Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
209
Πόντοι
21
ναι φαίνεται καινούργιο...δεν έχω πάει..για κάποιο λόγο (λέμε τώρα) μου το έβγαλε το Ινσταγκραμ

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει καποιο κωλόμπαρο προς Ανατολική Αττική?? Περιοχές Μαρκόπουλο, Πόρτο ράφτη, Κερατέα, Λαύριο και πέριξ. Σε άλλο νήμα παλιότερα λέγανε για ένα μπαρ που λέγεται Άστρο στο Μαρκόπουλο. Ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό ακόμα?? Ευχαριστώ!!!

Pitsirikas77

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το χαλαρα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το χαλαρα
Στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι, όπως θα την πάρεις από πλατεία Μπουρναζίου θα το δεις στο αριστερό σου χέρι

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Συγγνώμη μάγκες επειδή σε όλη μου την ζωή πηγαίνω σε στριπ και κλείνω call girls για ξενοδοχεία, θέλω να πάω μια φορά σε κωλομπαρο για την εμπειρία και θέλω τα φώτα σας γιατί είστε ειδικοί στο άθλημα. Αυτά τα μπαρ σε Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι και κέντρο Αθήνας τα ψυλιαζομαι λίγο για καταγώγια. Ξέρετε τίποτα στην Συγγρού καλύτερο από αυτά, με καναπέδες και ωραίους χώρους; Έχει πάει κάποιος σε αυτό ας πούμε; Είναι κωλομπαρο ή κανονικό μπαρ; Ξέρετε άλλα τέτοιου στυλ πάνω στην Συγγρού;https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch?v=0gaCSm58KZ4&ved=2ahUKEwjSseO40sSOAxXe9QIHHWpdCfsQtwJ6BAg3EAE&usg=AOvVaw1vxD6ywIO1tB9WXwLKFd8 Αυτό εδώ πάλι το ξέρετε; Login • Instagram

Τελευταία τροποποίηση:

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
209
Πόντοι
21
Συγγνώμη μάγκες επειδή σε όλη μου την ζωή πηγαίνω σε στριπ και κλείνω call girls για ξενοδοχεία, θέλω να πάω μια φορά σε κωλομπαρο για την εμπειρία και θέλω τα φώτα σας γιατί είστε ειδικοί στο άθλημα. Αυτά τα μπαρ σε Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι και κέντρο Αθήνας τα ψυλιαζομαι λίγο για καταγώγια. Ξέρετε τίποτα στην Συγγρού καλύτερο από αυτά, με καναπέδες και ωραίους χώρους; Έχει πάει κάποιος σε αυτό ας πούμε; Είναι κωλομπαρο ή κανονικό μπαρ; Ξέρετε άλλα τέτοιου στυλ πάνω στην Συγγρού;https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch?v=0gaCSm58KZ4&ved=2ahUKEwjSseO40sSOAxXe9QIHHWpdCfsQtwJ6BAg3EAE&usg=AOvVaw1vxD6ywIO1tB9WXwLKFd88
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
δεν εχω παει αλλά για κερασματαδικο μου φαινεται..διλαδη ερχεται η κοπελα την κερνας ποτο (απο 20Ε μεχρι 50Ε) για παρεα και χαδια...εχει γεμιζει η πολη απο τετοια μαγαζια
Και δε μου λες ρε φίλε, αυτό μετά τα κεράσματα έχει βόλτα σε διπλανό ξενοδοχείο; Έτσι λειτουργούν αυτά;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Τι είναι αυτό δηλαδή; Πληρώνω ποτά για να με ξεροτριβει απλά μια γυναίκα; Σαν λύση για ανθρώπους που ψάχνουν για υποκατάστατα αληθινής ερωτικής σχέσης μου φαίνεται.
Το πέτυχες τύπε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Περισσότεροι πρέπει να είναι οι χωρισμένοι παρά οι παντρεμένοι σε αυτή την χώρα. Μάλλον γι'αυτό τα κερασματαδικα έχουν πέραση μου φαίνεται τελικά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Και δε μου λες ρε φίλε, αυτό μετά τα κεράσματα έχει βόλτα σε διπλανό ξενοδοχείο; Έτσι λειτουργούν αυτά;
Αν πηγαίνεις συχνά και σκας φράγκα κάποια στιγμή θα έχεις και το τυχερό σου... Αν θέλεις όμως άμεσα αποτελέσματα και σε μια στάνταρ τιμή, προτίμησε τα "παρακμιακά" που συζητάμε εδώ

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
504
Πόντοι
80
Για <<καφε-μπαρ Αλεξανδρος>> πισω απο το Νιαρχο σε ενα στενακι στη Καλλιθεα ξερουμε τιποτα. Εχω δει απο φβ 2 καλα ξεκωλακια να δουλευουνε εκει περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom