sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.411
- Πόντοι
- 48.917
Εγώποιος?![]()
Εγώποιος?![]()
Το πρόβλημα είναι πως σταματάει.σαξονειτορ σκιζει την ασφαλτο σαν βουτυρο
περιμενε γιατι ξερει και λεπτομερειες ποσα τετραγωνικα μπαζωσανε και πολλα αλλα.... αληθεια αυτος ποσα τετραγωνικα μλκ ειναι??την έχει δεί γαλάζια πιεξούλα , Κουλική ρουφιόλα ,
προκαλεί γιά να τον καρπαζώνουμε στο σάιτ και πατόκορφα να τον λούζουμε ξυνόγαλα![]()
Κοροϊδεύει Αλβανιαρης Σαούλ .....ξεχνάει που επί Χότζα έκανε τη διαδρομή Τεπελένι- luzne ξυπόλητοςθα μου δανεισεις το πατινι σου αν χρειαστει οταν εχεις μαθημα στο σχολειο![]()
τα καλυτερα φρενα εχειΤο πρόβλημα είναι πως σταματάει.
![]()
βγαινει και τωρα βολτα καθε δεκαπενθημερο με το χαρτζηλικι του μπαμπαΚοροϊδεύει Αλβανιαρης Σαούλ .....ξεχνάει που επί Χότζα έκανε τη διαδρομή Τεπελένι- luzne ξυπόλητος![]()

Τώρα εσύ ανοίγεις κουβέντα με άνθρωπο που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης ;;;έλεοςτα καλυτερα φρενα εχει
Τριμπουλονη ζάντα έχεις η τετραμπουλονη ;τα καλυτερα φρενα εχει
ενα εχω να σου πω..Αλεσιο ιταλικες ζαντες αλουμινιουΤριμπουλωνη ζάντα έχεις η τετραμπουλωνη ;

Φαντάζομαι κατεργησες τα μπουλόνια διότι δεν συγκρατούν τις τεράστιες δυνάμεις λόγω ταχύτητας και έβαλες μαγνητικές πλάκες τιτανίου ;ενα εχω να σου πω..Αλεσιο ιταλικες ζαντες αλουμινιου![]()
θα το δωσω και θα παρω αλλο το σκεφτομαι δυναμικαΦαντάζομαι κατεργησες τα μπουλόνια διότι δεν συγκρατούν τις τεράστιες δυνάμεις λόγω ταχύτητας και έβαλες μαγνητικές πλάκες τιτανίου ;

τόσο του κόβει , έτσι γεννήθηκε , χαζός φτωχός κ μπούστηςπεριμενε γιατι ξερει και λεπτομερειες ποσα τετραγωνικα μπαζωσανε και πολλα αλλα.... αληθεια αυτος ποσα τετραγωνικα μλκ ειναι??

Με τίποτα ...και να έχει ,είναι άκυρη. .....η Αλβανία δεν είναι στην παγκόσμια συνθήκη αυτοκινητιστών της Βιέννης ...θα το δωσω και θα παρω αλλο το σκεφτομαι δυναμικα
η να το χαρισω Σαουλακο;εχει διπλωμα λες;![]()
οχι και φτωχοςτόσο του κόβει , έτσι γεννήθηκε , χαζός φτωχός κ μπούστης
το άσχημος παραλείπεται διότι όταν σκάει τσοντάδικο με τα γοβάκια και τη στρινγκιά ,ουρά τα πάκια ξεσηκώνονται![]()
μεγαλοεπιχειρηματιας σε πασιγνωστο νησι του αιγαιου 

Στα λόγια μου έρχεσαιΈχω ένα δικό σου. Μελιτζάνα.![]()
εισαι σίγουρος οτι μπορείς να το κουμαντάρεις;θα μου δανεισεις το πατινι σου αν χρειαστει οταν εχεις μαθημα στο σχολειο![]()
έχεις τέτοια επιρροή στον Κόμη των Αχαρνών?
Τι να σου κάνω ότι αυτά τα έγραφα ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ πολύ πριν ανακαλύψετε ξυλολια-πυρηνικα απόβλητα και καύσιμα του ΝΑΤΟ.
Εγώ σου άνοιξα τα μάτια φίλτατε κατσαπλιαΤώρα εσύ ανοίγεις κουβέντα με άνθρωπο που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης ;;;έλεος
Μόνο οι ψαγμενοι αγοράζουν γαλλιδουλες
Σαν κίτρινο κουβαδάκι παραλίας είναιΕγώ σου άνοιξα τα μάτια φίλτατε κατσαπλια
![]()
Αγωνιστικες ζαντες μαγνησιου με κεντρικό μπουλονιΦαντάζομαι κατεργησες τα μπουλόνια διότι δεν συγκρατούν τις τεράστιες δυνάμεις λόγω ταχύτητας και έβαλες μαγνητικές πλάκες τιτανίου ;