Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.188
- Πόντοι
- 6.256
δεν εξοστρακίστηκανεξοστρακιστηκαν αυτοι ρε παπαρα
![]()
διώχθηκαν για κακή τους τύχη
η φυσική εξέλιξη για ένα τέτοιο κόμμα δηλαδή

δεν εξοστρακίστηκανεξοστρακιστηκαν αυτοι ρε παπαρα
![]()

αριστερε κατσικοκλεφτη ΠΑΛΙ η ΔΕΞΙΑ θα σε κυβερνησειδεν εξοστρακίστηκαν
διώχθηκαν για κακή τους τύχη
η φυσική εξέλιξη για ένα τέτοιο κόμμα δηλαδή![]()

εγώ είμαι έτοιμος να ψηφίσω δεξιότερα της νδαριστερε κατσικοκλεφτη ΠΑΛΙ η ΔΕΞΙΑ θα σε κυβερνησει![]()
το εγκρινω...εγώ είμαι έτοιμος να ψηφίσω δεξιότερα της νδ
αρνί ολόκληρο κομμένο όμωςτο εγκρινω...
υγ ποσα κιλα αρνακι πηρες;και τι αλλο κρεατικο;

τι μπύρες?αρνί ολόκληρο κομμένο όμως
για κάρβουνα μπιφτέκια και καλαμάκια
και πατάτες ψητές σε αλουμινόχαρτο και τέτοια
πήρα και μπύρες που θα είναι χωμένες σε ψυγειάκι κυρίως αυτό περιμένω εγώ![]()

ετσι και γραψει μαλακια την γαμησετι μπύρες?![]()

noctuaτι μπύρες?![]()
τι ειναι αυτο;noctua
δε την ξέρω, ανεμιστηράκι για υπολογιστές μου βγάζειnoctua
άμστελ οικοδομήςετσι και γραψει μαλακια την γαμησε![]()
τι ειναι αυτο;
Ελληνικές είναι γκουγκλάρετε για έξτρα γνώσητι ειναι αυτο;
Το πολύ δύο μπύρες να έχω πιει στη ζωή μου ολόκληρηετσι και γραψει μαλακια την γαμησε![]()
Το πολύ δύο μπύρες να έχω πιει στη ζωή μου ολόκληρη![]()
Θα πεθαίνω της διψας αλλά μπύρα δεν πρόκειται να πιωΆρα , δεν είσαι ... έμπυρος !
Δεν έχεις ...εμπυρίες.
noctua
Θα πεθαίνω της διψας αλλά μπύρα δεν πρόκειται να πιω
Η έρευνα στην περίπτωση των εργαστηρίων του Λος Άλαμος αναφέρεται σε ηλεκτρικά τόξα μεγάλης ισχύος συνεχούς ρεύματος εντάσεως ηλεκτρικού πεδίου 48 kV/m και πυκνότητας ρευμάτων 100.000 A/cm2 που εμφανίζονται στους διακόπτες αποκοπής των τεράστιων πηνίων των επιταχυντών και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους μετασχηματιστές των ηλεκτραμαξών. Εντελώς διαφορετικές και άσχετες μεταξύ τους περιπτώσεις! Πάλι για τα μπάζα και αυτή η προπαγάνδα.Αμερικάνικη έρευνα πολλά χρόνια πριν
Από πού
Από το εθνικό πανεπιστήμιο εργαστήριο των ηνωμένων πολιτειών του los alamos
Εκεί που οι άσχετ οι άσχετοι;;;;;;; βρήκαν την ατομική βόμβα
Και ανατρέπει αυτά που λες
Δες και τη βιβλιογραφία στην οποία βασίζεται
Και όλους τους άλλους που βοήθησαν τον ερευνητή ρας και σε άλλο πανεπιστήμιο να κάνει αυτή την έρευνα
Και επειδή πιθανόν να θες να τα δεις στα ελληνικά
Να το
Τάση, θερμική διάσπαση και επαγγελματίες άγνοιας: Μια πύρινη σφαίρα δεν περιμένει τη γνώμη σου
Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή: Όταν ένα υλικό χαρακτηρίζεται "non-flammable" υπό κανονικές συνθήκες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποσυντίθεται σε εκρηκτικά αέρια υπό ακραία θερμική ή ηλεκτρική καταπόνηση.
Στη μελέτη “Some Considerations on Silicone Oil in High-Current and Energy-Disconnecting Mechanisms” του Dr. Herbert Vogel (Los Alamos National Laboratory, LA-10035-MS, 1984), διαβάζουμε: “ .” Δηλαδή: Έχουμε θερμική διάσπαση του σιλικονούχου ελαίου από ηλεκτρικό τόξο → παράγονται αέρια όπως Η₂, CH₄, C₂Η₂ → αυτά με τον αέρα σχηματίζουν εκρηκτικό μείγμα. Κατανοητό το απλό;
Το ενεργειακό όριο για να παραχθεί 1 λίτρο τέτοιου μείγματος είναι μόλις 32 kJ. Μαντέψτε τι χιλιάδες kJ δίνει σε δεκάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου ένα ηλεκτρικό τόξο σε σύστημα 25.000 Volt. Έλα, μάντεψε!!! Δεν χρειάζεται να έχεις PhD για να καταλάβεις τι ακολουθεί.
Δηλαδή, με απλά λόγια για όσους βλέπουν καλώδιο και νομίζουν ότι είναι ντεκόρ: το ηλεκτρικό τόξο — όπως αυτό που δημιουργείται σε σύγκρουση ηλεκτροκίνητων συρμών υπό 25.000 Volt — διασπά θερμικά τη σιλικόνη. Παράγει αέρια όπως Η₂, CH₄, C₂H₂, τα οποία σε επαφή με αέρα σχηματίζουν εκρηκτικό νέφος. Και μετά; Ανάφλεξη. Fireball.
Και αν αυτό σας χαλάει το αφήγημα, δεν πειράζει. Η επιστήμη δεν είναι δημοσκόπηση, αλλιώς πήγαινετε στην επόμενη σύσκεψη της Ένωσης Πραγματογνωμόνων Πτυχιούχων Σάντουιτς, με θέμα: "Γιατί το λάδι δεν καίγεται, αλλά το μυαλό μας αχνίζει".
Υ.Γ.1: Για περισσότερες λεπτομέρειες γιατί τα έλαια σιλλικόνης υπό την παρουσία ηλεκτρικού τόξου αναφλέγονται και δίνουν "πύρινη σφαίρα", εδώ: Stelios Orfanakis
Υ.Γ.2: Τη γνώμη μου με βάση την επιστήμη μου για το τι θα ήταν ΠΙΘΑΝΟ να συνέβη τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος - λόγω εγκλημάτων που προηγήθηκαν- με δεδομένο ότι τα video είναι αυθεντικά οπότε καταρρίπτουν τις θεωρίες για δεξαμενές με παράνομο εύφλεκτο φορτίο, την αναφέρω εδώ: Stelios Orfanakis .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕι ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΟ
Και οποιοιλένε την αντίθετη είναι άσχετοι ψέκες και μόνο της μίας άποψης είναι επιστήμονες
Πάρε και το βιογραφικό του θόδωρου λόλιου
Που αντικρούει αυτά που λες
ναι του καθηγητή πυρηνικής φυσικής που διδάσκει στη σχολή ευελπίδων
Και Για εκρήξεις και λοιπά
Και δες και του κοκοτσάκη
Που υποστηρίζει αυτά που λες εσύ

Ναι μαν αυτές![]()
![]()
Μπύρες
Γευστικές ποιοτικές μπύρες με άρωμα Αθήνας. Ανακαλύψτε όλες τις κατηγορίες μπύρας Noctua. Αγοράστε online στο eshop μας τις craft μπύρες που επιθυμείτε!www.noctua.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν διψώ πίνω μόνο νερό, και μετά γλειφομούνι