The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.063
- Πόντοι
- 33.405
Ολόκληρη την κουμπαρά !
Είναι λιγάκι γεματουλα θα χρειαστούμε κλαρκ …
Από κώλο πως πάει;

Ολόκληρη την κουμπαρά !
Είναι λιγάκι γεματουλα θα χρειαστούμε κλαρκ …
Έχουν αρχίσει διαφορά μικρά σωματίδια να μπαίνουν σε τροχιά τριγύρω του / και μερικά κιόλας πρσογειωνονται με ελικοειδή τροχιά πανω του ….Από κώλο πως πάει;![]()
Έχουν αρχίσει διαφορά μικρά σωματίδια να μπαίνουν σε τροχιά τριγύρω του / και μερικά κιόλας πρσογειωνονται με ελικοειδή τροχιά πανω του ….
Πιστεύω αν αρχίσει να τρώει μεξικανικό θα αρχίσει να έχει και δικό της ηλεκτρομαγνητικό πεδίο …
Ενδιαφέρουσα ιστορία ! Τι σημαίνει λάκισα όμως ;Μου χει συμβεί τύπε αλλά με μπουρδέλο
Με σταμάτησε μια κυρία ηλικιωμένη στο δρόμο και με πήγε Ομόνοια κοντά.
Δεν είχε ούτε φως ούτε τίποτα σαν σπίτι κανονικό ήταν απεξω.
Είχε κοπέλα μέσα αλλά λάκισα.
Δε μου άρεσε και πολύ + του ότι φοβήθηκα μην είναι καμιά παγίδα και μου πάρουν και τα σώβρακα τίποτα γύφτοι.
Είχα ακούσει ιστορία προ λίγων ημερών για τύπο που τον πήγε γύφτισσα να "γαμήσει" κάπου απόμερα και τον άφησαν με το σώβρακο οι γύφτοι.
κώλωσα κι έφυγαΕνδιαφέρουσα ιστορία ! Τι σημαίνει λάκισα όμως ;
Έχω ακούσει κάτι πολύ παρόμοιο. Λέει στα ελληνοσκοπιανά σύνορα πολλές φορές το βράδυ ακούς γυναικείες τσιρίδες.Άλλο μεταφυσικό.
Γαμούσα συχνά μια πουτάνα σε γνωστή μπουρδελοαλυσίδα και μου είπε ότι στο δίπλα μπουρδέλο, της ίδιας αλυσίδας, έχει φάντασμα.
Γιατί μια κοπέλα είχε πεθάνει (αυτοκτονήσει?) εκεί.
Δεν αναφέρω που για ευνόητους λόγους.
ή town mate ή glx. Τζαμπα αναβαθμιση εκανες16 χρονών είχα ένα παπί στρογγυλόφάναρο honda c50 , και είχα πάει φυλής. Γάμησα γύρισα σπίτι. Ξυπνάω το πρωί πάω να πάρω το παπί, τι να δω έφριξα με αυτό που είδα, το παπί ξαφνικά είχε τετράγωνο φανάρι, η πουτάνα ήταν μάγισσα το είχε μεταμορφώσει......