Νέα

Gilfo καταστάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kang ho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
360
Πόντοι
21
Άνοιξα αυτό θέμα να ακουστούν απόψεις και εμπειρίες με gilf γυναίκες.
Για να ξεμπερδεψουμε λίγο τα πράγματα gilf είναι από 55 ετών και πάνω βάση του ορου που έχει δοθεί.
Τώρα αν κάποιος είχε εμπειρία με μια 50 η 52 δεν τρέχει κάτι αλλά όχι κάτω των 50 μιας και εκεί είναι η άλλη κατηγορία.

Freelife

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
[
Για να ξεμπερδεψουμε λίγο τα πράγματα gilf είναι από 55 ετών και πάνω βάση του ορου που έχει δοθεί.
Τώρα αν κάποιος είχε εμπειρία με μια 50 η 52 δεν τρέχει κάτι αλλά όχι κάτω των 50 μιας και εκεί είναι η άλλη κατηγορία.
αν πετύχεις καυλωμένο gilf έχεις σίγουρα τον καλύτερο οργασμό.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.881
Πόντοι
746
club hit GIF

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.268
Πόντοι
3.506
Γνωρίζουν πολύ καλά τί θέλουν και πώς να το πάρουν. Όσες δεν είναι σε αναστολή των επιθυμιών λόγω εμμηνόπαυσης και τη διαχειρίζονται καλύτερα.

OP
OP
Kang ho

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
360
Πόντοι
21
Οι καλοστεκουμενες αξιζουν,και σε συμπεριφορα αξιζουν!
Γενικά δεν έχουν τα κόμπλεξ που θα έχει μια 20αρα 30αρα αλλα ούτε απαιτήσεις και τα στάνταρ,αυτές είναι ας πούμε σε άλλο λεβελ της ζωής,δεν τις νοιαζουν εγκυμοσύνες να πιάσουν η να μην πιάσουν παιδί κλπ,σου λέει τώρα θα πηδηθω και τέλος
Γενικά το μυαλό τους έχει πήξει.
Εγώ με γκιλφ προτιμώ της δεκαετίας των 50 με ρεκόρ με μια 69 ετών
Πολλοί θα πουν πήγαινε και με 80αρα κλπ
Εγώ πιστεύω στη γκιλφ ηλικία πρέπει να δοθεί ανώτατο όριο τα 70 η τα 75 και όχι όσο πάει ηλικιακά.
Το δικό μου γκιλφοευρος είναι 50-70

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.125
Πόντοι
4.655
Γενικά δεν έχουν τα κόμπλεξ που θα έχει μια 20αρα 30αρα αλλα ούτε απαιτήσεις και τα στάνταρ,αυτές είναι ας πούμε σε άλλο λεβελ της ζωής,δεν τις νοιαζουν εγκυμοσύνες να πιάσουν η να μην πιάσουν παιδί κλπ,σου λέει τώρα θα πηδηθω και τέλος
Γενικά το μυαλό τους έχει πήξει.
Εγώ με γκιλφ προτιμώ της δεκαετίας των 50 με ρεκόρ με μια 69 ετών
Πολλοί θα πουν πήγαινε και με 80αρα κλπ
Εγώ πιστεύω στη γκιλφ ηλικία πρέπει να δοθεί ανώτατο όριο τα 70 η τα 75 και όχι όσο πάει ηλικιακά.
Το δικό μου γκιλφοευρος είναι 50-70
Φιλε ποιο μερακλής, πεθαίνεις.

Δεν μπορω να συνδυάσω στο μυαλό μου ότι παίζω το καινουργιο Indiana Jones και να πάω με μία 50αρα και βάλε. Ακόμη και η γυναίκα με την οποία είμαι τώρα, μικροδείχνει....

Βραχυκύκλωμα....

Π

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
936
Πόντοι
86
Εγω παιδια εχω νταραβερι με μια 56αρα και μια 58αρα. Μια χαρα ειναι στην συμπεριφορα τους, χωρις παραλογες απαιτησεις, φροντιζουν τον εαυτο τους και στο πηδημα, "τα παντα ολα" πουλεγε και ο συνχωρεμενος. Το εχω ξαναπει, τι περισσοτερο θα μου εδινε μια 30αρα, εκτος απο ισως πιο "τσιτωμενη" επιδερμιδα? Δεν φτανει ομως αυτο σε μια σχεση. Βεβαια στην ηλικια μου δεν θα μπορουσα να νταραβεριστω με μια πιτσιρικα. Για καμια ξεπετα, ισως και να δοκιμαζα, με κατι αλλα για νταραβερια, οχι δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να βρω κατι καλυτερο

OP
OP
Kang ho

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
360
Πόντοι
21
Εγω παιδια εχω νταραβερι με μια 56αρα και μια 58αρα. Μια χαρα ειναι στην συμπεριφορα τους, χωρις παραλογες απαιτησεις, φροντιζουν τον εαυτο τους και στο πηδημα, "τα παντα ολα" πουλεγε και ο συνχωρεμενος. Το εχω ξαναπει, τι περισσοτερο θα μου εδινε μια 30αρα, εκτος απο ισως πιο "τσιτωμενη" επιδερμιδα? Δεν φτανει ομως αυτο σε μια σχεση. Βεβαια στην ηλικια μου δεν θα μπορουσα να νταραβεριστω με μια πιτσιρικα. Για καμια ξεπετα, ισως και να δοκιμαζα, με κατι αλλα για νταραβερια, οχι δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να βρω κατι καλυτερο
Σε υπηρεσίες μια 20αρα δεν πιάνει μία 50αρα,η 20αρα σου λέει μη γκάστρωθω μη ξεχείλισω πως θα κάνω παιδί ποτέ θα παντρευτώ πως θα κάνω καριέρα πως θα είμαι περισσότερο αρεστή κλπ
Η 50αρα αυτά όλα τα έχει ξεπεράσει,έχει μια πιο ξένοιαστη ζωή αν δεν ασχολείται με παιδιά σκυλιά,η 50αρα κατά πάσα πιθανότητα αν και παντρεμένη δεν θα θέλει ούτε να βλέπει τον συζηγο της τον κιλαρα τον αραχτό που θα της ρίχνει και μια 5ετια
Αν είσαι 25 30 35 40 για τις 50 πλας είσαι κελεπούρι,αν είσαι και γυμνασμενος με στυλ θα σε βλέπει και θα λιώνει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.496
Πόντοι
9.297
τι κελεπούρι να είσαι 25-30 που θα ασχολείσε με 50 και άνω αδερφέ? μήπως να βλέπαμε τον οδηγό .... εδω :Ο ορισμός του «Ναυαγίου» - Page 4 - bourdela.com forum
Oi μεγάλες δεν έχουν τα κόμπλεξ των μικρών και είναι πιο πιθανόν να κάνουν το κάτι παραπάνω σε παροχή υπηρεσιών λόγω εμπειρίας .

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
392
Πόντοι
21
εννοείται...!!!! Προφανώς δεν έχουν κανενα πρόβλημα να είναι και δεύτερες και τρίτες αναπληρωματικές λύσεις.Δεν θα είναι αυτες που θα κυκλοφορήσεις έξω..ούτε θα πας διακοπες μ αυτες.Είναι φοβερές και τρομερες...και στο γαμησι...στο σκοτάδι...κρυφα...παράνομα...Για όσους ξέμειναν απο νεώτερες γυναικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom