Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα ξηγιεσαι τυπεφιλε δεν μου δινεις σε πμ κανενα τηλεφωνο καμοιας απο αυτες τις 3-4 που γνωρισες μπας και γαμησουμε και εμεις τιποτα τωρα τσαμπα ???![]()
![]()
![]()
![]()

ελα ρε τυπε αλπουλαλοιπον εγω θα δοκιμασω απο δευτερα και θα σας πω...θα τον κανω τον κασκαντερ και θα σας ενημερωσω.για καποιο λογο τον Θανο τον πιστευω.

εσυ σκεφτεσαι να πας;ελα ρε τυπε αλπουλα![]()
σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπεεσυ σκεφτεσαι να πας;![]()
αν ειναι γκραννυ;σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπε![]()
τυπε με 100 ευρω γαμας 10 φορες μεταξιαν ειναι γκραννυ;![]()
οικονομικο μυαλοτυπε με 100 ευρω γαμας 10 φορες μεταξι
5 φορες διδυμου/λιοσιων
και 4 φορες freelancer
τυπε υπαρχει κρισηοικονομικο μυαλο![]()
σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπε![]()
λες να εχει και γκρανια μαρι σανταλ?δεν ξερω γι αυτο εδω , αλλα αν το γραφειο ειναι σοβαρο μπορεις να περιορισεις τα παντα..
ηλικια, βαρος, υψος, χαρακτηριστικα, δλδ ματια μαλλια, ακομα και ελαχιστο επιπεδο μορφωσης, ξενες γλωσσες, σεξουαλικες προτιμησεις and so on...
![]()
δεν ξερω γι αυτο εδω , αλλα αν το γραφειο ειναι σοβαρο μπορεις να περιορισεις τα παντα..
ηλικια, βαρος, υψος, χαρακτηριστικα, δλδ ματια μαλλια, ακομα και ελαχιστο επιπεδο μορφωσης, ξενες γλωσσες, σεξουαλικες προτιμησεις and so on...
![]()
Αν το περιορίσεις τόσο πολύ δεν θα σου βρουν καμμία! Και θα χουν παει τσάμπα τα 100 ευρώ...
Γιατί λεφτά πίσω, δεν παιρνεις....
Θα σου στείλουν 5 μπουρούχες και θα πάει το κατοστάρι άπατο...
Και μιας και είσαι κοπέλα, εσύ θα πλήρωνες να γνωρίσεις άγνωστους τύπους από τέτοιο γραφείο?
Μια βόλτα στο facebook να κάνεις, 50 λιγούρια να πηδήσουν θα βρεις...
N' est ce pas?
ωραια μπιζνα μου φαινεται τυποι μου.
Συνεχιστε το![]()
λες να εχει και γκρανια μαρι σανταλ?
κατι σε τετοιο εννοω
![]()

Και ακομα ποιο ζορικα.............![]()
![]()
![]()
![]()
Αν το περιορίσεις τόσο πολύ δεν θα σου βρουν καμμία! Και θα χουν παει τσάμπα τα 100 ευρώ...
Γιατί λεφτά πίσω, δεν παιρνεις....
Θα σου στείλουν 5 μπουρούχες και θα πάει το κατοστάρι άπατο...
Και μιας και είσαι κοπέλα, εσύ θα πλήρωνες να γνωρίσεις άγνωστους τύπους από τέτοιο γραφείο?
Μια βόλτα στο facebook να κάνεις, 50 λιγούρια να πηδήσουν θα βρεις...
N' est ce pas?