Όπως το υπονοείς ακριβώς είναι
Δηλαδή έγινε κομπίνα;
Και στην κομπίνα η ελβετία ε δώσε ψεύτικες ψήφους στο ισραήλ
Και στον εαυτό της έδωσε μηδέν
Όπως το υπονοείς ακριβώς είναι
Αν υπονοείς έξυπνε ότι υπήρχε λαθραίο καύσιμοΡε μλκα ΤΙ πήρε φωτιά κι έκανε την πυροσφαιρα??? ΣΟΡΡΥ για το μλκα κολαει
Ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας, μόνο η Ζωή τα λέει και κάποιοι σαν αυτοί.
Εντελώς ασόβαρο και λάθος.
Για την διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είπε το ΠΑΣΟΚ είναι άλλο θέμα.
Εγώ μια χαρά κατανοώ εσύ να υποστηρίζεις αυτά που γράφεις. Όταν γράφεις η μόνη σημαίνει ότι την διαχωρίζεις από τις άλλες. Που έχεις εκφραστεί με κάθε ευκαιρία για το πόσο υποκινούμενες και λάθος σε αυτά που υποστηρίζουν είναι. Οπότε μη μου το παίζεις θιγμένος. Αυτό έγραψες.
Ναι ξέρω...όλες τις υπόλοιπες μανάδες όταν έβγαινε το κομματόσκυλο της μαφίας και έλεγε ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση σε λαιβ μετάδοση...όταν επιχειρούσαν δολοφονία χαρακτήρα των άλλων γονέων, όταν έλεγαν ότι δε θα παίρνουμε μαντήλια να κλαίμε για τα τέμπη, όταν τα είπαν μπαγιάτικα, όταν είπαν ότι όποιοι λένε για μπάζωμα είναι για τα μπάζα, όταν είπαν ότι τα τέμπη και οι κλάψες τελείωσαν...όταν έβαλαν τον ψαριανό να παρομοιάσει μια από τις μάνες με ρώσο ''πράκτορα'' κτλπ.
Άσε πονηρέ...
Γαμησου καργιωλη...Γεια σας μεγάλοι δημοκράτες
Που σας αρέσει ο δημοκρατικός διάλογος
Πάντα με επιχειρήματα
Δεν έχεις συνηθίσει τις βρισιές,είσαι σεσημασμενος ανώμαλος,τις επιδιώκεις,τις προκαλείς,σε φτιάχνει να τρως σκουπιδιασμα με μπινελικι....μια μέρα χωρίς να σε ρίξουν πουστηρλικι είναι μια μέρα χαμένη για σένα ...τέτοιος είσαι....Αν υπονοείς έξυπνε ότι υπήρχε λαθραίο καύσιμο
Θα υπήρχε λαθρεμπόριο
Άλλα τότε ο ανακριτής θα έκανε διώξη για λαθρεμπόριο που δεν το έκανε
Τις βρισιές και την απαξίωση τις έχω συνηθίσει από όσους δεν συμφωνούν
Είναι γνωστό πως τρέχετε στα υπόγεια από μωρά αντί να μάθετε να διαβάζετε και να κατανοείτε έννοιες. Κομμουνοσκυλα.κάπου πήρε το μάτι μου έναν νομικό που μιλούσε για τον ενδεχόμενο δόλο, ο οποίος συνιστά κακούργημα για το οποίο συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να αποδοθεί ως κατηγορία στο πρόσωπο του υπουργού .
ενδεχόμενος δόλος δεν σημαίνει ότι ήθελε να σκοτώσει κόσμο, αλλά ότι γνώριζε τα προβλήματα, γνώριζε πως εξαιτίας τους θα μπορούσε να προκληθεί δυστύχημα, και δεν έπραξε τίποτα για να το προλάβει.
Είναι γνωστό πως τρέχετε στα υπόγεια από μωρά αντί να μάθετε να διαβάζετε και να κατανοείτε έννοιες. Κομμουνοσκυλα.
Ναι και τι νομίζεις τώρα ότι αυτό αλλάζει το νόημα των όσων έγραψες?Μητέρα του μηχανοδηγού στα Τέμπη: «Αποτροπιασμός και θλίψη» - Μια άγνωστη ιστορία
Όταν ξεκίνησε η εκδήλωση, πήρε το λόγο ο κ. Ψαρόπουλος και είπε τα ακόλουθα λόγια: «Παρακαλούνται οι οικογένειες των νεκρών μηχανοδηγών Μασαλή και Βούλγαρη να αποχωρήσουν από την αίθουσα».
Τις παρόλες σου μπορείς να τις γράψεις αλλού. Μόνον αυτή η μάνα κάνει αγώνα για το παιδί της που έχουν συκοφαντήσει ΚΑΙ οι ''γονείς'' που υποστηρίζεις και νομίζεις ότι ''αγωνίζονται''.
Σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα, σκατάνθρωποι, αντε βγάλτε το σκασμό!![]()
Η μητέρα του μηχανοδηγού στα Τέμπη στο ΘΕΜΑ: Γύρισα τον κόσμο ανάποδα για να μη μείνει καμία σκιά για το παιδί μου - Δείτε βίντεο
Η Σταυρούλα Καρύδη, μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Δημήτρη Μασσαλή, μιλά για το δράμα της, το μπούλινγκ που δέχθηκε και ζητά να λάμψει επιτέλους η αλήθειαwww.protothema.gr
Εμένα το παιδί μου, όπως και ο Σπύρος Βούλγαρης, βρέθηκε ακέραιο, άκαυτο, η σορός του ήταν αναγνωρίσιμη. Πώς μπορούσε να συμβεί αυτό αν μετέφεραν παράνομο φορτίο που οδήγησε στην πυρόσφαιρα;
Άλλος καραγκιόζης. Βούλωσέ το ρε μαλάκα, 57 άνθρωποι σκότωσε το κόμμα σου για να φάει λεφτά. Και πολλοί από αυτούς κάηκαν λόγω ύποπτου φορτίου. Τελεία! Τράβα γαμήσου τώρα μαλάκα.Αυτή είναι η μόνη μάνα που δίνει πραγματικά αγώνα ενάντια στο κάθε τομάρι που προσβάλλει τη μνήμη του παιδιού της.
Μίλησε και η κουράδα από την υπόγα της όμαδας αληθείας. Εσύ καριόλη πρέπει να τρως καθημερινά πολλές φάπες μπας και στρώσεις.Είναι γνωστό πως τρέχετε στα υπόγεια από μωρά αντί να μάθετε να διαβάζετε και να κατανοείτε έννοιες. Κομμουνοσκυλα.
Ελα να μου δωσεις φαπα μαλακα κομμουνι. Ειναι γνωστο οτι η δημοκρατια σας και η αλλη πλευρα αντιμετωπιζονται με…..φαπες. Τρομαρα σας.Μίλησε και η κουράδα από την υπόγα της όμαδας αληθείας. Εσύ καριόλη πρέπει να τρως καθημερινά πολλές φάπες μπας και στρώσεις.
Γεια σου δημοκράτη μεγάλε με τα επιχειρήματα σουΓαμησου καργιωλη...
Να χεις και κανένα επιχείρημα τι ωραία θα ήτανΔεν έχεις συνηθίσει τις βρισιές,είσαι σεσημασμενος ανώμαλος,τις επιδιώκεις,τις προκαλείς,σε φτιάχνει να τρως σκουπιδιασμα με μπινελικι....μια μέρα χωρίς να σε ρίξουν πουστηρλικι είναι μια μέρα χαμένη για σένα ...τέτοιος είσαι....
σκάσε ρε πούστη γαμώ τη ν. δημοκρατία σας παλιομαλάκα!Ελα να μου δωσεις φαπα μαλακα κομμουνι. Ειναι γνωστο οτι η δημοκρατια σας και η αλλη πλευρα αντιμετωπιζονται με…..φαπες. Τρομαρα σας.
Δεν το βουλώνεις κι εσύ παλιοσκουπίδι με τις μαλακίες που αραδιάζεις εδώ μέσα και νομίζεις ότι είναι επιχειρήματα.Γεια σου δημοκράτη μεγάλε με τα επιχειρήματα σου
Και και έχεις και οπαδούς που συμφωνούν με like με αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να χεις και κανένα επιχείρημα τι ωραία θα ήταν