανούς την επαιρνα συχνά στο Αρ 5 . Τοτε μου άρεσε. Μετά στους γερμανούς που την πήρα μια φορά όλο ρούφαγε την μύτη της . Μετά που την είδα στο Lamout Τρόμαξα . Εχει αδυνατησει πολύ . Εγώ νομίζω οτι ρουφαει σκόνες κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom