Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.188
- Πόντοι
- 6.256
Θες να κάνουμε ένα γκάλοπ?Πάνω από 3 ντουζίνες μέλη που σε θεωρούν πανιβλακα, συμπεριλαμβανομένων και "φίλων" σου αλλά δεν ονοματίζω γιατί προτιμούν το χαμηλό προφίλ.![]()

Θες να κάνουμε ένα γκάλοπ?Πάνω από 3 ντουζίνες μέλη που σε θεωρούν πανιβλακα, συμπεριλαμβανομένων και "φίλων" σου αλλά δεν ονοματίζω γιατί προτιμούν το χαμηλό προφίλ.![]()

η ορμη του ποταμιου θα τα παρει ολα στο διαβα τηςΞερω τι πας να κάνεις , σταματησε το τωρα![]()
Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει την υπογραφή, το διόρθωσα.αντε παλι τα ιδια δεν θα μαθεις ποτέ; παλι δεν πηρες αδεια να μιλησεις τελευταια φορα στο λεω
η ορμη του ποταμιου θα τα παρει ολα στο διαβα της![]()
μην ξεκινας παλι το παραλήρημα οτι τους εχεις γραμμενους ολους, οτι τους εχει γαμησει τη ψυχουλα, οι ολοι σε ζηλευουνε και αλλα τετοια γτ θα καταληξεις σαν τον μπαρμπαπιδουλα.Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει την υπογραφή, το διόρθωσα.
Πως περνάει η αργομισθία στο δημόσιο αλλιώς νομίζεις;Εσκασε ο αλλος με τα ντοκουμεντα![]()
Αν και δεν είναι κάτι που θα με απασχολούσε, ότι πιάνουν στασίδι κάτι μαλακες να γράφουν εκατοντάδες ποστ, να αποθηκεύουν σκρινσοτ και να ασχολούνται με κάποιο νικνειμ που "απαξιώνουν" μάλλον κάτι σε σπασμένες ψυχούλες πηγαίνει. Join the club, εξισου μαλακακος εισαι.μην ξεκινας παλι το παραλήρημα οτι τους εχεις γραμμενους ολους, οτι τους εχει γαμησει τη ψυχουλα, οι ολοι σε ζηλευουνε και αλλα τετοια γτ θα καταληξεις σαν τον μπαρμπαπιδουλα.

μαντεψε σκουπιδι εισαι και αποδεικνύεται καθε χρονο στο διαγωνισμο του μαλακα εκτος αν υποστηριζεις οτι κανουν οι 5-10 μαλακες απο δεκα κλωνους να σε ψηφισουν. φαντασου τι συμβαινει στη ''ζωη'' σου εξω απο δω. οσο για μενα εσυ ηρθες και τριφτηκες σταρχιδια μου εγω σε αλλους απαντησα οποτε μαλλον ψαχνεσαι να σου ανοιξουν το κωλαρακι αλλα εγω δεν θα σου κανω τη χαρη. παρασιτο σε θεωρουσα παρασιτο θα σε θεωρω δεν αλλαζει κατι σου εδωσα και τα 5 λεπτα δημοσιοτητας και τραβα στη γωνια σου παλι βλακακοΑν και δεν είναι κάτι που θα με απασχολούσε, ότι πιάνουν στασίδι κάτι μαλακες να γράφουν εκατοντάδες ποστ, να αποθηκεύουν σκρινσοτ και να ασχολούνται με κάποιο νικνειμ που "απαξιώνουν" μάλλον κάτι σε σπασμένες ψυχούλες πηγαίνει. Join the club, εξισου μαλακακος εισαι.
Παρολαυτα να υπενθυμίσω πως οι αρχιδαρες μου έχουν μια γωνίτσα και για σένα.
Μπαροκος
μαντεψε σκουπιδι εισαι και αποδεικνύεται καθε χρονο στο διαγωνισμο του μαλακα εκτος αν υποστηριζεις οτι κανουν οι 5-10 μαλακες απο δεκα κλωνους να σε ψηφισουν. φαντασου τι συμβαινει στη ''ζωη'' σου εξω απο δω. οσο για μενα εσυ ηρθες και τριφτηκες σταρχιδια μου εγω σε αλλους απαντησα οποτε μαλλον ψαχνεσαι να σου ανοιξουν το κωλαρακι αλλα εγω δεν θα σου κανω τη χαρη. παρασιτο σε θεωρουσα παρασιτο θα σε θεωρω δεν αλλαζει κατι σου εδωσα και τα 5 λεπτα δημοσιοτητας και τραβα στη γωνια σου παλι βλακακο

μαλλον εισαι τερμα χαζος νομιζεις οτι αυτο ειναι κρακ αλλα ενταξει ποιος ειμαι εγω για να σε κανω καλα συνεχισε ετσι αλλα να ξερεις δεν ψιχαλιζει