πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.355
- Πόντοι
- 15.931
του barock τα σερβιρεις ολα μικρα αλλα τα τρωει μεγαλαΤύπε με το συμπάθειο, τι παπουτσάκια; Σαν παπουτσάρες φαίνονται έτσι που το γράφεις.
του barock τα σερβιρεις ολα μικρα αλλα τα τρωει μεγαλαΤύπε με το συμπάθειο, τι παπουτσάκια; Σαν παπουτσάρες φαίνονται έτσι που το γράφεις.
Στην Ελλάδα αλλά και αλλού έτσι λειτουργεί. Αμέτρητοι άνθρωποι βύσματα είναι σε θέσεις του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα - ενώ δεν θα έπρεπε. Μέχρι να γίνει κάτι. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και στον ΟΣΕ. Αν λοιπόν δεν θα είχε ξεχαστεί το κλειδί 118 σε λάθος θέση σήμερα αυτός ο ανίκανος θα εξακολουθούσε να απολαμβάνει τη θέση του.
Εφόσον αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στην ανάκριση πολιτικά πρόσωπα, δεν μου βγάζει νόημα να θέλει τη καθυστέρηση.
Μετά όταν γράφω κομμουνιστής = μπουστης θίγεστεΣύντροφε Σαούλ ταβαρες Σαούλ δώσε πόνο ....
Σε αγαπώ ...![]()
Αν και ο μπουστης ο Βούδας μου καθόταν ανέκαθεν στο λαιμό, είδες τι έγινε όταν έφυγε;Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο μυαλό μερικών.
Από το "Καραμανλής ή Τανκς", έγινε "Μητσοτάκης ή επικίνδυνοι".
Πως ένας ανίκανος πολιτικός ή που εσκεμμένα δεν θέλει(όταν υπονοείται δόλος υπάρχει είτε προσωπικό συμφέρον, είτε εξυπηρέτηση τρίτου), δεν είναι ταυτόχρονα επικίνδυνος για το έθνος, μόνο οι Νεοδημοκράτες και το μυαλό του @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μπορούν να το καταλάβουν.
Αν και ο μπουστης ο Βούδας μου καθόταν ανέκαθεν στο λαιμό, είδες τι έγινε όταν έφυγε;
Στις αρχιδαρες μου και 'σύ και ο παπαροζωης, ο χρόνος σου τελείωσε.Σε ψάχνει ο @πολυζωης. Του χεις αφήσει άλυτες κάτι απορίες
Τα 2 τελευταία ποστς σου επαναλαμβάνουν την ίδια λέξη. Και στην αρχή νόμιζα πως είναι υπερβολικός με το ζαρζαβατικό.
Μετά όταν γράφω νδ= πάσης φύσης @νωμαλοι+ ντιρινταχτες θίγονται![]()
Στα μικρά μου αρχιδακια και 'σύ και ο παπαροζωης, ο χρόνος σου τελείωσε.
Ρε μελιτζανοκωλε γιατί σε περνάνε όλοι για μεγάλο μαλακα αναρωτηθηκες???Στις αρχιδαρες μου και 'σύ και ο παπαροζωης, ο χρόνος σου τελείωσε.
οι μεγαλύτεροι γαμιαδες ήταν κομμουνιστές του καπιταλισμούΜετά όταν γράφω κομμουνιστής = μπουστης θίγεστε![]()
Το επικίνδυνη θα το καταλάβουν όσοι δεν το κατάλαβαν όταν θα βγούμε εκτός ευρωνομισματος.Και πως είναι επικίνδυνη αν δηλητηριάζει δηλαδή?
Και τι σημαίνει δηλητηριάζει? αυτά που θίγει δεν ισχύουν?
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να σου πω την αλήθεια.
Ο @barock μπορεί να το καταφέρει αυτό με τη μελιτζάνα στον πάτο του!Nεοδημοκρατης πραγματογνωμονας
Δεν μπορεί από τη μια να δέχεσαι ότι δεν θα κυβερνήσει ποτέ και από την άλλη να φοβάσαι ότι θα σε βγάλει εκτός ευρώ.Το επικίνδυνη θα το καταλάβουν όσοι δεν το κατάλαβαν όταν θα βγούμε εκτός ευρωνομισματος.
Βασικά θα το καταλάβει και ο πλέον ανόητος καθώς θα αρχίσουν μαζικά όλοι όσοι επένδυσαν ακόμα και αυτοί που επένδυσαν να φεύγουν.
Είναι εντελώς τραγική. Απορώ πώς κάποιοι ανόητοι μωροί μιλάνε για αυτήν σοβαρά.
Δεν θα ήθελα ούτε εγώ ούτε εσύ να ζήσουμε αυτή την αηδία που ζήσαμε το 2015. Δεν έχουμε κάποιοι κοντή μνήμη. Παρακολουθούσαμε πολύ στενά τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης κυρίας. Προσωπικά την έχω συναντήσει και έξω από τα δικαστήρια όταν έκανε ακτιβισμούς στην Ευελπίδων.Και επειδή έγραψες για επενδύσεις...που φυσικά είναι ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά η χώρα....και επωφελείται και ο μικρομεσαίος από αυτό ως ένα βαθμό....
ξέρεις ποιος δεν επωφελείται και ιδιαίτερα???? ΕΣΥ που παίρνεις 750 μικτά γιατί ο επενδυτής για να έρθει στην Ελλάδα δε θα έρθει για να σου δώσει καλό βασικό μισθό...θα έρθει για να κερδίσει. Και αν κάποιος μέσα στη βουλή φωνάζει για το ότι τα 700 καθαρά δεν σου φτάνουν ούτε για το φαγητό σου είναι η αντιπολίτευση...κουτσή στραβή αλλά αυτοί φωνάζουν.
Αν ήταν στο χέρι της (κάθε) κυβέρνησης για να ευχαριστήσει τους επενδυτές θα έπαιρνες 480 όπως είχε φτάσει στους καιρούς των μνημονίων.
Επειδή φοβάσαι πολύ![]()
Και επειδή έγραψες για επενδύσεις...που φυσικά είναι ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά η χώρα....και επωφελείται και ο μικρομεσαίος από αυτό ως ένα βαθμό....
ξέρεις ποιος δεν επωφελείται και ιδιαίτερα???? ΕΣΥ που παίρνεις 750 μικτά γιατί ο επενδυτής για να έρθει στην Ελλάδα δε θα έρθει για να σου δώσει καλό βασικό μισθό...θα έρθει για να κερδίσει. Και αν κάποιος μέσα στη βουλή φωνάζει για το ότι τα 700 καθαρά δεν σου φτάνουν ούτε για το φαγητό σου είναι η αντιπολίτευση...κουτσή στραβή αλλά αυτοί φωνάζουν.
Αν ήταν στο χέρι της (κάθε) κυβέρνησης για να ευχαριστήσει τους επενδυτές θα έπαιρνες 480 όπως είχε φτάσει στους καιρούς των μνημονίων.
Επειδή φοβάσαι πολύ![]()
Άλλα σου λέω και άλλα απαντάς.Δεν θα ήθελα ούτε εγώ ούτε εσύ να ζήσουμε αυτή την αηδία που ζήσαμε το 2015. Δεν έχουμε κάποιοι κοντή μνήμη. Παρακολουθούσαμε πολύ στενά τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης κυρίας. Προσωπικά την έχω συναντήσει και έξω από τα δικαστήρια όταν έκανε ακτιβισμούς στην Ευελπίδων.
Καμία ευκαιρία σε τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να δίνουμε. Δεν είναι θέμα αν φοβάμαι ή αν δεν φοβάμαι. Σε προσωπικό επίπεδο έχω χάσει και έχουμε χάσει σε συλλογικό εξαιτίας του λαϊκισμού κάθε είδους - μέσα βάζω και τον λαικισμό του Κούλη που ως άλλος σοδιαληστής μοιράζει επιδόματα από τους άγριους φόρους...
Απλά η περίπτωση της Κωνσταντοπούλου είναι ιδιάζουσα.