Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα, επιτέλους κατέβηκα Αθήνα και είδα την θέα Έρικα γιατί εμάς στην επαρχία μας λείπει!! Πεντακάθαρη, Πανέμορφη Και Πολύ Φιλόξενη!!Πέρασα Καταπληκτικά για μια ακόμα φορά και την ευχαριστώ!!!Κάναμε μια καταπληκτική συνέδρια σε αυτά που μου αρέσουν Και πέρασα τέλεια,όπως πάντα!!!

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Είναι τοπ η γυναίκα, ακούραστη στο pegging που είναι και το αγαπημένο της ,έχω κάνει διπλό και με την Ρωσίδα πολύ μου άρεσε ,την είδα πρόσφατα πάλι στο Πρίαμο και πάντα σε σουίτα με τζακούζι αλλιώς δεν έρχεται,εγκεφαλική γυναίκα στα role play τοπ

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
Είναι τοπ η γυναίκα, ακούραστη στο pegging που είναι και το αγαπημένο της ,έχω κάνει διπλό και με την Ρωσίδα πολύ μου άρεσε ,την είδα πρόσφατα πάλι στο Πρίαμο και πάντα σε σουίτα με τζακούζι αλλιώς δεν έρχεται,εγκεφαλική γυναίκα στα role play τοπ
ποσο σε πληρώνει για καθε σχολιο που κανεις εδώ μεσα;;; η τακτικη του να λες ψέματα για να μαζέψεις κοσμος ξέρεις δεν πιάνει...ολοι καταλαβαινουμε τα τσιράκια που παραπληροφορουν...

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Προσωπικά πάω πέντε χρόνια στην έρικα ,καλά κάνει και είναι σχολαστική με την καθαριότητα και ιατρικώς ελεγμένη μην πάθουμε και τίποτα,και τα ούρα της πίνω και τα πάντα κάνω μαζί της και μόνος μου και με την φ'ιλη μου

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
481
Πόντοι
21
Καλησπέρα,επισκέφτηκα την έριξα και πέρασα καταπληκτικά,άξιζε το ταξίδι που έκανα!!Σε αυτά που μου αρέσουν είναι η μοναδική!!Πέρασα τέλεια, πανέμορφη και πεντακάθαρη όπως πάντα και θα την ξανά επισκεφτώ πάλι!!Για εμάς που μένουμε Επαρχία ανυπομονούμε πως και πώς να έρθει η θέα Έρικα να περάσουμε Καλά,Την Ευχαριστώ πολύ για ολα
Όλοι περνάμε τέλεια

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
481
Πόντοι
21
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!
Έχει και εμπειρία και πολύ ωραία πόδια για γλύψιμο, στο στράπ ον δεν συγκρίνεται με άλλη

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Προσυπογράφω, αυτή έχει μείνει πλέον, αυτή κρατάει τη σημαία και όσο μεγαλώνει, τόσο γίνεται καλύτερη, σαν το κρασί
Συμφωνώ κάνει και διπλά session μαζί με μία πολύ γνωστή αφέντρα ,ακόμα δεν έχω κάνει απλώς την πήρα για να κανονίσω μαζί της και μου το είπε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
Χτες πήγα Θεσσαλονίκη από Λάρισα για να την ξαναδώ για άλλη μία φορά εξαιρετική,βγήκα και εγώ στο μικρό μπαλκόνι με το λουρί μου να της γλύφω τα πόδια,μετά την έγλυφα παντού και να τελειώνει στο στόμα μου, ωραίο σπίτι καυλιάρικο και όπως στην Λάρισα πεντακάθαρο,στο κρεβάτι απέναντι είχε καθρέφτες με έντυσε και με πήρε αλλά πρώτα με τσιμπούκωσε ,κάναμε και την στάση 69 καύλα και ηδονή,με το χέρι ✋ της μασάζ προστάτη και όπως πάντα πρωκτικός οργασμός,το κωλαράκι μου ακόμα κόκκινο είναι, έχει δυνατό χέρι,στο μπάνιο απογειώθηκα κατούρημα πάνω μου,στράπ πίσω και όταν με κατούρησε με έβαλε να την γλύψω, εκτίμησε ότι ήρθα από την Λάρισα, φτύσιμο και να μου τον παίζει αλλά δεν με άφηνε να τελειώσω όλα αυτά στο μπάνιο ολόγυμνη
Είμαστε τυχεροί που την έχουμε στην Αθήνα

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
518
Πόντοι
81
πήγα και με τράνς σαν το γαμήσι που μου κάνει η έρικα καμία οπότε εκεί θα ξαναπάω

Swift08

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
Συμφωνώ κάνει και διπλά session μαζί με μία πολύ γνωστή αφέντρα ,ακόμα δεν έχω κάνει απλώς την πήρα για να κανονίσω μαζί της και μου το

Συμφωνώ κάνει και διπλά session μαζί με μία πολύ γνωστή αφέντρα ,ακόμα δεν έχω κάνει απλώς την πήρα για να κανονίσω μαζί της και μου το είπε
Με ποια αφεντρα κάνει δίπλα σεσσιον ?

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Μετά από ένα ωραίο ταξίδακι επισκέφτηκα την Έρικα Και Πέρασα Παρά Πολύ Καλά όπως πάντα!!Και Την Ευχαριστώ γιατί Μου έκανε Αυτά που μου αρέσουν για μια ακόμα φορά!!!Θα βρω χρόνο μετά να την ξανά επισκεφτώ και στην Λαρισα

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
481
Πόντοι
21
Με ποια αφεντρα κάνει δίπλα σεσσιον ?
Την επισκέφτηκα όταν γύρισε από Θεσσαλονίκη για άλλη μία φορά το session ήταν εξαιρετικό ,στράπ και φίστινκ και γλύψιμο στα πόδια της, την ρώτησα και μου είπε ότι κάνει με την ϊσιδα οπότε το επόμενο θα είναι διπλό session

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.003
Πόντοι
6.727
Η Έρικα όταν σε κατουράει σε αφήνει μετά να της καθαρίσεις την μουναρα της με την γλώσσα σου;

Niavent

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
531
Πόντοι
80
Το τηλέφωνο της τελειώνει σε 404;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι η Ρεμπεκα. Έχουμε αποψη;

domina erica

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Το τηλέφωνο της τελειώνει σε 404;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι η Ρεμπεκα. Έχουμε αποψη;
Καλησπέρα, σε λάθος νήμα γράφεις εγώ είμαι η έρικα και το τηλέφωνο μου δεν τελειώνει σε 404

Niavent

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
531
Πόντοι
80
Ναι, το κατάλαβα μπέρδεψα τα ονόματα

domina erica

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο ,συνεργάζομαι μόνο με την @Domina Isida Karra οποιαδήποτε άλλη αγγελία υπάρχει με το όνομα μου είναι ψεύτικη
Αύριο στην Λάρισα 14-18
Θεσσαλονίκη 21-27 MAIOY

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
468
Πόντοι
21
Είδα την αγγελία σας ερίκα σας περιμένουμε

Stories