πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.309
- Πόντοι
- 16.131
giati ekei ειναι χωρα δεν ειναι το μπουρδελο του μητσοτακηΠυρόσφαιρα γιατί δεν είχαμε στην Ισπανία???![]()
giati ekei ειναι χωρα δεν ειναι το μπουρδελο του μητσοτακηΠυρόσφαιρα γιατί δεν είχαμε στην Ισπανία???![]()
Δε γνωρίζω τύπε, δεν είμαι ειδικός, μήπως γνωρίζεις εσύ;Πυρόσφαιρα γιατί δεν είχαμε στην Ισπανία???![]()
Τι σκατά γνωρίζεις μετά???Δε γνωρίζω τύπε, δεν είμαι ειδικός, μήπως γνωρίζεις εσύ;

Αλλά μία ... όχι δις ;Κ.αυτος σωγαμπρος ηταν
απο ιμαμ μπαιλντι τα πανταΤι σκατά γνωρίζεις μετά???![]()
Ε πες μας ντε εσύ, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;Τι σκατά γνωρίζεις μετά???![]()
Πρέπει να κάνουμε εθνικές μηνύσεις σε Siemens και Bayern!! Στην ανάγκη να τους βασανίσουμε να μας πουν το μυστικό της πυρόσφαιρας!!!Ε πες μας ντε εσύ, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;

Κατάλαβα, άσχετος είσαι και 'σύ αλλά βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα. Πάμε παρακάτω.Πρέπει να κάνουμε εθνικές μηνύσεις σε Siemens και Bayern!! Στην ανάγκη να τους βασανίσουμε να μας πουν το μυστικό της πυρόσφαιρας!!!
Δεν είναι δυνατόν η Ελλαδίτσα να έχει πυρόσφαιρα και η Ισπανία όχι!!!
Τι εννοείς και 'συ;;; Σοβαρά μιλάς;;; Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα εδώ μέσα;;; Αν είναι να φύγω τότε...Κατάλαβα, άσχετος είσαι και 'σύ αλλά βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα.

Περίμενε, στάκα!!! Το θέμα είναι σοβαρό!! Δεν πρέπει να μάθουμε τι έγινε (ή ΔΕΝ έγινε...) και έλειψε η πυρόσφαιρα στην Ισπανία;;;Πάμε παρακάτω.
Επειδή αποδειχθηκες άσχετος και 'σύ, μπορείς να απευθυνθείς στον κύριο Κοκοτσακη και τον κύριο Λακαφώση, θα σου λύσουν την απορία.Τι εννοείς και 'συ;;; Σοβαρά μιλάς;;; Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα εδώ μέσα;;; Αν είναι να φύγω τότε...
Περίμενε, στάκα!!! Το θέμα είναι σοβαρό!! Δεν πρέπει να μάθουμε τι έγινε (ή ΔΕΝ έγινε...) και έλειψε η πυρόσφαιρα στην Ισπανία;;;
Από την Κυριακή το βράδυ έχω φάει τα λυσσακά μου να μάθω για την μυστήρια απουσία της πυρόσφαιρας!!!
Βασικά περιμένουμε το επίσημο πόρισμα από τους ειδικούς και τους εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει την διερεύνηση του δυστυχήματος!!Επειδή αποδειχθηκες άσχετος και 'σύ, μπορείς να απευθυνθείς στον κύριο Κοκοτσακη και τον κύριο Λακαφώση, θα σου λύσουν την απορία.
Εννοείς ότι δυστυχήματα γίνονται παντού κ ότι στα Τέμπη δεν φάγανε λεφτά κ δεν έκαναν αυτό που έπρεπε??![]()
Βαρκελώνη: Νεκρός μηχανοδηγός και 20 τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου - Και άλλο συμβάν στη Χιρόνα χωρίς τραυματισμούς
Το δυστύχημα αποδίδεται σε κατάρρευση τοιχίου στη σιδηροδρομική γραμμήwww.newsit.gr
Για να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση της Ισπανίας μετά και απο το νέο δυστύχημα.
Υπαρχει περιπτωση να συγκρινει κανεις τη ποιοτητα ζωης στην Ισπανια με την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα;Εννοείς ότι δυστυχήματα γίνονται παντού κ ότι στα Τέμπη δεν φάγανε λεφτά κ δεν έκαναν αυτό που έπρεπε??![]()
Εδώ οι φιλοι μας για να αποδείξουν ότι ατυχήματα γίνονται παντού μάς βάζουν Λίνκ από τα ατυχήματα στα τρενα της ΙσπανίαςΥπαρχει περιπτωση να συγκρινει κανεις τη ποιοτητα ζωης στην Ισπανια με την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα;
Γιατί να πέσει τύπε???![]()
Βαρκελώνη: Νεκρός μηχανοδηγός και 20 τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου - Και άλλο συμβάν στη Χιρόνα χωρίς τραυματισμούς
Το δυστύχημα αποδίδεται σε κατάρρευση τοιχίου στη σιδηροδρομική γραμμήwww.newsit.gr
Για να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση της Ισπανίας μετά και απο το νέο δυστύχημα.
Κούλη στείλε Τριαντόπουλο στην Ισπανία να τους μάθει τα κόλπα!!!