Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Προσωπικά δε θεωρώ ότι οι γονείς έχουν ασυλία. ΟΚ πονάνε, κατανοητό, αν έρθουν όμως εμένα και μου πούνε ''είσαι δολοφόνος επειδή στηρίζεις τον Κούλη'', καμία ασυλία δεν έχουν ούτε κανένα τέτοιο δικαίωμα. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο συνταξιούχος σταθμάρχης - Πώς έγινε το δυστύχημα

Τελικά βρέθηκε ποιος από τη μαφία του Κούλη εμπλέκεται στο παραπάνω έγκλημα του συνταξιούχου σταθμάρχη που τον ''έφαγαν γιατί γνώριζε πολλά'';

Δεν έχω τη δικογραφία για να σου πω. Προηγουμένως εξέφρασα μία απορία: αφού κάποιοι πολιτικοί χώροι κόπτονται, γιατί δεν τοποθετήθηκαν αφού είχαν γνώση της δικογραφίας; Και όταν λέμε ''γονείς'', δε μιλάμε για όλους τους γονείς.
Αλήθεια, εάν ένας γονέας βγει και πει : ''Το δυστύχημα έγινε από ξένους πράκτορες και κάνω απεργία πείνας μέχρι να τους βρείτε''. Πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση μέχρι να τους βρούμε επειδή έχει ''δικαίωμα'' να ζητά κάτι τέτοιο ο γονέας;
Δηλ. οι γονεις των 27 που λεγεται οτι καηκανε μετα την συγκρουση, δεν εχουν το δικαιωμα να μαθουν πως καηκε το παιδι τους; Μην αναλωθουμε σε δικαιωματισμους κλπ.
Αν σου αναθετανε εσενα την υποθεση τους για να στραφεις εναντιον καθε υπευθυνου που ευθνοτανε για την απανθρακωση του παιδιου τους, τι θα εκανες;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Τι γράφεις ρε κεφάλα και νομίζεις μετά ότι κάθεσαι και κανείς κήρυγμα στους άλλους;

Θέλεις να πεθάνει ο Ρουτσι;
γράφω και από κάτω όμως

"είπε ότι νομικά και ηθικά είναι υποχρεωμένοι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και λογικό είναι δεν θα τον αφήσουν να πεθάνει"

βέβαια εσύ που είσαι στο ίδιο επίπεδο με τις κατσαρίδες...έκοψες και έραψες για να "μου την πεις"

αλλά επειδή αυτό που γράφεις είναι αρκετά άσχημο....θα στο πω μια φορά....κόψε αυτές τις μαλακίες και μην γράφεις επιλήψιμα πράγματα.

όχι δεν θέλω να πεθάνει...θέλω να μην τον αφήσουν να ταλαιπωρηθεί και να του κάνουν το χατίρι να τελειώνει το έχω ξανά γράψει.

εμένα δεν θα μου ξανά γράψεις τέτοια πράγματα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.809
Πόντοι
47.293
Προσωπικά δε θεωρώ ότι οι γονείς έχουν ασυλία. ΟΚ πονάνε, κατανοητό, αν έρθουν όμως εμένα και μου πούνε ''είσαι δολοφόνος επειδή στηρίζεις τον Κούλη'', καμία ασυλία δεν έχουν ούτε κανένα τέτοιο δικαίωμα. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο συνταξιούχος σταθμάρχης - Πώς έγινε το δυστύχημα

Τελικά βρέθηκε ποιος από τη μαφία του Κούλη εμπλέκεται στο παραπάνω έγκλημα του συνταξιούχου σταθμάρχη που τον ''έφαγαν γιατί γνώριζε πολλά'';

Δεν έχω τη δικογραφία για να σου πω. Προηγουμένως εξέφρασα μία απορία: αφού κάποιοι πολιτικοί χώροι κόπτονται, γιατί δεν τοποθετήθηκαν αφού είχαν γνώση της δικογραφίας; Και όταν λέμε ''γονείς'', δε μιλάμε για όλους τους γονείς.
Αλήθεια, εάν ένας γονέας βγει και πει : ''Το δυστύχημα έγινε από ξένους πράκτορες και κάνω απεργία πείνας μέχρι να τους βρείτε''. Πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση μέχρι να τους βρούμε επειδή έχει ''δικαίωμα'' να ζητά κάτι τέτοιο ο γονέας;
Θα ξαναψηφίσεις Μητσοτάκη;

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Δηλ. οι γονεις των 27 που λεγεται οτι καηκανε μετα την συγκρουση, δεν εχουν το δικαιωμα να μαθουν πως καηκε το παιδι τους; Μην αναλωθουμε σε δικαιωματισμους κλπ.
Αν σου αναθετανε εσενα την υποθεση τους για να στραφεις εναντιον καθε υπευθυνου που ευθνοτανε για την απανθρακωση του παιδιου τους, τι θα εκανες;

Επαναλαμβάνεστε φίλτατε και τα βλέπετε όλα ως ''δικαίωμα'' λόγω γονεϊκής ιδιότητας. Και σας ερωτώ: εάν ένας γονέας πει: ''φταίνε ξένοι πράκτορες και κάνω απεργία πείνας'', έχει δικαίωμα να το κάνει;
Να σας το κάνω ακόμη καλύτερο; βγαίνει ένας άλλος γονέας, και λέει: ''εγώ θέλω να ξεκινήσει άμεσα η δίκη και κάνω απεργία πείνας γιατί την καθυστερούν κάποιοι βάζοντας μπροστά έναν άλλο γονέα''. Έχει δικαίωμα να ζητήσει αυτό επειδή είναι γονέας; Θα είναι λιγότερο γονείς αυτοί;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Πες μου λίγο κάτι, σοβαρά δεν ξέρω, έγινε νωρίτερα εδώ και δυόμιση χρόνια αίτημα εκταφής και όλων αυτών;
ναι το έχει δηλώσει ο ασλανίδης νομίζω ότι έχει κάνει αίτημα από το 2024.

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
605
Πόντοι
81

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506
γράφω και από κάτω όμως

"είπε ότι νομικά και ηθικά είναι υποχρεωμένοι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και λογικό είναι δεν θα τον αφήσουν να πεθάνει"

βέβαια εσύ που είσαι στο ίδιο επίπεδο με τις κατσαρίδες...έκοψες και έραψες για να "μου την πεις"

αλλά επειδή αυτό που γράφεις είναι αρκετά άσχημο....θα στο πω μια φορά....κόψε αυτές τις μαλακίες και μην γράφεις επιλήψιμα πράγματα.

όχι δεν θέλω να πεθάνει...θέλω να μην τον αφήσουν να ταλαιπωρηθεί και να του κάνουν το χατίρι να τελειώνει το έχω ξανά γράψει.

εμένα δεν θα μου ξανά γράψεις τέτοια πράγματα.
Μια χαρά το έκοψα και το έραψα, είδα τι έγραψες αλλά συνεχισες, εσύ και όλοι οι όμοιοι σου πιστεύετε αυτό:

εκεί ποντάρουν να ξέρεις...-τόσο αδίστακτοι είναι- να φτάσει μέχρι εκεί να τον πάνε στο νοσοκομείο και να σταματήσει η όλη υπόθεση

Αυτά είναι δικά σου γραπτά και σκέψου δηλαδή ότι και η Κωνσταντοπουλου κάτι τέτοια τον συμβουλεύει, την ώρα που ο Αδωνης που βρίζετε λέει "να επιτρέψει ο Ρουτσι τους γιατρούς να τον εξετάζουν και να παρακολουθούν την κατάσταση του" εσείς βγάζετε αυτό το συμπέρασμα, τόσο αδίστακτοι είστε.

Γι αυτό σε ρώτησα, θέλεις να τους αφήσουμε να τον πάνε μέχρι τέλους ή να μην κινδυνεύσει (άλλο) η υγεία του;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Επαναλαμβάνεστε φίλτατε και τα βλέπετε όλα ως ''δικαίωμα'' λόγω γονεϊκής ιδιότητας. Και σας ερωτώ: εάν ένας γονέας πει: ''φταίνε ξένοι πράκτορες και κάνω απεργία πείνας'', έχει δικαίωμα να το κάνει;
Να σας το κάνω ακόμη καλύτερο; βγαίνει ένας άλλος γονέας, και λέει: ''εγώ θέλω να ξεκινήσει άμεσα η δίκη και κάνω απεργία πείνας γιατί την καθυστερούν κάποιοι βάζοντας μπροστά έναν άλλο γονέα''. Έχει δικαίωμα να ζητήσει αυτό επειδή είναι γονέας; Θα είναι λιγότερο γονείς αυτοί;
Εγω τα βλεπω σαν γονιος.
Δεν μου απαντησες κατα ποιου θα στρεφοσουν αν ειχες αναλαβει την υποθεση γονιου με απανθρακωμενο παιδι, οχι απο τα παιδια που σκοτωθηκανε ακαριαια απο την συγκρουση.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Εγω τα βλεπω σαν γονιος.
Δεν μου απαντησες κατα ποιου θα στρεφοσουν αν ειχες αναλαβει την υποθεση γονιου με απανθρακωμενο παιδι, οχι απο τα παιδια που σκοτωθηκανε απο την συγκρουση.
Εσείς δε μου απαντάτε φίλτατε.
Και πλέον αντιλαμβάνομαι ότι δε γράφετε ως γονέας αλλά ως κομματικός οπαδός. Γιατί θεωρείτε δίκιο του γονέα μόνο του Ρούτσι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506
ναι το έχει δηλώσει ο ασλανίδης νομίζω ότι έχει κάνει αίτημα από το 2024.
Οκ, αν είναι έτσι, γιατί κατα τα αλλά είναι περίεργη η περίοδος που σηκώνει η κωνσταντοπουλου τόση φασαρία, σαν όντως να μη θέλει να ξεκινήσει η δίκη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Μια χαρά το έκοψα και το έραψα, είδα τι έγραψες αλλά συνεχισες, εσύ και όλοι οι όμοιοι σου πιστεύετε αυτό:

εκεί ποντάρουν να ξέρεις...-τόσο αδίστακτοι είναι- να φτάσει μέχρι εκεί να τον πάνε στο νοσοκομείο και να σταματήσει η όλη υπόθεση

Αυτά είναι δικά σου γραπτά και σκέψου δηλαδή ότι και η Κωνσταντοπουλου κάτι τέτοια τον συμβουλεύει, την ώρα που ο Αδωνης που βρίζετε λέει "να επιτρέψει ο Ρουτσι τους γιατρούς να τον εξετάζουν και να παρακολουθούν την κατάσταση του" εσείς βγάζετε αυτό το συμπέρασμα, τόσο αδίστακτοι είστε.

Γι αυτό σε ρώτησα, θέλεις να τους αφήσουμε να τον πάνε μέχρι τέλους ή να μην κινδυνεύσει (άλλο) η υγεία του;
Τελευταία φορά θα στο γράψω : είναι λογικό και ηθικό να μην τον αφήσουν να πεθάνει. τα δικά μου τα γραπτά δε θα τα παίρνεις εσύ να τα κάνεις κόψε ράψε.

όμως επειδή γνωρίζουν ότι αυτή την κατάληξη θα έχει μπορεί για αυτό να μην του κάνουν δεκτό το αίτημα του.

τώρα αν έχεις αρχίδια δήλωσε ευθέως ότι εγώ θέλω να πεθάνει για να δούμε τι θα γίνει.

άντε ζώο

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Εσείς δε μου απαντάτε φίλτατε.
Και πλέον αντιλαμβάνομαι ότι δε γράφετε ως γονέας αλλά ως κομματικός οπαδός. Γιατί θεωρείτε δίκιο του γονέα μόνο του Ρούτσι.
Σαν κομματικος αντιπαλος, αν θελετε να μου δωσετε καποιον χαρακτηρισμο. Οπαδος δεν ειμαι κανενος, ακομα και της ποδοσφαιρικης ομαδας που υποστηριζω, ειμαι φιλαθλος, οχι οπαδος.
Θεωρω δικιο το δικαιωμα του γονιου να ξερει απο τι καηκε το παιδι του ωστε να βρει τον υπευθυνο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506
Χωρίς να γνωρίζω το ιατροδικαστικό, φαντάζομαι πως το "καήκανε μετά τη σύγκρουση" δε συνεπάγεται πως αν δεν υπήρχε φωτιά (που προφανώς και θα υπήρχε ανεξαρτήτως "υπόπτου υλικού") οι άνθρωποι σίγουρα θα είχαν σωθεί. Άλλος μπορεί να πεθάνει από τα τραύματα του, άλλος από καρδιακό επεισόδιο, άλλος από τις αναθυμιάσεις κλπ κλπ.

Και φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα της δικογραφίας που δεν ξέρουμε και πιθανώς τζάμπα να γράφουμε όλες αυτές τις σελίδες.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Χωρίς να γνωρίζω το ιατροδικαστικό, φαντάζομαι πως το "καήκανε μετά τη σύγκρουση" δε συνεπάγεται πως αν δεν υπήρχε φωτιά (που προφανώς και θα υπήρχε ανεξαρτήτως "υπόπτου υλικού") οι άνθρωποι σίγουρα θα είχαν σωθεί. Άλλος μπορεί να πεθάνει από τα τραύματα του, άλλος από καρδιακό επεισόδιο, άλλος από τις αναθυμιάσεις κλπ κλπ.

Και φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα της δικογραφίας που δεν ξέρουμε και πιθανώς τζάμπα να γράφουμε όλες αυτές τις σελίδες.
Στους γονεις δεν επρεπε να εχουν δωσει καποιο χαρτι με την αιτια της απανθρακωσης;

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Σαν κομματικος αντιπαλος, αν θελετε να μου δωσετε καποιον χαρακτηρισμο. Οπαδος δεν ειμαι κανενος, ακομα και της ποδοσφαιρικης ομαδας που υποστηριζω, ειμαι φιλαθλος, οχι οπαδος.
Θεωρω δικιο το δικαιωμα του γονιου να ξερει απο τι καηκε το παιδι του ωστε να βρει τον υπευθυνο.
Δεν είμαι αντίπαλος κανενός, ούτε με νοιάζει τι κάνετε στη ζωή σας και τι ψηφίζετε, αδιάφορο μου είναι. Απλά, υπό το κάλυμμα του γονέα εκφράζετε κομματική άποψη, αυτό πιστεύω. Τουλάχιστον εσείς είστε ευπρεπής.

Και επειδή δε μου αρέσουν τα αναπάντητα, εάν υπήρχε απανθράκωση υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες δικού μου ανθρώπου, θα στρεφόμουν εναντίον των υπαιτίων της σύγκρουσης. Διότι η σύγκρουση προκάλεσε την έκρηξη, δεν μπορώ να στραφώ ούτε κατά φαντασμάτων, ούτε κατά των κατασκευαστών των μηχανών, ούτε κατά των εμπόρων των καυσίμων,

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506
Τελευταία φορά θα στο γράψω : είναι λογικό και ηθικό να μην τον αφήσουν να πεθάνει. τα δικά μου τα γραπτά δε θα τα παίρνεις εσύ να τα κάνεις κόψε ράψε.

όμως επειδή γνωρίζουν ότι αυτή την κατάληξη θα έχει μπορεί για αυτό να μην του κάνουν δεκτό το αίτημα του.

τώρα αν έχεις αρχίδια δήλωσε ευθέως ότι εγώ θέλω να πεθάνει για να δούμε τι θα γίνει.

άντε ζώο
Ρε μλκ, σου έχω ξαναπεί, με μένα θα γράφεις νηφάλιος. Στο κάνω 50ρικακια, αν οι γύρω του ρουτσι τον φανατίζουν πως "αν σταματήσει την απεργία πείνας είναι αυτό που πονταρουν εκείνοι οι αδίστακτοι για να ξεχαστεί η υπόθεση" είναι σα να του φυτεύουν για τα καλά στο μπερδεμένο του μυαλό "συνέχισε μέχρι τέλους". Το καταλαβαίνεις τώρα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506
Στους γονεις δεν επρεπε να εχουν δωσει καποιο χαρτι με την αιτια της απανθρακωσης;
Φαντάζομαι μετά το πέρας της δίκης και αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παράνομα υλικά και όλα τα υπόλοιπα. Αν και ξαναλέω, δε γνωρίζω τι ισχύει ιατροδικαστικά, τι ανιχνεύουν, τι είναι εφικτό και τι πρέπει να δηλώσουν ως αιτία. Μπορεί καθαρά νομικά, ας πούμε, να είναι αποδεκτό το αιτία θανάτου η απανθρακωση, που αυτή είναι άλλωστε και η πραγματική.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Ρε μλκ, σου έχω ξαναπεί, με μένα θα γράφεις νηφάλιος. Στο κάνω 50ρικακια, αν οι γύρω του ρουτσι τον φανατίζουν πως "αν σταματήσει την απεργία πείνας είναι αυτό που πονταρουν εκείνοι οι αδίστακτοι για να ξεχαστεί η υπόθεση" είναι σα να του φυτεύουν για τα καλά στο μπερδεμένο του μυαλό "συνέχισε μέχρι τέλους". Το καταλαβαίνεις τώρα;
εμένα με έχεις ρωτήσει αν συμφωνώ με την απεργία πείνας που κάνει? όχι.

δεν γνωρίζεις την προσωπική μου άποψη η οποία δεν έχει καμία σχέση με το δίκιο αυτού του ανθρώπου. η απεργία πείνας είναι ιερή και έφτασε ο άνθρωπος στο όριο του για να την κάνει.

τράβα μείνε εσύ 20 μέρες χωρίς να φας να δεις πως είναι νομίζεις ότι θα το έκανες για την ζωήτσα?

με έχεις ρωτήσει αν θεωρώ ότι η ζωήτσα τον χρησιμοποιεί? όχι. δεν γνωρίζεις την άποψη μου.

οπότε κάνε μου τη χάρη και τράβα παραπέρα αλλά εμένα δεν θα μου ξανά υπονοήσεις τέτοια πράγματα γιατί αυτό που έκανες είναι επιλήψιμο κατάλαβες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom