You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 490K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
που να ερμφανισθει ρε ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου τα εχουν κλασει δεκαδεςτυπε εχε το νου σου σε θέλει για σέντρα ο μανστη γειτονιά ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Αν η κιουρια σύμφωνα με τις πληροφορίες σου γουστάρει σουξου-μουξου αυτή έχει την ανωμαλία, με γεια της με χαρά της, έχουμε πιο σοβαρά πραγματα να ασχολούμαστε.Ας μην την παντρεύοταν κ μην τής έκανε παιδιά άμα είναι έτσι ...δε σεβάστηκε τα τέκνα του με την ανωμαλία του
Πάμε παρακάτω.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
ελα θελεις να ερθεις?? παρε μονο μαζι σου αλλους 4 θα σου χρειαστουνΑν και το αποκλείω να βρεθούμε, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το θέλεις ή ότι μπορεί να ΜΗΝ έχουμε βρεθεί ΠΟΤΕ.![]()
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
μπορεί να εμφανιστεί στη σέντρα ως τσιρλιντερπου να ερμφανισθει ρε ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου τα εχουν κλασει δεκαδες

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Στον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.ειχε και νημα μην κανεις την παπια μεγαλοεπειχηρηματια απο το κυκλαδονησι![]()
Μάθε να γράφεις πρώτα τη λέξη μωρή κωλομπινα που μου θέλεις και συνθετες.

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
εγω δεν βαζω μελιτζανες στον κωλο μου οποτε δεν ξερω πολλα κυριε καθηγητα του στραπονΣτον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Μάθε να γράφεις πρώτα τη λέξη μωρή κωλομπινα που μου θέλεις και συνθετες.![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Τα έχουμε γράψει ήδη τύπε, ΞΥΛΟΛΙΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ η νταλίκα.Να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης. Ο σταθμάρχης είναι αθώος.
Εν τω μεταξύ, κάποιοι έχουν αρχίσει να πουλάνε αντίστοιχο παπατζιλίκι για το θέμα του δυστυχήματος των διοδίων, που φταίει ο κράτος. Άσε δε που ο Ουκρανός οδηγός μπορεί να μετέφερε κρυφά στρατιωτικό υλικό για το Ουκρανικό μέτωπο και άρα φταίει η Κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης προσωπικά.
Μοιζωτακυ δωλωφωναι.
αυτά που λες ότι παραδέχθηκε η παλιά φίλη siemens είναι από το κεφάλι σου , δεν μορώ να κάνω κάτι !!Xαχαχαχα!
Παραδέχονται άρα πιθανή ανάφλεξη και η παρακάτω ανάλυση που έχει 10 αντιφάσεις σε δυο προτάσεις δεν συνάδει με τον τίτλο του άρθρου που γράφει για σύγκριση με υδρογονάνθρακες (που ούτε αυτό ισχύει γενικά).
'τα υγρά σιλικόνης για μετασχηματιστές έχουν υψηλά σημεία ανάφλεξης και καύσης. Επομένως, είναι δύσκολο να καούν. Όταν καίγονται, παράγουν σημαντικά λιγότερη θερμότητα από τα έλαια με βάση τους υδρογονάνθρακες».'
επίσης και ο άλλος φίλος ,ο νεώτερος , ο διορισμένος-φυτευτός , ο κομματικός, κάτι μολόγησε , ούτε γι αυτόν μπορώ να κάνω κάτι !!!
πολύ φοβάμαι πως ούτε η κρατικοδίαιτη "ομάδα αλήθειας" και οι αφιονισμένοι Κουλικοί τρόλακες μπορούν να κάνουν κάτι ,
για την ακρίβεια τα κάνουνε χειρότερα

Έχε υπόψιν σου πως η καθίζηση του κούλη < 18-20% οφείλεται σε όλα αυτά τα απίθανα αντικοινωνικά που πράττει ,
από τα καρτέλ-ακρίβεια ,την διάλυση της δημόσιας υγείας ,την εγκληματικότητα ,τις αναθέσεις έργων
μέχρι την τουρκολαγνεία και την απομόνωση της χώρας στα διεθνή
Τα Τέμπη ήταν το κερασάκι που εκτός των άλλων ανέδειξε την τριτικοσμική ξεφτίλα του "επιτελικού κράτους"
ο φίλος που λέγαμε
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι έγινε με την εύα ρε μαν; ντροπή να πιέζεις τις κοπέλες για στραπ ατσαδα. άγιες μέρες αποκαλύφθηκε το δράμα σουΣτον πουτσο μας τι έχει, αν προσπαθείς να την κανείς πάσες (και αυτή) στα παπαρια μας. Θα τη φέρεις εδώ και θα μας δείξει που πως και ποτέ ζήτησα ΕΓΩ παπαριες. Αλλιώς παραμένεις ένα ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Μάθε να γράφεις πρώτα τη λέξη μωρή κωλομπινα που μου θέλεις και συνθετες.![]()

κάνε κουράγιο μετά την σταύρωση θα έρθει η ανάστασηbarock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Αυτά, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ και επισήμως μετά το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ πλέον καθιερώνεσαι ως ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.εγω δεν βαζω μελιτζανες στον κωλο μου οποτε δεν ξερω πολλα κυριε καθηγητα του στραπον
Λήξις, ευχαριστώ που δεν προεβαλες αντίσταση.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτεραΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι έγινε με την εύα ρε μαν; ντροπή να πιέζεις τις κοπέλες για στραπ ατσαδα. άγιες μέρες αποκαλύφθηκε το δράμα σουκάνε κουράγιο μετά την σταύρωση θα έρθει η ανάσταση
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
ποια σούβλα; του χελρεηζερ η χτεσινή σουβλιστέ ένα μπούστη κλπ;μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτερα

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
τι λες μωρη πουσταρα εβγαλες πορισμαΑυτά, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ και επισήμως μετά το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ πλέον καθιερώνεσαι ως ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
Λήξις, ευχαριστώ που δεν προεβαλες αντίσταση.

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
επικο σκουπιδιασμα απ τον διαγωνισμο ειχα να γελασω τοσο πολυποια σούβλα; του χελρεηζερ η χτεσινή σουβλιστέ ένα μπούστη κλπ;![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Και δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"μετα την ανασταση εχει σουβλα,,,, οποτε απο τριτη καλυτερα

με τη μαλάκια που σε δέρνει.sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.409
- Πόντοι
- 48.917
Ας την χωρίσει τοτες....θα δεχοσουν να σου πηδάνε τη γυναίκα κ να κάθεσαι αμέτοχος επειδή σου πληρώνει ο γαμιάς της γυναίκας σου τους λογαριασμούς ;( Προεκλογικό αγώνα ) Ε;Αν η κιουρια σύμφωνα με τις πληροφορίες σου γουστάρει σουξου-μουξου αυτή έχει την ανωμαλία, με γεια της με χαρά της, έχουμε πιο σοβαρά πραγματα να ασχολούμαστε.
Πάμε παρακάτω.
Λίγη τσίπα ρε γαμωτο
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.257
- Πόντοι
- 16.131
μεχρι που με περνει ??? ακου να δεις ρε πουσταριο σκατοψυχε η ημερα που αν συναντηθουμε θα γελασει μεχρι και ο λευκος πυργοςΚαι δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"με τη μαλάκια που σε δέρνει.
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.547
- Πόντοι
- 5.956
Και δε φτάνει που είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, πάει στ ανάθεμα και η ουρά σου "ομάδα σκουπιδιασματος"με τη μαλάκια που σε δέρνει.
την λαμπάδα του χελρεηζερ πως την είδες χτες; είχε και μελιτζανάκι παιχνίδι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗ που μας έδωσε τη δυνατότητα με τις δηλωσεις του , να ασελγήσουμε πασχαλιάτικα στο κουφάρι κλαουντιας

νου σου, θα φέρει ενισχύσεις αντρειωμένα παλουκάρια από το λοάτκι φροντιστήριο του Σκέρτσουελα θελεις να ερθεις?? παρε μονο μαζι σου αλλους 4 θα σου χρειαστουν

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 23K