κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.012
- Πόντοι
- 21.395
Δηλ. οι γονεις των 27 που λεγεται οτι καηκανε μετα την συγκρουση, δεν εχουν το δικαιωμα να μαθουν πως καηκε το παιδι τους; Μην αναλωθουμε σε δικαιωματισμους κλπ.Προσωπικά δε θεωρώ ότι οι γονείς έχουν ασυλία. ΟΚ πονάνε, κατανοητό, αν έρθουν όμως εμένα και μου πούνε ''είσαι δολοφόνος επειδή στηρίζεις τον Κούλη'', καμία ασυλία δεν έχουν ούτε κανένα τέτοιο δικαίωμα. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο συνταξιούχος σταθμάρχης - Πώς έγινε το δυστύχημα
Τελικά βρέθηκε ποιος από τη μαφία του Κούλη εμπλέκεται στο παραπάνω έγκλημα του συνταξιούχου σταθμάρχη που τον ''έφαγαν γιατί γνώριζε πολλά'';
Δεν έχω τη δικογραφία για να σου πω. Προηγουμένως εξέφρασα μία απορία: αφού κάποιοι πολιτικοί χώροι κόπτονται, γιατί δεν τοποθετήθηκαν αφού είχαν γνώση της δικογραφίας; Και όταν λέμε ''γονείς'', δε μιλάμε για όλους τους γονείς.
Αλήθεια, εάν ένας γονέας βγει και πει : ''Το δυστύχημα έγινε από ξένους πράκτορες και κάνω απεργία πείνας μέχρι να τους βρείτε''. Πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση μέχρι να τους βρούμε επειδή έχει ''δικαίωμα'' να ζητά κάτι τέτοιο ο γονέας;
Αν σου αναθετανε εσενα την υποθεση τους για να στραφεις εναντιον καθε υπευθυνου που ευθνοτανε για την απανθρακωση του παιδιου τους, τι θα εκανες;