Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
211
Πόντοι
21
ναι φαίνεται καινούργιο...δεν έχω πάει..για κάποιο λόγο (λέμε τώρα) μου το έβγαλε το Ινσταγκραμ

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.313
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει καποιο κωλόμπαρο προς Ανατολική Αττική?? Περιοχές Μαρκόπουλο, Πόρτο ράφτη, Κερατέα, Λαύριο και πέριξ. Σε άλλο νήμα παλιότερα λέγανε για ένα μπαρ που λέγεται Άστρο στο Μαρκόπουλο. Ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό ακόμα?? Ευχαριστώ!!!

Pitsirikas77

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το χαλαρα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.754
Πόντοι
6.615
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το χαλαρα
Στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι, όπως θα την πάρεις από πλατεία Μπουρναζίου θα το δεις στο αριστερό σου χέρι

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Συγγνώμη μάγκες επειδή σε όλη μου την ζωή πηγαίνω σε στριπ και κλείνω call girls για ξενοδοχεία, θέλω να πάω μια φορά σε κωλομπαρο για την εμπειρία και θέλω τα φώτα σας γιατί είστε ειδικοί στο άθλημα. Αυτά τα μπαρ σε Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι και κέντρο Αθήνας τα ψυλιαζομαι λίγο για καταγώγια. Ξέρετε τίποτα στην Συγγρού καλύτερο από αυτά, με καναπέδες και ωραίους χώρους; Έχει πάει κάποιος σε αυτό ας πούμε; Είναι κωλομπαρο ή κανονικό μπαρ; Ξέρετε άλλα τέτοιου στυλ πάνω στην Συγγρού;https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch?v=0gaCSm58KZ4&ved=2ahUKEwjSseO40sSOAxXe9QIHHWpdCfsQtwJ6BAg3EAE&usg=AOvVaw1vxD6ywIO1tB9WXwLKFd8 Αυτό εδώ πάλι το ξέρετε; Login • Instagram

Τελευταία τροποποίηση:

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
211
Πόντοι
21
Συγγνώμη μάγκες επειδή σε όλη μου την ζωή πηγαίνω σε στριπ και κλείνω call girls για ξενοδοχεία, θέλω να πάω μια φορά σε κωλομπαρο για την εμπειρία και θέλω τα φώτα σας γιατί είστε ειδικοί στο άθλημα. Αυτά τα μπαρ σε Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι και κέντρο Αθήνας τα ψυλιαζομαι λίγο για καταγώγια. Ξέρετε τίποτα στην Συγγρού καλύτερο από αυτά, με καναπέδες και ωραίους χώρους; Έχει πάει κάποιος σε αυτό ας πούμε; Είναι κωλομπαρο ή κανονικό μπαρ; Ξέρετε άλλα τέτοιου στυλ πάνω στην Συγγρού;https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch?v=0gaCSm58KZ4&ved=2ahUKEwjSseO40sSOAxXe9QIHHWpdCfsQtwJ6BAg3EAE&usg=AOvVaw1vxD6ywIO1tB9WXwLKFd88
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια
Και δε μου λες ρε φίλε, αυτό μετά τα κεράσματα έχει βόλτα σε διπλανό ξενοδοχείο; Έτσι λειτουργούν αυτά;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.724
Πόντοι
3.506
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.
Το πέτυχες τύπε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Περισσότεροι πρέπει να είναι οι χωρισμένοι παρά οι παντρεμένοι σε αυτή την χώρα. Μάλλον γι'αυτό τα κερασματαδικα έχουν πέραση μου φαίνεται τελικά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.754
Πόντοι
6.615
Και δε μου λες ρε φίλε, αυτό μετά τα κεράσματα έχει βόλτα σε διπλανό ξενοδοχείο; Έτσι λειτουργούν αυτά;
Αν πηγαίνεις συχνά και σκας φράγκα κάποια στιγμή θα έχεις και το τυχερό σου... Αν θέλεις όμως άμεσα αποτελέσματα και σε μια στάνταρ τιμή, προτίμησε τα "παρακμιακά" που συζητάμε εδώ

• Like
Αντιδράσεις: geny24

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
738
Πόντοι
81
Για <<καφε-μπαρ Αλεξανδρος>> πισω απο το Νιαρχο σε ενα στενακι στη Καλλιθεα ξερουμε τιποτα. Εχω δει απο φβ 2 καλα ξεκωλακια να δουλευουνε εκει περα

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Στο "darlings Athens drinks and girls" στη Λεωφόρο Συγγρού 24, έχει πάει κάποιος; Το ανακάλυψα τυχαία στο facebook. Έχει ωραίο χώρο που δεν θα πρέπει να έχει σχέση με τα παρακμιακά bars φαντάζομαι. Φαίνεται πιο ποιοτικό, είναι και η περιοχή που βρίσκεται...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Αν πηγαίνεις συχνά και σκας φράγκα κάποια στιγμή θα έχεις και το τυχερό σου... Αν θέλεις όμως άμεσα αποτελέσματα και σε μια στάνταρ τιμή, προτίμησε τα "παρακμιακά" που συζητάμε εδώ
Μια φορά από περιέργεια μπορεί να πάω, όμως αμφιβάλλω αν θα πάω δεύτερη γιατί από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω συμπεράνει ότι η ηλικία και η εμφάνιση των γυναικών μεταξύ κολώμπαρων διαφέρει πολύ σημαντικά. Δεν είμαι και εξήντα χρονών για να πηγαίνω με τέτοιες.

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
195
Πόντοι
0
Μια φορά από περιέργεια μπορεί να πάω, όμως αμφιβάλλω αν θα πάω δεύτερη γιατί από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω συμπεράνει ότι η ηλικία και η εμφάνιση των γυναικών μεταξύ κολώμπαρων διαφέρει πολύ σημαντικά. Δεν είμαι και εξήντα χρονών για να πηγαίνω με τέτοιες.

Τότε, γιατί μας πρήζεις τ' αρχίδια?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Τότε, γιατί μας πρήζεις τ' αρχίδια?
Μήπως και μου εξηγήσει κανενας πούστης τι γίνεται στα δυο-τρία καλυτερα κωλόμπαρα της Συγγρού, αλλά δυστυχώς ο νεοέλληνας λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας πρέπει πάντα αυτό που φτάνει το χέρι του να ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο απ'όλα. Τελεία.

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
195
Πόντοι
0
Μήπως και μου εξηγήσει κανενας πούστης τι γίνεται στα δυο-τρία καλυτερα κωλόμπαρα της Συγγρού, αλλά δυστυχώς ο νεοέλληνας λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας πρέπει πάντα αυτό που φτάνει το χέρι του να ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο απ'όλα. Τελεία.
Πρώτη φορά έχω δει προμότορα τόσο χύμα...

Τα δυο-τρία καλύτερα κωλόμπαρα στη Συγγρού (κωλόμπαρα δεν υπάρχουν στη Συγγρού, μόνο κωλομπαράδες).

``Πάντως οι χώροι στην Συγγρού φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτεροι``

``Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού;``

``εσείς θέλετε να τη βγάζετε πέρα με 50-70 ευρώ συν κανένα ποτό``.

Δεν το ξέραμε να ρθούμε στη Συγγρού να σου αφήσουμε κανά σπίτι να γουστάρεις.

Γαμώ τη Συγγρού σου πανίβλακα!

Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
456
Πρώτη φορά έχω δει προμότορα τόσο χύμα...

Τα δυο-τρία καλύτερα κωλόμπαρα στη Συγγρού (κωλόμπαρα δεν υπάρχουν στη Συγγρού, μόνο κωλομπαράδες).

``Πάντως οι χώροι στην Συγγρού φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτεροι``

``Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού;``

``εσείς θέλετε να τη βγάζετε πέρα με 50-70 ευρώ συν κανένα ποτό``.

Δεν το ξέραμε να ρθούμε στη Συγγρού να σου αφήσουμε κανά σπίτι να γουστάρεις.

Γαμώ τη Συγγρού σου πανίβλακα!
Φίλε, για την ευγενή σου ενημέρωση, έχω λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν αισθάνομαι άτρωτος, δεν παράτησα ποτέ το σχολείο όπως κάνουν οι παραβατικοί και τελείωσα δυο σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό. Αυτό πουλάκι μου απέχει πολύ από το ψυχολογικό προφίλ ενός εγκληματία. Δεν πειράζει και εγώ πριν από λίγο καιρό είχα πει κάποιον εδώ μέσα λανθασμένα ''νεαρούλη'' και αστειεύτηκε ο άνθρωπος λέγοντας μου ''δεν θα με έλεγες και νεαρούλη, πάντως σε ευχαριστώ πολύ''. Λάθη κάνουμε όλοι στις εκτιμήσεις μας ειδικά λόγω της ανωνυμίας του ίντερνετ. Γενικά ψαχνόμουν για να βρω κάτι με πατάρι ή καλύτερα με ξενοδοχείο από πάνω και η Συγγρού είναι η μάνα αυτών των καταστάσεων.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.581
Πόντοι
6.305
Τα μπαρ συντροφιάς στη Συγγρού είναι για επαρχιώτες, τουρίστες και "αβγαλτους".
Μπορεί να έχουν κάπως καλύτερες εμφανισιακά γυναίκες, όμως οι πιθανότητες να σε κλέψουν είναι τεράστιες.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ένας λόγος για να πάει κάποιος εκεί.
Εκτός αν είσαι της νύχτας, dealer κτλ ..
Με κλάσματα των χρημάτων που θα σου φάνε (δώσεις ήθελα να πω) στη Συγγρού, πας σε κανονικό μπαράκι/ κλαμπακι και είσαι Άρχοντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom