Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπες με τη μια και στειλε μηνυμα στην αλλη το νουμερο και ολα κομπλεΓεια σε όλους!! Θέλω μια πληροφορία..
Μέσα στην εβδομάδα είναι να πάω με δύο κοπέλες στον Πρίαμο. Γνωρίζετε αν θα πρέπει να πάρουμε ιδικό δωμάτιο;
Τι αλλαγές έχει αυτό στην τιμή; Γενικά πληροφορίες![]()
μπες με τη μια και στειλε μηνυμα στην αλλη το νουμερο και ολα κομπλε
Λαθος, θα την σταματησουν και θα σε παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και μετα θα σε χρεωσουν.
οκ θενκς για τη διορθωσηΛαθος, θα την σταματησουν και θα σε παρουν τηλεφωνο στο δωματιο και μετα θα σε χρεωσουν. ;)
Τιμές δεν ξερω,ενα δωματιο για γαμησι θα ζητησεις!Ξέρουμε τίποτα απο τιμές; Και αν ζητάω απλό δωμάτιο...
Ξέρουμε τίποτα απο τιμές; Και αν ζητάω απλό δωμάτιο...

Τιμές ξέρω.. άντε! Απλά έλεγα αν γνώριζε κανένας πόσο επιπλέον πάει άλλη μια κοπέλα (επειδή δεν ένιωθα άνετα να πάρω τηλ.)![]()
Ναι! Μου είχε τύχει η ίδια ευκαιρία πριν κάποια χρόνια αλλά είχα σχέση και επειδή είμαι πιστός το αρνήθηκα.

Δεν κάνεις για εδώ τύπε!![]()
Κανει και παρακανει...βριθει οφεων το σαιτ,και τετοιο χοντρο ψεμα δεν εχω ξαναδιαβασει...ακου δεν πηγε για τριο επειδη ηταν πιστοςΔεν κάνεις για εδώ τύπε!![]()
,ουτε επιστημονικη φαντασια να γραφαμε εδω μεσαΚανει και παρακανει...βριθει οφεων το σαιτ,και τετοιο χοντρο ψεμα δεν εχω ξαναδιαβασει...ακου δεν πηγε για τριο επειδη ηταν πιστος![]()
,ουτε επιστημονικη φαντασια να γραφαμε εδω μεσα
Κανενας εγωισμος,απλα θεωρω ποιο πιθανο να λεει αρλουμπες καποιος(ολοι λεμε που και που δεν τρεχει τιποτα)απο το να κανει τετοιο εγκλημαΦίλε μου δεν υπάρχεις λόγος να σε πείσω. Απλά όντως ισχύει και γι’ αυτό με «έτρωγε» όπως είπα. Τώρα αν ο εγωισμός σου ικανοποιείται πιστεύοντας ότι εγώ λέω αρλούμπες τότε.. συνέχισε να το πιστεύεις!![]()