Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειμαι μνηστευμενοςΡε στραβάδι τι με πέρασες;
Το λάδι θα πάει (ξέρεις που δεν θα επαναλαμβάνομαι) και το υπόλοιπο σε συγγενικά πρόσωπα.
Κόψτε τις γυφτοπαρέες με γυφτοβρωμιάρη κι αν με το καλό αποφασίσω να έρθω Αθήνα - σε κερνάω call girl πολυτελείας - 300Ε η ταρίφα
Αλλά αν με εκθέσεις έχω κάτι παλάμες σαν φτυάρια και πλέον σκληραίνουν σα μάρμαρο...
Δες τι γραφειάρα πολυτελείας έχω και το παίζω δίπορτο όποτε γουστάρω...
Έχουμε και δουλειές, μιλάμε αργότερα ή αύριο, έχω να δω γαλλικό ποδόσφαιρο (ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΚ)...

Χοχλιούς ΔΕΝ έχει?@athinaios44 εδώ έχει ψωμί
Στείλε μωρή κουφάλα νηματοθέτη λάδια , ζαρζαβατικά , αρνάκια , λουκάνικα , φέτες , κασέρια , παξιμάδια , τοπικά εδέσματα , ξυλεία για τζάκι
Στέλνω κάτου @Maximilien με αγροτικό , μη τυχόν και γυρίσει με μισοάδεια καρότσα
( Αν έχεις και κάνα δυνατό μουνί κομμωτριούλα στείλτο πάνω να το περάσουμε ένα χέρι )![]()

ψαχνω μια να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες, να εχω αφρο λουκ τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο….![]()
Κοχλιοι ονομαζονται..Χοχλιούς ΔΕΝ έχει?![]()
Να σε στείλω στα ξαδέλφια μπας και βρεις καμμιά γαλλίδα να δεις τη χαρά στα σκέλιαειμαι μνηστευμενος![]()
Απλός, λιτός και περιεκτικος.Μια χοντρουλα κομμωτρια μου πηρε πιπα,τα καταπιε ολα
ΔωρικόςΑπλός, λιτός και περιεκτικος.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΗΤ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
Άντε δίνω και κάτι, βέβαια κάτσει δεν κάτσει τι με νοιάζει, εγώ βούτηξα το τελικό σημείο με 3.5 απόδοση στο ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ!!
Ετοιμάζεται μπόλιασμα στη σιτεμένη κομμώτρια
Ξαναμιλάμε όταν λήξει το παιχνίδι - θα επανέλθω στο θέμα!
Η σιτεμένη κομμώτρια ίσως φέρει καλύτερη τύχη, υπερ φυσικά των κοριτσιών!!

Τώρα θα τα ακούσεις κι εσύ...
Δηλαδή τώρα έχεις ίσιες πουτσοτριχες και τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά; Έχουν δει γυναίκες αυτό το θέαμα;ψαχνω μια να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες, να εχω αφρο λουκ τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο….![]()