celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Λογικα πρεπει να ευθυνονται οι ρυζογκοφρετεςΔεν ήμουν έτσι εγώ, έχω αλλάξει τελευταία![]()
Λογικα πρεπει να ευθυνονται οι ρυζογκοφρετεςΔεν ήμουν έτσι εγώ, έχω αλλάξει τελευταία![]()
Ρε Ράμπο ,Ο καθένας μας έχει από καμιά πεντακοσαριά τέτοια τυποποιημένα μηνύματα στο inbox τουΚάποτε το μαγαζί μου είχε στείλει αυτό, πολύ πιθανώς καλά έκανε.
Τώρα έχει πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο ή έχουν αλλάξει οι κανόνες ή τα φιλαράκια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ας κάνουν και παρτουζες αλλά μη μας ζαλίζουν τα @@ με την κλάψα τους από πάνω.
![]()
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι (και αυτός) είναι κλώνος μου έχεις παρα πολλά θέματα να λύσεις.τύπος μπαρόκ είναι έτοιμος να σπάσει φανέρα
μέσα του έχει σπάσει ήδη....με κλώνό που βρίζει μάνες και δικά του σεντόνια με πόνο ψυχής
προβλέπω ότι μέχρι την ανάσταση θα έχει εκτροχιαστεί![]()
Βλέπω πάντως κάτι μπασταρδακια που κυκλοφορούν ανενόχλητα. Η Μιχαελα πχ άργησε 3-4 χρόνια να ξεκουμπιστεί.Ρε Ράμπο ,Ο καθένας μας έχει από καμιά πεντακοσαριά τέτοια τυποποιημένα μηνύματα στο inbox του![]()
έχουμε βρει τώρα το εύκολο...να κατηγορούμε τις ρυζογκοφρέτες για τα πάνταΛογικα πρεπει να ευθυνονται οι ρυζογκοφρετες![]()
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι (και αυτός) είναι κλώνος μου έχεις παρα πολλά θέματα να λύσεις.
Σπαμαρεις τυπε και χανει την αιγλη του το νημαΤο γαργαλησατε το θέμα....τεσπα καλά να είναι ο κόσμος και οι οικογένειες των θυμάτων να βρουν το δίκιο τους

Έχεις δίκιο, δε μπορώ να γνωρίζω τα ψυχολογικά σου χάλια, σκέτο βλάκας είσαι. Οπως και τότε που νόμιζες και κλαψούριζες ότι σε έχω ιγκνορ λιστ.Εκτός από χειριστής ταμειακής και Α σερβιτόρος είσαι και ψυχαναλυτής?
Που χωράει τόση γνώση μαζεμένη?![]()
Εννοείς τότε που για να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω υποννόησες ότι με κάνεις ιγκνόρ και το πήρες πίσω όταν σου είπα ότι κάνεις τα ίδια με τον Λάκη?Έχεις δίκιο, δε μπορώ να γνωρίζω τα ψυχολογικά σου χάλια, σκέτο βλάκας είσαι. Οπως και τότε που νόμιζες και κλαψούριζες ότι σε έχω ιγκνορ λιστ.

Αν ήμουν ο θεραπευτής σου θα σου πρότεινα να ξεκινήσουμε απ αυτό. Το ότι σου έγραψα κάποτε ότι δεν υπάρχεις, δε σε βλέπω εσύ το έδεσες κόμπο, το πήρες κατάκαρδα και όπως πάντα μέσα στη μοναδικά δίκη σου θολούρα το μετάφρασες σε ιγκνορ λιστ. Και όταν μετά από καιρό και αφού το είχες κάνει καραμέλα και έκλαιγες μέρα παρά μέρα είπα να σου δώσω λίγη σημασία, κρακαρες και σε χάσαμε λίγες ώρες από το 24/7.Εννοείς τότε που για να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω υποννόησες ότι με κάνεις ιγκνόρ και το πήρες πίσω όταν σου είπα ότι κάνεις τα ίδια με τον Λάκη?
Που όπως έχω ξανά πει έχετε άπειρα κοινά![]()
Μέχρι την ανάσταση είπα θα γίνει το κράκ?Αν ήμουν ο θεραπευτής σου θα σου πρότεινα να ξεκινήσουμε απ αυτό. Το ότι σου έγραψα κάποτε ότι δεν υπάρχεις, δε σε βλέπω εσύ το έδεσες κόμπο, το πήρες κατάκαρδα και όπως πάντα μέσα στη μοναδικά δίκη σου θολούρα το μετάφρασες σε ιγκνορ λιστ. Και όταν μετά από καιρό και αφού το είχες κάνει καραμέλα και έκλαιγες μέρα παρά μέρα είπα να σου δώσω λίγη σημασία, κρακαρες και σε χάσαμε λίγες ώρες από το 24/7.
Φυσικά όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να φτάσουν κάπως από την αίσθηση της όρασης που σου δίνει την πληροφορία στο κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου (πιθανό) και να υποστούν επεξεργασία (ούτε σε δέκα ζωές λόγω έλλειψης αντίστοιχου μηχανισμού εκεί μέσα).
Είπαμε, βλάκας με πτυχίο και μάστερ. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ούτε για πόση ώρα μπορώ να σε παίζω.Μέχρι την ανάσταση είπα θα γίνει το κράκ?
Γράψε λάθος....ούτε μέχρι αύριο δεν κρατιέσαι![]()

Παει και αυτος αναρχιδε πουστη....βρες καναν αλλον να πατας like Τιτικα.Είπαμε, βλάκας με πτυχίο και μάστερ. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ούτε για πόση ώρα μπορώ να σε παίζω.![]()
Μονο εσυ του εχεις απομεινει να του φερεσαι σαν να ειναι κατι παραπανω απο μια κουραδα.....και μυαλο δεν βαζεις.Μέχρι την ανάσταση είπα θα γίνει το κράκ?
Τη σακουλευτηκε ο μαλαξ και μπήκε σε flight modeΜέχρι την ανάσταση είπα θα γίνει το κράκ?

Είπαμε, είμαι τοιούτος με πτυχίο και μάστερ. Δεν έχω πάρει χαμπάρι ούτε για πόσα συναπτά έτη με γιουχαρουνε. Παρακάτω το τραγούδι μου.
Εσένα σου χουν τιναξει τα πέταλα τα τσιμπήματα του @υτιστικουλη -(μετρας αντίστροφα τώρα) και η κατάσταση αλά β. Κορέα - Πόσα μμυρια είπαμε ότι χρωστάει το χρεοκοπημένο τραβεστί κόμμα που έχει στην καμπούρα του ήδη μια χρεοκοπία; Το πάτε φουλ ολοταχώς κ για 2η, απλά είναι θέμα χρόνου. Νύχτα θα φύγετε πάλι κ θα τρώτε δρόμο δρόμο τις μάπες σας όπως παλιά. Ώρε λοβοτομημενο βλήμα τα εξοδοχαρτα της Βέρμαχτ του κουκουλοφόρου τα θυμάσαι, τότε με τον κοροδοιο; Ούτε ο Στάλιν δεν έκανε τέτοια καψωνια- κόπρο.Πως έχει πονέσει επίσης
είναι ταπεινό επιχείρημα να κοροϊδεύεις κάποιον για την εργασία του,Εκτός από χειριστής ταμειακής και Α σερβιτόρος είσαι και ψυχαναλυτής?
Που χωράει τόση γνώση μαζεμένη?![]()
συγνωμη για την παρεμβασηΒλέπω πάντως κάτι μπασταρδακια που κυκλοφορούν ανενόχλητα. Η Μιχαελα πχ άργησε 3-4 χρόνια να ξεκουμπιστεί.
Τεσπα, στα παπαρια μας, πάμε παρακάτω.