Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέεισαι λιγο επιθετικος![]()

Ρε μλκα ΤΙ πήρε φωτιά κι έκανε την πυροσφαιρα??? ΣΟΡΡΥ για το μλκα κολαειΆκουσα σε πολλές εκπομπές τη μάνδρου
Να λέει ότι η δικογραφία που πηγε στη βουλή
Δεν έχει κανένα κατηγορούμενο για λαθρεμπόριο
Και δεν άκουσα από κανέναν καμία αντίθετη γνώμη για αυτό
Και πριν το πόρισμα καρώνη
ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ λοιπόν τα δεδομένα για αυτούς που λένε για λαθραία καύσιμα πάνε κουβά
Δυστυχώς αυτός ο καραγκιόζης θα μας μείνει μουτζούρης να κλέβει την χώρα μαζί με την ομάδα τουτέτοιο ξετάνυσμα ποινικής ευθύνης μόνο στους ποινικούς νόμους του χίτλερ και του στάλιν.
είναι το νέο "μητσοτάκη γαμιέσαι"
και έτσι το 28-29 θα συζητάμε για τέταρτη τετραετία (4 times 4, που θα έλεγε και ο τραμπ),
εκτός αν διώξουμε τον μητσοτάκη στις βρυξέλλες ή σοβαρευτούν στο πασοκ
οπως ειπε και ενας σοβαρος πραγματογνωμονας αν ηταν τοσο ευφκεκτα τα ελαια σιλικονης , προσοχη οσοι αγοραζουν τετοια λιπαντικα απο τα σεξ σοπ μην εκραγουν κατα τη διαρκεια της πραξης ..φανταστειτε στη κηδεια συζητηση του τυπου , πω πω πηγε απανω στο σεξ ,καρδιακος ηταν? οχι εγινε εκρηξη απο το λιπαντικο ...τοσο δουλεμα πια ε δεν αντεχεται Ελλας-Σικελια 2.0Όχι! Τα καμένα λάδια σιλικόνης μυρίζουν...![]()
Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ μην μας ζαλιζετεωολξ την ώρα τα παπαρια με μπαρούφες![]()
Η μητέρα του μηχανοδηγού στα Τέμπη στο ΘΕΜΑ: Γύρισα τον κόσμο ανάποδα για να μη μείνει καμία σκιά για το παιδί μου - Δείτε βίντεο
Η Σταυρούλα Καρύδη, μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Δημήτρη Μασσαλή, μιλά για το δράμα της, το μπούλινγκ που δέχθηκε και ζητά να λάμψει επιτέλους η αλήθειαwww.protothema.gr
Εμένα το παιδί μου, όπως και ο Σπύρος Βούλγαρης, βρέθηκε ακέραιο, άκαυτο, η σορός του ήταν αναγνωρίσιμη. Πώς μπορούσε να συμβεί αυτό αν μετέφεραν παράνομο φορτίο που οδήγησε στην πυρόσφαιρα;
Θα περιμένουμε να δούμε τις τελικές παραπομπές και το είδος των κατηγοριών.Και πάλι η η απάντηση είναι "αυτόματα όχι".
Εξαρτάται επίσης από το ποιο αδίκημα μιλάμε, ως τι συνυπεύθυνος και πολλά άλλα.
Το λέω γιατί αυτό που είπε ο προηγούμενος ήταν λίγο αόριστο και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα και μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
Αυτό είναι "δικό του" αδίκημα τότε.
![]()
Η μητέρα του μηχανοδηγού στα Τέμπη στο ΘΕΜΑ: Γύρισα τον κόσμο ανάποδα για να μη μείνει καμία σκιά για το παιδί μου - Δείτε βίντεο
Η Σταυρούλα Καρύδη, μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Δημήτρη Μασσαλή, μιλά για το δράμα της, το μπούλινγκ που δέχθηκε και ζητά να λάμψει επιτέλους η αλήθειαwww.protothema.gr
Εμένα το παιδί μου, όπως και ο Σπύρος Βούλγαρης, βρέθηκε ακέραιο, άκαυτο, η σορός του ήταν αναγνωρίσιμη. Πώς μπορούσε να συμβεί αυτό αν μετέφεραν παράνομο φορτίο που οδήγησε στην πυρόσφαιρα;
Τις ρώτησες όλες τις άλλες και έβγαλες συμπέρασμα ότι έχουν κάποιο άλλο συμφέρον?Αυτή είναι η μόνη μάνα που δίνει πραγματικά αγώνα ενάντια στο κάθε τομάρι που προσβάλλει τη μνήμη του παιδιού της.
Η σύντομη απάντηση είναι διότι δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στο ποινικό δίκαιο. Με λίγα λόγια, λόγω θέσης δεν είσαι αυτόματα υπεύθυνος για τίποτα ποινικά, πρέπει οι προϋποθέσεις του νόμου να συντρέχουν αυτοτελώς στο πρόσωπό σου. Σε άλλα ζητήματα όπως πχ τυχόν αποζημίωσης, αυτό δεν ισχύει.Πραγματικά απορώ πως θα πάνε για κακούργημα κάποιοι πχ για τα μη ολοκληρωθεντα μέτρα ασφαλείας και δε θα πάει ο προϊστάμενός τους υπουργός, αφού αυτός υπέγραφε τις συμβάσεις και υποτίθεται ότι ήλεγχε τη σωστή εκτέλεσή τους.
Τις ρώτησες όλες τις άλλες και έβγαλες συμπέρασμα ότι έχουν κάποιο άλλο συμφέρον?
έλεος πια
Εγώ μια χαρά κατανοώ εσύ να υποστηρίζεις αυτά που γράφεις. Όταν γράφεις η μόνη σημαίνει ότι την διαχωρίζεις από τις άλλες. Που έχεις εκφραστεί με κάθε ευκαιρία για το πόσο υποκινούμενες και λάθος σε αυτά που υποστηρίζουν είναι. Οπότε μη μου το παίζεις θιγμένος. Αυτό έγραψες.Μην πετάγεσαι σαν τσουτσού να πεις την παρόλη σου, ιδίως όταν αδυνατείς να κατανοήσεις τι γράφει ο άλλος.
Ξέρεις και άλλες μάνες να έχουν προσβάλει τη μνήμη του παιδιού τους πανέξυπνε;
Ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας, μόνο η Ζωή τα λέει και κάποιοι σαν αυτοί.κάπου πήρε το μάτι μου έναν νομικό που μιλούσε για τον ενδεχόμενο δόλο, ο οποίος συνιστά κακούργημα για το οποίο συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να αποδοθεί ως κατηγορία στο πρόσωπο του υπουργού .
ενδεχόμενος δόλος δεν σημαίνει ότι ήθελε να σκοτώσει κόσμο, αλλά ότι γνώριζε τα προβλήματα, γνώριζε πως εξαιτίας τους θα μπορούσε να προκληθεί δυστύχημα, και δεν έπραξε τίποτα για να το προλάβει.
Αυτό ήταν κατανοητό από την πρώτη σου απάντηση κιόλας. Το περί μη αυτόματης ευθύνης.Η σύντομη απάντηση είναι διότι δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στο ποινικό δίκαιο. Με λίγα λόγια, λόγω θέσης δεν είσαι αυτόματα υπεύθυνος για τίποτα ποινικά, πρέπει οι προϋποθέσεις του νόμου να συντρέχουν αυτοτελώς στο πρόσωπό σου. Σε άλλα ζητήματα όπως πχ τυχόν αποζημίωσης, αυτό δεν ισχύει.
Γι' αυτό άλλωστε και τόσα χρόνια σπανίως έως ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κάποιον υπουργό για οτιδήποτε συμβαίνει "από κάτω του".
Νομίζω το κλειδί της υπόθεσης θα είναι το "μπορούσε", δηλαδή αν μπορούσε ο Καραμανλής ή ο Σπίρτζης να κάνουν αλλιώς. Δεν έχω κάτσει να διαβάσω τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά ως πρώτο επιχείρημα θα έλεγα ότι η τάδε σύμβαση δεν έγινε για τους χ,ψ νόμιμους λόγους ή έγινε και κηρύχθηκε έκπτωτος ο εργολάβος ή κάτι παρόμοιο.
Στη θέση τους αυτό θα ήταν το πρώτο νομικό επιχείρημα που θα έλεγα. Φαντάζομαι οι συνάδελφοι το έχουν ήδη σκεφτεί, δεν περιμένουν κανέναν φωστήρα του μπου σαν εμένα.
Παπαριές λέειΤις ρώτησες όλες τις άλλες και έβγαλες συμπέρασμα ότι έχουν κάποιο άλλο συμφέρον?
έλεος πια