- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2023
- Like
- 816
- Πόντοι
- 81
Υπάρχει υλικό από τα γκιλφονια;;;
Το μόνο που μπορείς να εμπιστεύεσαι είναι τα μάτια σου τυπε μου, καλύτερα να τις δειςΥπάρχει υλικό από τα γκιλφονια;;;
Γριές είναι άνω των 70 ετώνΓια πειτε ρε παιδια...που θα βρουμε γκιλφαρες γριες σε μπουρδελο? ΜΙλαμε για ηλικιες 60-70 χρονων
Δεν ήξερα ότι είναι Ελληνίδα...και ότι διάβαζα κριτική που ανέβηκε πρόσφατα...πέζει να πάω και εγώ σήμερα (αν και στην κριτική δεν δοξάστηκε για την πίπα της... κάτι που με χαλάει...από παλιό μοτέρ... περιμένεις καλύτερες στροφές)Να πας με την κυρια Δαναη απο Λευκαδα... 70αρα ξανθια με ωραιο σωμα για την ηλικια της...ειναι Ιασωνος 20 στο ισογειο...απο τις 18:00 και μεχρι πολυ αργα το βραδυ...
Τι ώρες τις βρίσκουμε;Εύα κολωνου 48, Ειρήνη Περγαμου 27, Ζανα Στουρνάρη
Μη σκιαζεσαι dr Κολόμπο άμα σβήσει το φως είναι η Τουνηείχα μπει σε μια λάθος πόρτα στο μεταξουργείο κάποτε
πέραν ότι βρωμούσε χλωρίνη πριν μπεις καν μέσα και άλλες περίεργες οσμές που δεν μπορούσα να προσδιορίσω
μπαίνω μέσα και βλέπω μια χοντρή 55-60 χρονών, μπούτια/κώλος από πίσω 1 τόνος κυτταρίτιδα και λίπος
βγήκα τρέχοντας και άρχισε να βρίζει στη γλώσσα της
δε θα το ξεχάσω ποτέ
λέω όποιο γαμά αυτό το πράγμα είναι μερακλής με μ κεφαλαίο
Μήπως θυμάσαι που είναι αυτή να πάμε?είχα μπει σε μια λάθος πόρτα στο μεταξουργείο κάποτε
πέραν ότι βρωμούσε χλωρίνη πριν μπεις καν μέσα και άλλες περίεργες οσμές που δεν μπορούσα να προσδιορίσω
μπαίνω μέσα και βλέπω μια χοντρή 55-60 χρονών, μπούτια/κώλος από πίσω 1 τόνος κυτταρίτιδα και λίπος
βγήκα τρέχοντας και άρχισε να βρίζει στη γλώσσα της
δε θα το ξεχάσω ποτέ
λέω όποιο γαμά αυτό το πράγμα είναι μερακλής με μ κεφαλαίο
Θυμάσαι καλυμνου πόσο είναι? Και πότε? Μέρα ή νύχτα?Πάμε 7-8 χρόνια πίσω τύπε.
Θα έχει συνταξιοδοτηθεί.
Τσέκαρε Νανά από Καλύμνου
Πως τις βρίσκουμε;;; Εννοώ τηλέφωνο κάτι;Φίλε εισαι μεγαλος,επειδή είμαι και εγω fan των γριων,να πω ότι μας κατατοπίσες αψογα
Έχει πάει κανένας τελευταίαΚαλημέρα αγαπητέ αναφέρομαι στη Ελενα στην Πατησίων που έχει δικό της χώρο και συνήθως έχει και κάποια φίλη παρέα. Βέβαια δεν είναι κατηγορία γκιλφ ακόμα
Σε ποια ακριβώς φίλε μουμεταξουργειο εχει πολυ γρια μαγκες στα δεκαρικα