Μα και βέβαι έφαγα...Ωραια νεα εφερε ο ζορμπαςΑξιος . Πρεπει αν την ξαναδω αυτη ! Εσυ την δοκιμασες μπρο ?
Καραμαν , ηρθε ο Πιου !![]()

Μα και βέβαι έφαγα...Ωραια νεα εφερε ο ζορμπαςΑξιος . Πρεπει αν την ξαναδω αυτη ! Εσυ την δοκιμασες μπρο ?
Καραμαν , ηρθε ο Πιου !![]()

Η Wendy συνεχίζει κανονικά...![]()
ok.!Οχι απο τον Ιουνιο...

Καλησπερα κυριοι, μηπως ξερεις καποιος να με κατατοπισει ακριβος που βρισκεται αυτο το μπουρδελο... το εψαχνα μια ωρα και τελικα δεν το βρηκα. Δεν ειμαι απο την περιοχη και οτι ηξερα για το που περιπου ειναι το ειδα απο εδω.
Εγω πηρα το δρομο για εδεσσα και θυμαμαι καλα ενα μεγαλο μαγαζι με το ονομα παρασκευαιδη στα δεξια του δρομου, εκει κοντα ειναι το σημειο που λεςΣου κοκκίνισα ακριβώς το σημείο στον χάρτη !
Ακριβώς απέναντι αριστεράΕγω πηρα το δρομο για εδεσσα και θυμαμαι καλα ενα μεγαλο μαγαζι με το ονομα παρασκευαιδη στα δεξια του δρομου, εκει κοντα ειναι το σημειο που λες
Μαλλον πρεπει να φορεσω γυαλια, μπηκα σε ολα τα στενα αριστερα μετα το μαγαζι μεχρι αρκετα μεσα και δεν το ειδα την επομενη φορα θα κοιταξω καλυτερα, ευχαριστω φιλε.Ακριβώς απέναντι αριστερά
Σωστός!!!Επισκευτηκα σημερα το εν λογο οικημα, βρηκα εκει μια γνωριμη απ τα παλια την βερονικα. εγραψα και κριτικη. Τωρα αν καποιος παει πρωτη φορα να θυμαται οτι στο δρομο προς την εδεσσα ενα χιλιομετρο περιπου εξω απ τα γιαννιτσα θα δει στα δεξια του εκει που ειναι λιγο ανηφορικα ο δρομος ενα μαγαζι με το ονομα παρασκευαιδης, ακριβος απεναντι απο αυτο και αριστερα οπως παμε ειναι το ντελο.
Έκανα μια καταδρομική στο εν λόγω ίδρυμα... εντάξει, εντελώς παρακμιακός χώρος, βγαλμένος απο τα παλιά χρόνια του βαρδάρη... Η Βερόνικα (πλέον Βέρα) έχει αλλάξει μαλλί, κοντό πλατινε, που προσωπικά νομίζω οτι δεν την κολακεύει καθόλου... Στην απόδοση ειναι ίδια και απαράλλακτη... Αν και δεν έχει ενσωματώσει καμια νέα υπηρεσία, κανα γυμνό, κανα κωλαρακι, τίποτα... Προφανώς θα το κανει όταν σταματήσει να περνάει η μπογιά της...