Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.441
Πόντοι
48.917
Κάποτε το μαγαζί μου είχε στείλει αυτό, πολύ πιθανώς καλά έκανε.

Τώρα έχει πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο ή έχουν αλλάξει οι κανόνες ή τα φιλαράκια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ας κάνουν και παρτουζες αλλά μη μας ζαλίζουν τα @@ με την κλάψα τους από πάνω.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-17, 19.30.30.png
Ρε Ράμπο ,Ο καθένας μας έχει από καμιά πεντακοσαριά τέτοια τυποποιημένα μηνύματα στο inbox του :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.425
Πόντοι
5.506
τύπος μπαρόκ είναι έτοιμος να σπάσει φανέρα

μέσα του έχει σπάσει ήδη....με κλώνό που βρίζει μάνες και δικά του σεντόνια με πόνο ψυχής

προβλέπω ότι μέχρι την ανάσταση θα έχει εκτροχιαστεί :undecided::undecided::undecided:
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι (και αυτός) είναι κλώνος μου έχεις παρα πολλά θέματα να λύσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.425
Πόντοι
5.506
Ρε Ράμπο ,Ο καθένας μας έχει από καμιά πεντακοσαριά τέτοια τυποποιημένα μηνύματα στο inbox του :confused:
Βλέπω πάντως κάτι μπασταρδακια που κυκλοφορούν ανενόχλητα. Η Μιχαελα πχ άργησε 3-4 χρόνια να ξεκουμπιστεί.

Τεσπα, στα παπαρια μας, πάμε παρακάτω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.201
Πόντοι
6.256
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι (και αυτός) είναι κλώνος μου έχεις παρα πολλά θέματα να λύσεις.

Εκτός από χειριστής ταμειακής και Α σερβιτόρος είσαι και ψυχαναλυτής?

Που χωράει τόση γνώση μαζεμένη? :confused:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.271
Πόντοι
1.056
Το γαργαλησατε το θέμα....τεσπα καλά να είναι ο κόσμος και οι οικογένειες των θυμάτων να βρουν το δίκιο τους

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.425
Πόντοι
5.506

Έχεις δίκιο, δε μπορώ να γνωρίζω τα ψυχολογικά σου χάλια, σκέτο βλάκας είσαι. Οπως και τότε που νόμιζες και κλαψούριζες ότι σε έχω ιγκνορ λιστ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.201
Πόντοι
6.256
Έχεις δίκιο, δε μπορώ να γνωρίζω τα ψυχολογικά σου χάλια, σκέτο βλάκας είσαι. Οπως και τότε που νόμιζες και κλαψούριζες ότι σε έχω ιγκνορ λιστ.
Εννοείς τότε που για να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω υποννόησες ότι με κάνεις ιγκνόρ και το πήρες πίσω όταν σου είπα ότι κάνεις τα ίδια με τον Λάκη?

Που όπως έχω ξανά πει έχετε άπειρα κοινά :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.425
Πόντοι
5.506
Εννοείς τότε που για να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω υποννόησες ότι με κάνεις ιγκνόρ και το πήρες πίσω όταν σου είπα ότι κάνεις τα ίδια με τον Λάκη?

Που όπως έχω ξανά πει έχετε άπειρα κοινά :rockon:
Αν ήμουν ο θεραπευτής σου θα σου πρότεινα να ξεκινήσουμε απ αυτό. Το ότι σου έγραψα κάποτε ότι δεν υπάρχεις, δε σε βλέπω εσύ το έδεσες κόμπο, το πήρες κατάκαρδα και όπως πάντα μέσα στη μοναδικά δίκη σου θολούρα το μετάφρασες σε ιγκνορ λιστ. Και όταν μετά από καιρό και αφού το είχες κάνει καραμέλα και έκλαιγες μέρα παρά μέρα είπα να σου δώσω λίγη σημασία, κρακαρες και σε χάσαμε λίγες ώρες από το 24/7.

Φυσικά όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να φτάσουν κάπως από την αίσθηση της όρασης που σου δίνει την πληροφορία στο κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου (πιθανό) και να υποστούν επεξεργασία (ούτε σε δέκα ζωές λόγω έλλειψης αντίστοιχου μηχανισμού εκεί μέσα).

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.201
Πόντοι
6.256
Αν ήμουν ο θεραπευτής σου θα σου πρότεινα να ξεκινήσουμε απ αυτό. Το ότι σου έγραψα κάποτε ότι δεν υπάρχεις, δε σε βλέπω εσύ το έδεσες κόμπο, το πήρες κατάκαρδα και όπως πάντα μέσα στη μοναδικά δίκη σου θολούρα το μετάφρασες σε ιγκνορ λιστ. Και όταν μετά από καιρό και αφού το είχες κάνει καραμέλα και έκλαιγες μέρα παρά μέρα είπα να σου δώσω λίγη σημασία, κρακαρες και σε χάσαμε λίγες ώρες από το 24/7.

Φυσικά όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να φτάσουν κάπως από την αίσθηση της όρασης που σου δίνει την πληροφορία στο κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου (πιθανό) και να υποστούν επεξεργασία (ούτε σε δέκα ζωές λόγω έλλειψης αντίστοιχου μηχανισμού εκεί μέσα).
Μέχρι την ανάσταση είπα θα γίνει το κράκ?

Γράψε λάθος....ούτε μέχρι αύριο δεν κρατιέσαι :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.425
Πόντοι
5.506

Είπαμε, βλάκας με πτυχίο και μάστερ. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ούτε για πόση ώρα μπορώ να σε παίζω. :2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.530
Πόντοι
6.256
Είπαμε, βλάκας με πτυχίο και μάστερ. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ούτε για πόση ώρα μπορώ να σε παίζω. :2funny::2funny::2funny::2funny:
Παει και αυτος αναρχιδε πουστη....βρες καναν αλλον να πατας like Τιτικα.:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονο εσυ του εχεις απομεινει να του φερεσαι σαν να ειναι κατι παραπανω απο μια κουραδα.....και μυαλο δεν βαζεις.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Πως έχει πονέσει επίσης
Εσένα σου χουν τιναξει τα πέταλα τα τσιμπήματα του @υτιστικουλη -(μετρας αντίστροφα τώρα) και η κατάσταση αλά β. Κορέα - Πόσα μμυρια είπαμε ότι χρωστάει το χρεοκοπημένο τραβεστί κόμμα που έχει στην καμπούρα του ήδη μια χρεοκοπία; Το πάτε φουλ ολοταχώς κ για 2η, απλά είναι θέμα χρόνου. Νύχτα θα φύγετε πάλι κ θα τρώτε δρόμο δρόμο τις μάπες σας όπως παλιά. Ώρε λοβοτομημενο βλήμα τα εξοδοχαρτα της Βέρμαχτ του κουκουλοφόρου τα θυμάσαι, τότε με τον κοροδοιο; Ούτε ο Στάλιν δεν έκανε τέτοια καψωνια- κόπρο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.337
Πόντοι
786

είναι ταπεινό επιχείρημα να κοροϊδεύεις κάποιον για την εργασία του,

κορόιδεψέ τον για την τεμπελιά
για την άγνοια (αδυναμία χρήσης απλής μεθόδου τριών) παρά τις σπουδές
για το γεγονός ότι περιμένει να ζήσει επικερδώς το 2025, επειδή έγραψε 20 στη φυσική πανελληνίων το 1990

ο κλητήρας

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.364
Πόντοι
6.256
Βλέπω πάντως κάτι μπασταρδακια που κυκλοφορούν ανενόχλητα. Η Μιχαελα πχ άργησε 3-4 χρόνια να ξεκουμπιστεί.

Τεσπα, στα παπαρια μας, πάμε παρακάτω.
συγνωμη για την παρεμβαση

ο michael scott διεγραψε μονος του τον λογαριασμο του

απλη διευκρινιση για να μην βγαινουν λανθασμενα συμπερασματα για μπουλους απο το σαιτ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom