Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
που να ερμφανισθει ρε ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου τα εχουν κλασει δεκαδεςτυπε εχε το νου σου σε θέλει για σέντρα ο μανστη γειτονιά ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ
Αν η κιουρια σύμφωνα με τις πληροφορίες σου γουστάρει σουξου-μουξου αυτή έχει την ανωμαλία, με γεια της με χαρά της, έχουμε πιο σοβαρά πραγματα να ασχολούμαστε.Ας μην την παντρεύοταν κ μην τής έκανε παιδιά άμα είναι έτσι ...δε σεβάστηκε τα τέκνα του με την ανωμαλία του
ελα θελεις να ερθεις?? παρε μονο μαζι σου αλλους 4 θα σου χρειαστουνΑν και το αποκλείω να βρεθούμε, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το θέλεις ή ότι μπορεί να ΜΗΝ έχουμε βρεθεί ΠΟΤΕ.![]()
μπορεί να εμφανιστεί στη σέντρα ως τσιρλιντερπου να ερμφανισθει ρε ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου τα εχουν κλασει δεκαδες

Στον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.ειχε και νημα μην κανεις την παπια μεγαλοεπειχηρηματια απο το κυκλαδονησι![]()
εγω δεν βαζω μελιτζανες στον κωλο μου οποτε δεν ξερω πολλα κυριε καθηγητα του στραπονΣτον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Μάθε να γράφεις πρώτα τη λέξη μωρή κωλομπινα που μου θέλεις και συνθετες.![]()
Τα έχουμε γράψει ήδη τύπε, ΞΥΛΟΛΙΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ η νταλίκα.Να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης. Ο σταθμάρχης είναι αθώος.
Εν τω μεταξύ, κάποιοι έχουν αρχίσει να πουλάνε αντίστοιχο παπατζιλίκι για το θέμα του δυστυχήματος των διοδίων, που φταίει ο κράτος. Άσε δε που ο Ουκρανός οδηγός μπορεί να μετέφερε κρυφά στρατιωτικό υλικό για το Ουκρανικό μέτωπο και άρα φταίει η Κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης προσωπικά.
αυτά που λες ότι παραδέχθηκε η παλιά φίλη siemens είναι από το κεφάλι σου , δεν μορώ να κάνω κάτι !!Xαχαχαχα!
Παραδέχονται άρα πιθανή ανάφλεξη και η παρακάτω ανάλυση που έχει 10 αντιφάσεις σε δυο προτάσεις δεν συνάδει με τον τίτλο του άρθρου που γράφει για σύγκριση με υδρογονάνθρακες (που ούτε αυτό ισχύει γενικά).
'τα υγρά σιλικόνης για μετασχηματιστές έχουν υψηλά σημεία ανάφλεξης και καύσης. Επομένως, είναι δύσκολο να καούν. Όταν καίγονται, παράγουν σημαντικά λιγότερη θερμότητα από τα έλαια με βάση τους υδρογονάνθρακες».'

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι έγινε με την εύα ρε μαν; ντροπή να πιέζεις τις κοπέλες για στραπ ατσαδα. άγιες μέρες αποκαλύφθηκε το δράμα σουΣτον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Μάθε να γράφεις πρώτα τη λέξη μωρή κωλομπινα που μου θέλεις και συνθετες.![]()

κάνε κουράγιο μετά την σταύρωση θα έρθει η ανάστασηΑυτά, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ και επισήμως μετά το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ πλέον καθιερώνεσαι ως ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.εγω δεν βαζω μελιτζανες στον κωλο μου οποτε δεν ξερω πολλα κυριε καθηγητα του στραπον
μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτεραΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι έγινε με την εύα ρε μαν; ντροπή να πιέζεις τις κοπέλες για στραπ ατσαδα. άγιες μέρες αποκαλύφθηκε το δράμα σουκάνε κουράγιο μετά την σταύρωση θα έρθει η ανάσταση
ποια σούβλα; του χελρεηζερ η χτεσινή σουβλιστέ ένα μπούστη κλπ;μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτερα

τι λες μωρη πουσταρα εβγαλες πορισμαΑυτά, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ και επισήμως μετά το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ πλέον καθιερώνεσαι ως ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Λήξις, ευχαριστώ που δεν προεβαλες αντίσταση.
επικο σκουπιδιασμα απ τον διαγωνισμο ειχα να γελασω τοσο πολυποια σούβλα; του χελρεηζερ η χτεσινή σουβλιστέ ένα μπούστη κλπ;![]()
Και δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτερα

με τη μαλάκια που σε δέρνει.Ας την χωρίσει τοτες....θα δεχοσουν να σου πηδάνε τη γυναίκα κ να κάθεσαι αμέτοχος επειδή σου πληρώνει ο γαμιάς της γυναίκας σου τους λογαριασμούς ;( Προεκλογικό αγώνα ) Ε;Αν η κιουρια σύμφωνα με τις πληροφορίες σου γουστάρει σουξου-μουξου αυτή έχει την ανωμαλία, με γεια της με χαρά της, έχουμε πιο σοβαρά πραγματα να ασχολούμαστε.
Πάμε παρακάτω.
μεχρι που με περνει ??? ακου να δεις ρε πουσταριο σκατοψυχε η ημερα που αν συναντηθουμε θα γελασει μεχρι και ο λευκος πυργοςΚαι δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"με τη μαλάκια που σε δέρνει.
Και δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"με τη μαλάκια που σε δέρνει.

νου σου, θα φέρει ενισχύσεις αντρειωμένα παλουκάρια από το λοάτκι φροντιστήριο του Σκέρτσουελα θελεις να ερθεις?? παρε μονο μαζι σου αλλους 4 θα σου χρειαστουν