Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει καποιο κωλόμπαρο προς Ανατολική Αττική?? Περιοχές Μαρκόπουλο, Πόρτο ράφτη, Κερατέα, Λαύριο και πέριξ. Σε άλλο νήμα παλιότερα λέγανε για ένα μπαρ που λέγεται Άστρο στο Μαρκόπουλο. Ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό ακόμα?? Ευχαριστώ!!!
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.
Αν πηγαίνεις συχνά και σκας φράγκα κάποια στιγμή θα έχεις και το τυχερό σου... Αν θέλεις όμως άμεσα αποτελέσματα και σε μια στάνταρ τιμή, προτίμησε τα "παρακμιακά" που συζητάμε εδώ