Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.423
Πόντοι
5.506
Πως έχει πονέσει επίσης την κομμουνιλα ότι πλέον υπάρχει και αντίλογος στα τρολ και τα Μποτ της αριστεράς και κάνουν σα να έχασαν τα πρωτεία και το παιχνιδάκι τους.

Με την Ομάδα Αλήθειας, να πονάνε τα κομμουνοφασιστακια. :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.423
Πόντοι
5.506
Κάποτε το μαγαζί μου είχε στείλει αυτό, πολύ πιθανώς καλά έκανε.

Τώρα έχει πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο ή έχουν αλλάξει οι κανόνες ή τα φιλαράκια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ας κάνουν και παρτουζες αλλά μη μας ζαλίζουν τα @@ με την κλάψα τους από πάνω.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-17, 19.30.30.png

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Μην το συνεχίζεις, εκτός που ψάχνουν αφορμή να βάλουν τα κλάμματα, νομίζουν ότι τους δίνεις και αξία. Και προφανώς έχουν αρχίσει ήδη να παρακαλάνε το αφεντικό να σε στείλει.
Δεν με έχει στείλει ακόμα ο διαχειριστής για λίγες μέρες ξεκούραση. Αν είναι δίκαιο ας το κάνει. Έσβησε μυνήματα.
Γράφουν πρώτοι πάνε αυτοκτονα από το πουθενά, σκίσιμο κωλοτρυπίδας, την γυναίκα μου τρίτος, πρέζες, πουστιές, 6 εναντίων 1, ΑΛΛΑ μάνες ποτέ κανένας...

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
Tα ξπγ χαζοχαρούμενο τρόλ της κακιάς ώρας πηγαινοερχόντουσαν με το άλλο ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ που επιτέλους πήρε μπουλο, τη Μιχαελα τη Σκοττ που ενώ έριχνε γαμωμανες στα ίσια μετά τα ξπγ και τα γμτχσπγ και ανεβοκατέβαζε ψόφους όλο χαριτωμενιες και ακόμα και "η διοίκηση" σφύριζε αδιάφορα παρά τις αναφορές που πρώτη και τελευταία φορά έκανα για αυτό το αναρχιδο πουστρακι και μόνο. Αν φάγατε καμία ψωφαλτση την ώρα που πηγαίνατε πρίμα σεκοντο στο ίδιο μοτίβο, τι να κάνουμε, η ζωή είναι άδικη, να προσέχετε τις παρέες σας.

Στην τελική εγώ προσωπικά έχω γραμμένα κάτι τέτοια πουστριλικια, δεν κάθομαι να μυξοκλαιω που κάποια κουραδια νομίζουν πως φυτρώνουν αρχιδια κρυμμένα πίσω από οθόνες, δεν χρειάστηκε ούτε θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο στα ίσια γιατί δε συναναστρέφομαι σκουπίδια, εκεί ναι, αλλάζει το πράγμα και τελειώνει η συζήτηση εξ αρχής, όπως πρέπει.

Τρύπα πρέπει να σε λέει ο πατέρας σου και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει. (Ξεκινά τώρα την κλάψα ότι.......σου βρίζω τον πατέρα)
:2funny:
δεν διάβασα τίποτα. και μόνο που έσπασες και μου απάντησες με σεντόνι μετά από τόσο καιρό που το παίζεις υπεράνω , μου φτάνει :tooth::tooth::tooth: μετά το επόμενο μιστερ , μετά το πακέτο που θα έρθει σε βλέπω να ετοιμάζεις ιγκνορ λίστα μπαρόκ :wanker::wanker::wanker:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
Μην το συνεχίζεις, εκτός που ψάχνουν αφορμή να βάλουν τα κλάμματα, νομίζουν ότι τους δίνεις και αξία. Και προφανώς έχουν αρχίσει ήδη να παρακαλάνε το αφεντικό να σε στείλει.
ύπουλη τακτικη . πρώτα τον στήριξες τον τύπο και τώρα το παίζεις μη το συνεχίζεις χαλάρωσε κλπ. :tooth::tooth::tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαίρομαι πολύ που σε έκανα επιτέλους να νιώσεις ότι έχεις αξία, μετά από τόσο καιρό που παρακαλάς.

Τώρα, ξανά....

Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤΑΣ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑΣ ΕΓΙΝΑ :wanker::wanker::wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Tα ξπγ χαζοχαρούμενο τρόλ της κακιάς ώρας πηγαινοερχόντουσαν με το άλλο ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ που επιτέλους πήρε μπουλο, τη Μιχαελα τη Σκοττ που ενώ έριχνε γαμωμανες στα ίσια μετά τα ξπγ και τα γμτχσπγ και ανεβοκατέβαζε ψόφους όλο χαριτωμενιες και ακόμα και "η διοίκηση" σφύριζε αδιάφορα παρά τις αναφορές που πρώτη και τελευταία φορά έκανα για αυτό το αναρχιδο πουστρακι και μόνο. Αν φάγατε καμία ψωφαλτση την ώρα που πηγαίνατε πρίμα σεκοντο στο ίδιο μοτίβο, τι να κάνουμε, η ζωή είναι άδικη, να προσέχετε τις παρέες σας.

Στην τελική εγώ προσωπικά έχω γραμμένα κάτι τέτοια πουστριλικια, δεν κάθομαι να μυξοκλαιω που κάποια κουραδια νομίζουν πως φυτρώνουν αρχιδια κρυμμένα πίσω από οθόνες, δεν χρειάστηκε ούτε θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο στα ίσια γιατί δε συναναστρέφομαι σκουπίδια, εκεί ναι, αλλάζει το πράγμα και τελειώνει η συζήτηση εξ αρχής, όπως πρέπει.

Τρύπα πρέπει να σε λέει ο πατέρας σου και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει. (Ξεκινά τώρα την κλάψα ότι.......σου βρίζω τον πατέρα)
Τραβα να γλυψεις το παπαρι του ΤΕΑ ρε ναυαγιο της ζωης....:2funny:
1744908164894.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.423
Πόντοι
5.506
δεν διάβασα τίποτα. και μόνο που έσπασες και μου απάντησες με σεντόνι μετά από τόσο καιρό που το παίζεις υπεράνω , μου φτάνει :tooth::tooth::tooth: μετά το επόμενο μιστερ , μετά το πακέτο που θα έρθει σε βλέπω να ετοιμάζεις ιγκνορ λίστα μπαρόκ :wanker::wanker::wanker:
Χαίρομαι πολύ που σε έκανα επιτέλους να νιώσεις ότι έχεις αξία, μετά από τόσο καιρό που παρακαλάς.

Τώρα, ξανά....

Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256
@Νίπλης Πιασε θεση,το σαη εχει συγκινησεις και τις αγιες αυτες ημερες:coffee::coffee::confused::confused::confused:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956

Τώρα, ξανά....

Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....
Περίμενε.....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
είσαι σε παράκρουση . :sad2::sad2::sad2:γράφεις τα ίδια ποστάρεις ξανά ποστάρεις. κάνε ένα διαλλειμα . ΧΑΛΑΡΩΣΕ :woldman: ΑΓΑΝΤΑ. ΜΗ ΣΠΑΣ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.188
Πόντοι
6.256
τύπος μπαρόκ είναι έτοιμος να σπάσει φανέρα

μέσα του έχει σπάσει ήδη....με κλώνό που βρίζει μάνες και δικά του σεντόνια με πόνο ψυχής

προβλέπω ότι μέχρι την ανάσταση θα έχει εκτροχιαστεί :undecided::undecided::undecided:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.617
Πόντοι
216
τύπος μπαρόκ είναι έτοιμος να σπάσει φανέρα

μέσα του έχει σπάσει ήδη....με κλώνό που βρίζει μάνες και δικά του σεντόνια με πόνο ψυχής

προβλέπω ότι μέχρι την ανάσταση θα έχει εκτροχιαστεί :undecided::undecided::undecided:
πηγε για μπανιο ο κλωνος;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.188
Πόντοι
6.256
πηγε για μπανιο ο κλωνος;
δεν ξέρω

αλλά θα ήταν πολύ σκληρό..άλλο ένα χτύπημα στην σακατεμένη ζωή της κλαούντιας....

να χάσει τον έναν και μοναδικό φίλο που έχει στο σαιτ τώρα που τον βρήκε :cry::cry::cry:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.617
Πόντοι
216
δεν ξέρω

αλλά θα ήταν πολύ σκληρό..άλλο ένα χτύπημα στην σακατεμένη ζωή της κλαούντιας....

να χάσει τον έναν και μοναδικό φίλο που έχει στο σαιτ τώρα που τον βρήκε :cry::cry::cry:
εχει και το κλωνο του αλεξ να μιλαει ακομα δεν εχει αναγκη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256
δεν ξέρω

Δεν ησουν ετσι εσυ,εχεις αλλαξει τελευταια:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom