Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.295
Πόντοι
16.131
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Ε πες μας ντε εσύ, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;
Πρέπει να κάνουμε εθνικές μηνύσεις σε Siemens και Bayern!! Στην ανάγκη να τους βασανίσουμε να μας πουν το μυστικό της πυρόσφαιρας!!! :s&m_1:
Δεν είναι δυνατόν η Ελλαδίτσα να έχει πυρόσφαιρα και η Ισπανία όχι!!!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Πρέπει να κάνουμε εθνικές μηνύσεις σε Siemens και Bayern!! Στην ανάγκη να τους βασανίσουμε να μας πουν το μυστικό της πυρόσφαιρας!!! :s&m_1:
Δεν είναι δυνατόν η Ελλαδίτσα να έχει πυρόσφαιρα και η Ισπανία όχι!!!
Κατάλαβα, άσχετος είσαι και 'σύ αλλά βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα. Πάμε παρακάτω.

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Κατάλαβα, άσχετος είσαι και 'σύ αλλά βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα.
Τι εννοείς και 'συ;;; Σοβαρά μιλάς;;; Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα εδώ μέσα;;; Αν είναι να φύγω τότε... :2funny:

Περίμενε, στάκα!!! Το θέμα είναι σοβαρό!! Δεν πρέπει να μάθουμε τι έγινε (ή ΔΕΝ έγινε...) και έλειψε η πυρόσφαιρα στην Ισπανία;;;
Από την Κυριακή το βράδυ έχω φάει τα λυσσακά μου να μάθω για την μυστήρια απουσία της πυρόσφαιρας!!!

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Τι εννοείς και 'συ;;; Σοβαρά μιλάς;;; Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα εδώ μέσα;;; Αν είναι να φύγω τότε... :2funny:

Περίμενε, στάκα!!! Το θέμα είναι σοβαρό!! Δεν πρέπει να μάθουμε τι έγινε (ή ΔΕΝ έγινε...) και έλειψε η πυρόσφαιρα στην Ισπανία;;;
Από την Κυριακή το βράδυ έχω φάει τα λυσσακά μου να μάθω για την μυστήρια απουσία της πυρόσφαιρας!!!
Επειδή αποδειχθηκες άσχετος και 'σύ, μπορείς να απευθυνθείς στον κύριο Κοκοτσακη και τον κύριο Λακαφώση, θα σου λύσουν την απορία.

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Επειδή αποδειχθηκες άσχετος και 'σύ, μπορείς να απευθυνθείς στον κύριο Κοκοτσακη και τον κύριο Λακαφώση, θα σου λύσουν την απορία.
Βασικά περιμένουμε το επίσημο πόρισμα από τους ειδικούς και τους εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει την διερεύνηση του δυστυχήματος!!
Βλέπεις η Ισπανική κυβέρνηση κάνει αυτό που πρέπει, δλδ δεν επεμβαίνει κανείς εκτός από τους αρμόδιους σε αντίθεση με την Ελληνική κυβέρνηση που μπλέχτηκε από την πρώτη στιγμή κάνοντάς τα όλα σκατά στα Τέμπη!!! :thumbsdown:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.380
Πόντοι
46.423

Για να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση της Ισπανίας μετά και απο το νέο δυστύχημα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.380
Πόντοι
46.423
Να σημειωθεί, στο μεταξύ, ότι άλλο ένα ατύχημα σημειώθηκε σε τρένο που εκτελούσε δρομολόγια πάλι στη γραμμή R1, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Blanes και Maçanet.

Αυτή η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.693
Πόντοι
10.131

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.411
Πόντοι
48.917

Για να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση της Ισπανίας μετά και απο το νέο δυστύχημα.
Εννοείς ότι δυστυχήματα γίνονται παντού κ ότι στα Τέμπη δεν φάγανε λεφτά κ δεν έκαναν αυτό που έπρεπε??:think:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.583
Πόντοι
21.395
Εννοείς ότι δυστυχήματα γίνονται παντού κ ότι στα Τέμπη δεν φάγανε λεφτά κ δεν έκαναν αυτό που έπρεπε??:think:
Υπαρχει περιπτωση να συγκρινει κανεις τη ποιοτητα ζωης στην Ισπανια με την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα;

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.411
Πόντοι
48.917
Υπαρχει περιπτωση να συγκρινει κανεις τη ποιοτητα ζωης στην Ισπανια με την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα;
Εδώ οι φιλοι μας για να αποδείξουν ότι ατυχήματα γίνονται παντού μάς βάζουν Λίνκ από τα ατυχήματα στα τρενα της Ισπανίας
Στη χώρα με το μεγαλύτερο σιδηροδρονικο δίκτυο στην Ευρώπη με τα άπειρα δρομολόγια κ με τα πιο γρήγορα τρενα στην Ευρώπη
Στην ελλαδα χωρίς τηλεδοικηση αν είχαμε το σύνολο μήκος γραμμών της Ισπανίας κ τη συχνότητα των δρομολογίων θα είχαμε 5 Τέμπη την ημέρα

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216

Γιατί να πέσει τύπε???
1) Κατασκοτώθηκαν να μπαζώσουν τον τόπο εξαφανίζοντας τα πάντα από την πρώτη στιγμή???
2) Υπέδειξαν με το έτσι θέλω ποιες υπηρεσίες θα αναλάβουν την προανάκριση για τα δυστυχήματα (σίγουρα πάντως όχι η πυροσβεστική με την τροχαία όπως στα Τέμπη...)???
3) Είπε ο Ισπανός πρωθυπουργός ότι ήταν καθαρά ανθρώπινα λάθη προδικάζοντας όλη τη συνέχεια των υποθέσεων χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για το πως συνέβησαν τα δυστυχήματα???
4) Χάθηκαν ως δια μαγείας βίντεο από κάμερες???
5) Βγάλανε καμιά δεκαριά πορίσματα όπου το ένα ακυρώνει το προηγούμενο αλλάζοντας τα «ευαγγέλια» κάθε φορά???

Το ερώτημα δεν είναι αν θα πέσει η Ισπανική κυβέρνηση, η οποία στέκεται στο ύψος των περιστάσεων εδώ αφήνοντας τους αρμόδιους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως πρέπει, με τη μείζονα αντιπολίτευση να κρατά χαμηλούς τόνους για τα δυστυχήματα!!!
Το ερώτημα είναι: Γιατί δεν έπεσε η κυβέρνηση Κούλη με τα έκτροπα και αίσχη που κάνανε στα Τέμπη???

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Κούλη στείλε Τριαντόπουλο στην Ισπανία να τους μάθει τα κόλπα!!!
7%20-%20skitso_6.jpg.webp

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom